Regli gunleri

Hormonlu spiral yada implant adeti neredeyse kesecek kadar azaltıyor. Aşırı kanama Demir eksikliği yapabilir. Jinekologunuza sormanızı öneririm.

Kotexin regl külodu var onu al çok güzel

Vaginal cup kullan, on numara rahat bir şey.
Ben 10-12 saaatte bir bosaltiyorum,sen yogunsan beş saatte bir boşaltırsin,olur biter .
Vajinal cup- diva cup- adet kabı falan yazarsan çıkar karşına internette
Ay ben ondan almak istiyorum ama ya çıkartmaz da ameliyatla almak zorunda kalırlar diye korkuyorum hshsjs tampon bile kullanamam, korkuyorum hxjdjd
Ben adetin ilk günleri artık depend takıyorum. En güzeli gerçekten adet külodu. Bir sürü marka da çıkartmış. Özellikele yatarken çok rahat oluyor.

Ben 10-12 saaatte bir bosaltiyorum,sen yogunsan beş saatte bir boşaltırsin,olur biter .
Temizliğini nasıl yapıyorsunuz? Çok istiyorum kullanmayı ama bir Başak burcu olarak tedirginim.

Temizliğini nasıl yapıyorsunuz? Çok istiyorum kullanmayı ama bir Başak burcu olarak tedirginim.
Zaten medikal silikon,öyle kir pis tutmuyor,sudan geçirince tüm kanlar gidiyor,kutusuna atıyorsun . İlk adet gününden önce kaynatiyorum (bir cezvem var ona özel) oluyo bitiyo:)
Ay ben ondan almak istiyorum ama ya çıkartmaz da ameliyatla almak zorunda kalırlar diye korkuyorum hshsjs tampon bile kullanamam, korkuyorum hxjdjd
Kız hiç mümkün mü , kara delik mi orası
gideceği maksimum yer,aha şurası. Bunun üstüne çıkmasına zaten biyolojik olarak imkan yok.
Yani kaybolma durumu yok asla.
Ama şu var, ben de ilk günümde çıkaramamistim özellikle uykudan uyanınca bazen evle gelmiyor.
O zaman ne yapmak lazım?
Hopla zıpla insin vs yazıyorlar,denenebilir
Şöyle çömelip ikinabilirsiniz. O aşağı indikçe de tutma yeri elinize değer zaten,oradan bir çimdik atıp vakumunu indiriyorsun,sonra pıt diye çıkıyor .
Takip çıkarmada zorlanınca panik yapma, bir saat sonrs tekrar dene

Peki vajinayı genişletmezmi busey
ayy alemsiniz güldüm buna ben vajina genişletme ameliyatı oldum bakın ameliyat diyorum yine de halaaaa yeterli değil. silikonumsu cup nasıl genişletsin

ben cup kullanmaya çalıştım hiç rahat edemedim o ayrı , geceleri deepend külotlar varya ondan kullanıyorum açıkcası. benimde aşırı yoğun oluyor

peki kan fobim olduğu için bunu ilk kullanışımda boşaltırken bayılmam şoku ped ve tampondaki kan sanki kan gibi gelmiyor ama bunda bildiğimiz bir minik kap kanı görünce travma etkisi olmuştu ahshsh
baktım resimlere cıksss ben bunu kullanamam dedim bile

10-12 saat miii beceremem diye korkuyorum. Şimdilik işyerinde tampon evde ped şeklindeyim. Arkadaşın annesi maxi boy bebek bezi takarmış çok yoğun olduğunda, konuyu görünce aklıma o geldi

Kıazz bende öyle bir şanş varki ya yoldaa yürürken düşerse

Doğumda bile 3,5 cm açılma doğum başlarken kaç saatte gerçekleşen bir olay, gerçekten bir anda o kadar açılma olup dusecegine hiç ihtimal verir misin?
10-12 saat miii beceremem diye korkuyorum. Şimdilik işyerinde tampon evde ped şeklindeyim. Arkadaşın annesi maxi boy bebek bezi takarmış çok yoğun olduğunda, konuyu görünce aklıma o geldi
Ben 10-12 saat valla, daha çabuk değiştiren de var ama benim on saatte anca doluyor

Hangi markanın aldın ? Bize de söyle bizde alalım. Çok var çünkü marka.

. En güzeli gerçekten adet külodu. Bir sürü marka da çıkartmış. Özellikele yatarken çok rahat oluyor.
Bu nasıl bir şey? Ben akıntı akıntı devam eden günlerim için yıkanabilir pede geçmeyi düşünüyordum. Bu ondan daha mı iyi? Bir periyod için kaç tane almak lazım?

öyle birşey mümkün değil ... ucunu dürüp büküp yerleştiriyorsun yerleştiği an tam oturuyor çıkarırken tutup çekmen gerekiyor , benim kullanamamamın rahat edemememin sebebi çıkarırken ve takarken heryerime bulaşıyor anlatmayayım şimdi ,bence asıl çok yoğun olanlara uygun değil foşk ediyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…