- 17 Ağustos 2011
- 25.727
- 163.799
- 798
- Konu Sahibi Miraclessss
-
150 lira, 30 kullanıma kadar geçerli ve günlük ped yerine geçerli diyor kendi sitesinde. Normal adet döngüsünde kullanılmıyor mu? Her gün çıkarıp yenisini takmak gerekirse buna para dayanmaz,bilemedimpenti de vardı.ama yoğun günlerde değil az gelen günlerde işe yarıyor
pahalıya geliyor evet.ben de 1 tane var.özel bir yere giderken kullanıyorum günlük değil.150 lira, 30 kullanıma kadar geçerli ve günlük ped yerine geçerli diyor kendi sitesinde. Normal adet döngüsünde kullanılmıyor mu? Her gün çıkarıp yenisini takmak gerekirse buna para dayanmaz,bilemedim
İnanılmaz tutumlusun (!)150 lira, 30 kullanıma kadar geçerli ve günlük ped yerine geçerli diyor kendi sitesinde. Normal adet döngüsünde kullanılmıyor mu? Her gün çıkarıp yenisini takmak gerekirse buna para dayanmaz,bilemedim
yengenç in ruhu 5 yıl içime girseydi yeminle zengin olurdumm.İnanılmaz tutumlusun (!)
dışarıya sızmasını engelleyen lazer kesim külotlar gibi olanlar var, ben gündüz normal pedli halimde üstüne giyiyorum çift külot yani...pahalıya geliyor evet.ben de 1 tane var.özel bir yere giderken kullanıyorum günlük değil.
Geç kalmış değilsin, nerden başlasan karyengenç in ruhu 5 yıl içime girseydi yeminle zengin olurdumm.
O sayede geziyor işte ne güzelyengenç in ruhu 5 yıl içime girseydi yeminle zengin olurdumm.
Yıkanabilir kadın pedi kullanmakla durumunuzdaki değişikliğin alakasını çözemedimBenim adet döngüm uzun ve ağrılıydı, 2 yıldır yıkanabilir kadın pedi kullanıyorum ve eskisi kadar değil artık, ağrım sadece ilk gün döngüm de 6 7 güne indi çok şükürdenemeni tavsiye ederim
Ped kullanmayı bırakmak başta mantar olmak üzere pek çok kadınsal hastalığa iyi geliyor çünkü. Ben de araştırma yapmadan önce buna benzer çok hikaye duymuştum.Yıkanabilir kadın pedi kullanmakla durumunuzdaki değişikliğin alakasını çözemedim
Üstte bir arkadaş yoğun günde rahat edemediğini yazmış.yenGEnC peki bu cuplar yoğun adet günlerinde kullanıma uygun mu? Benim adetim hem çok yoğun hem de uzun sürüyor. Sanki dolup taşar gibi hissediyorum o yüzden hiç şans vermemiştim
Yok mantar değil uzun ve ağrılı olmasını kastediyorum. Benim de öyle geçiyor daPed kullanmayı bırakmak başta mantar olmak üzere pek çok kadınsal hastalığa iyi geliyor çünkü. Ben de araştırma yapmadan önce buna benzer çok hikaye duymuştum.
Alıştık,taktik yıllarca ama aslında o kadar hassas bölgemize değen şey kimyasal ve çok fazla zararı olan bir urun
Yaa ne kadar faydali bilgiler bende aldim 2 kez denedim yok yani beceremedim galiba aşiri rahatsiz ediyor gibi oluyor yoksa zamanla alişiyormusunuz? Tekrar denemek istiyorum ama sanki benmi yanliş yaptim bilemedim. Bide dolup taşma durumu falan varmi acaba aşirida korkuyorumBenim markamda genç kız / vajinal doğum yapmamış kadın/ vajinal doğum yapmış kadın olarak üç boyutu vardı. Ama her marka çeşit çeşittir, sen kendin için araştır, durumuna uyan bir tanesini secersin
Sen de al:) bir de cok ekonomik, bir kere alıyorsun,daha beş on sene ped derdine düşmüyorsun, deniz meniz,tatil ,uzun yol otobusu...her şey çok daha rahat..
Bilmem, benim nedense hoşuma gitti görmek ya, azmis miktarı, ben daha çok sanardim. Katiymis daha sıvı sanardim...Bedenimle daha bir bütünleşmiş hissettim,mutlu oldum . Hem her işediginde kan gölü görmekten iyidir ya:)
Düzgün taktiysan girdiği anda varlığını unutuyorsun.
Ben alalı iki sene olacak, bir kere zamansız yakalandım,birinden ped istedim. Anladım ki ne biçim amelelikmis. Vicik vıcık terletiyor, pis şeyle saatlerce geziyorsun. Canım cupum dedim,kıymetini anladım:)
Ama yalan yok, bazen takarken zorlanıyorum (bazense yağ gibi giriyor hemen) , öyle zamanlarda zorlamak yerine tampon taktiğim oluyor .
