- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi Miraclessss
-
Kotexin regl külodu var onu al çok güzelMerhaba arkadaşlar.bu günler benim için çok sıkıntılı.cok şükür ağrım sızım olmuyor ama gerek süre olarak gerek miktar olarak çok oluyor uzun pedler bile ise yaramıyor ilk üç gün.misafirimde var biraz tedirgin oluyorum oturup kalkarken.hasta bezi bile düşünmeye başladım.benim gibi olan arkadaşlarım nasıl başa çıkıyorsunuz.(buarada kadin dgma bile gittim herşey normal dediler)
Ay ben ondan almak istiyorum ama ya çıkartmaz da ameliyatla almak zorunda kalırlar diye korkuyorum hshsjs tampon bile kullanamam, korkuyorum hxjdjdVaginal cup kullan, on numara rahat bir şey.
Ben 10-12 saaatte bir bosaltiyorum,sen yogunsan beş saatte bir boşaltırsin,olur biter .
Vajinal cup- diva cup- adet kabı falan yazarsan çıkar karşına internette
Temizliğini nasıl yapıyorsunuz? Çok istiyorum kullanmayı ama bir Başak burcu olarak tedirginim.Vaginal cup kullan, on numara rahat bir şey.
Ben 10-12 saaatte bir bosaltiyorum,sen yogunsan beş saatte bir boşaltırsin,olur biter .
Solüsyonlar ve ıslak temizleme mendilleri var, satın alabilirsiniz. Regl öncesi de kaynatarak ya da mikrodalgaya atarak sterilize edebilirsiniz.Temizliğini nasıl yapıyorsunuz? Çok istiyorum kullanmayı ama bir Başak burcu olarak tedirginim.
Zaten medikal silikon,öyle kir pis tutmuyor,sudan geçirince tüm kanlar gidiyor,kutusuna atıyorsun . İlk adet gününden önce kaynatiyorum (bir cezvem var ona özel) oluyo bitiyo:)Temizliğini nasıl yapıyorsunuz? Çok istiyorum kullanmayı ama bir Başak burcu olarak tedirginim.
Kız hiç mümkün mü , kara delik mi orasıAy ben ondan almak istiyorum ama ya çıkartmaz da ameliyatla almak zorunda kalırlar diye korkuyorum hshsjs tampon bile kullanamam, korkuyorum hxjdjd
ayy alemsiniz güldüm bunaPeki vajinayı genişletmezmi busey
baktım resimlere cıksss ben bunu kullanamam dedim bilepeki kan fobim olduğu için bunu ilk kullanışımda boşaltırken bayılmam şokuped ve tampondaki kan sanki kan gibi gelmiyor ama bunda bildiğimiz bir minik kap kanı görünce travma etkisi olmuştu ahshsh
10-12 saat miiiVaginal cup kullan, on numara rahat bir şey.
Kıazz bende öyle bir şanş varki ya yoldaa yürürken düşerseZaten medikal silikon,öyle kir pis tutmuyor,sudan geçirince tüm kanlar gidiyor,kutusuna atıyorsun . İlk adet gününden önce kaynatiyorum (bir cezvem var ona özel) oluyo bitiyo:)
Kız hiç mümkün mü , kara delik mi orası
Eki Görüntüle 3024631 gideceği maksimum yer,aha şurası. Bunun üstüne çıkmasına zaten biyolojik olarak imkan yok.
Yani kaybolma durumu yok asla.
Ama şu var, ben de ilk günümde çıkaramamistimözellikle uykudan uyanınca bazen evle gelmiyor.
O zaman ne yapmak lazım?
Hopla zıpla insin vs yazıyorlar,denenebilir
Şöyle çömelip ikinabilirsiniz. O aşağı indikçe de tutma yeri elinize değer zaten,oradan bir çimdik atıp vakumunu indiriyorsun,sonra pıt diye çıkıyor .
Takip çıkarmada zorlanınca panik yapma, bir saat sonrs tekrar dene
Markette satılıyor mu? Gündüz giysem dar kotla giyilir mi?En güzeli gerçekten adet külodu. Bir sürü marka da çıkartmış. Özellikele yatarken çok rahat oluyor.
Doğumda bile 3,5 cm açılma doğum başlarken kaç saatte gerçekleşen bir olay, gerçekten bir anda o kadar açılma olup dusecegine hiç ihtimal verir misin?Kıazz bende öyle bir şanş varki ya yoldaa yürürken düşerse
Ben 10-12 saat valla, daha çabuk değiştiren de var ama benim on saatte anca doluyor10-12 saat miiibeceremem diye korkuyorum. Şimdilik işyerinde tampon evde ped şeklindeyim. Arkadaşın annesi maxi boy bebek bezi takarmış çok yoğun olduğunda, konuyu görünce aklıma o geldi
Evet her yerde var. Hatta orkid falan da çıkartmış. Zaten ilk 2 gün yoğun oluyorum.bunca zaman boşa stres yapmışım. Asla çıkartmıyor da.Markette satılıyor mu? Gündüz giysem dar kotla giyilir mi?
Hangi markanın aldın ? Bize de söyle bizde alalım. Çok var çünkü marka.Doğumda bile 3,5 cm açılma doğum başlarken kaç saatte gerçekleşen bir olay, gerçekten bir anda o kadar açılma olup dusecegine hiç ihtimal verir misin?
Ben 10-12 saat valla, daha çabuk değiştiren de var ama benim on saatte anca doluyor
Bu nasıl bir şey? Ben akıntı akıntı devam eden günlerim için yıkanabilir pede geçmeyi düşünüyordum. Bu ondan daha mı iyi? Bir periyod için kaç tane almak lazım?. En güzeli gerçekten adet külodu. Bir sürü marka da çıkartmış. Özellikele yatarken çok rahat oluyor.
penti de vardı.ama yoğun günlerde değil az gelen günlerde işe yarıyorMarkette satılıyor mu? Gündüz giysem dar kotla giyilir mi?
Ben organicup'un 2 al bir öde kampanyasından aldım ablamla beraber. Varsa eşiniz dostunuz böyle kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Biz birbirimizi gaza getirdik,aldik:)Hangi markanın aldın ? Bize de söyle bizde alalım. Çok var çünkü marka.
İncecik mi ya, gece ihtiyacım yok ama dar pantolona sığacaksa ve dikiş falan belli etmiyorsa almak isterimEvet her yerde var. Hatta orkid falan da çıkartmış. Zaten ilk 2 gün yoğun oluyorum.bunca zaman boşa stres yapmışım. Asla çıkartmıyor da.
öyle birşey mümkün değil ... ucunu dürüpKıazz bende öyle bir şanş varki ya yoldaa yürürken düşerse
penti de vardı.ama yoğun günlerde değil az gelen günlerde işe yarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?