Değişimi de dediğim gibi, 10-12 saatte bir yapıyorum.
Mesela ikinci günündesin, sabah işe gitmeddn önce, 8'de tak, aşırı yoğun gününde değilsen akşam 8e kadar içinde kalabilir. O arada da zaten eve gelmiş olursun, evinde degistirirsin:)
Umumi tuvalette hiç denemedim, alaturka tuvalet musluğunda belki hallolur ama evi beklemek bence daha iyi olur.
Aslında lavabosu içinde her yerde yapabilirsin, öyle sıçrayan,akan eden bir şey değil. Pıt diye dik şekilde çıkarıyorsun, klozete dökuyorsun.
Sonra soyle bir sudan geçirip tekrar takıyorsun .alışana kadar zor, ama sabredin, tekrar tekrar deneyin. Alisinca çok rahat .
(Temizlik işi ilk adetten önce kaynatiyorsun bir kapta. Medikal silikon olduğu için öyle mikrop tutan bir şey degil)
Varsa başka sorular seve seve cevaplarim
Cup kullan bugüne kadar geçirdiğin regl dönemlerinde kullanmadığın için kendinle küslük yaşayacaksın bi süreYa işin aslı araştırdım adet kilotu filan cup.ama rahat edermiyim rahatsız eder mi diye düşüncelerim var.oyuzden suan için geceleri hasta bezine sıcak bakıyorum.hertarafim mahvaluyor çünkü
Ya çok normal,insanın bir anı bir anını tutmuyor. Bir de stres yapınca o iş hepten çözülmez oluyor:) bir sonraki adetinde geniş zamanda ,rahat olduğun bir dönemde derin nefes al ve tak. Hatta hafif comelirsen daha rahat girer. Hiç stres yapmamaya çalış.Yaa ne kadar faydali bilgiler bende aldim 2 kez denedim yok yani beceremedim galiba aşiri rahatsiz ediyor gibi oluyor yoksa zamanla alişiyormusunuz? Tekrar denemek istiyorum ama sanki benmi yanliş yaptim bilemedim. Bide dolup taşma durumu falan varmi acaba aşirida korkuyorumsizde bazen zorlandiginizi yazmişsiniz niye öyle oluyorki ben galiba cabuk pes ettim
İşte okuduğum yorumlarda çeşitli kadınsal hastiklarin pedi bıraktıktan sonra azaldığı vs yaziyordu. Bu cup olur, dedikleri regl kilosu olur, pamuklu yıkanabilir ped olur... Pedi ve günlük pedi bırakmanın yarari çok. Bakarsin senin sıkıntılara da iyi gelir bu seçeneklerden biri^^Yok mantar değil uzun ve ağrılı olmasını kastediyorum. Benim de öyle geçiyor da
Trendyol da biri yorum yapmıstı. Kadın cıkaramamıs sıkışmış içerde. Acile gitmis vakumunu cerrahi aletlerle alıp öyle cıkardılar demiş. Gerçekten bunun basıma geldigini çalıştığım iş yerine böyle gidip dr arkadaslarımın şeyimden bunu çıkardığını düşününce istifa kağıdı beliriyo gözümün önünde ahdjdjdkldldldZaten medikal silikon,öyle kir pis tutmuyor,sudan geçirince tüm kanlar gidiyor,kutusuna atıyorsun . İlk adet gününden önce kaynatiyorum (bir cezvem var ona özel) oluyo bitiyo:)
Kız hiç mümkün mü , kara delik mi orası
Eki Görüntüle 3024631 gideceği maksimum yer,aha şurası. Bunun üstüne çıkmasına zaten biyolojik olarak imkan yok.
Yani kaybolma durumu yok asla.
Ama şu var, ben de ilk günümde çıkaramamistimözellikle uykudan uyanınca bazen evle gelmiyor.
O zaman ne yapmak lazım?
Hopla zıpla insin vs yazıyorlar,denenebilir
Şöyle çömelip ikinabilirsiniz. O aşağı indikçe de tutma yeri elinize değer zaten,oradan bir çimdik atıp vakumunu indiriyorsun,sonra pıt diye çıkıyor .
Takip çıkarmada zorlanınca panik yapma, bir saat sonrs tekrar dene
O ne ya, gerdekli şehir efsaneleri anlatırlardı ben ergenken, yok karıkoca kitlenmiş ilk gecesinde ambulans çağırmışlar falan. Onlara benzemiş.Trendyol da biri yorum yapmıstı. Kadın cıkaramamıs sıkışmış içerde. Acile gitmis vakumunu cerrahi aletlerle alıp öyle cıkardılar demiş. Gerçekten bunun basıma geldigini çalıştığım iş yerine böyle gidip dr arkadaslarımın şeyimden bunu çıkardığını düşününce istifa kağıdı beliriyo gözümün önünde ahdjdjdkldldld
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?