Regli gunleri

pahalıya geliyor evet.ben de 1 tane var.özel bir yere giderken kullanıyorum günlük değil.
dışarıya sızmasını engelleyen lazer kesim külotlar gibi olanlar var, ben gündüz normal pedli halimde üstüne giyiyorum çift külot yani...
gece de uyumadan önce direkt deepend özellikle ekstra yoğun günlerde yani her ay 2 deepend kullanmış oluyorum 2 ayda bir paket alıyorum deependde, lazer kesim çamaşır gibi sızdırmaz regl külotlarıda makinada yıkanabilir oluyor dışarıda leke meke çıkmasın diye kullanıyorum normal çamaşır üstüne haliyle sıkıntı olmuyor

Benim adet döngüm uzun ve ağrılıydı, 2 yıldır yıkanabilir kadın pedi kullanıyorum ve eskisi kadar değil artık, ağrım sadece ilk gün döngüm de 6 7 güne indi çok şükür denemeni tavsiye ederim

ped olarak turkiyede beije var %100 organik, asla sizdirma yapmiyor. ben onun ped, tampon ve gerekirse menstrual cuplarini kullaniyorum. rahatsiz etmiyor sizdirma da yapmiyor.

ben regl kulodunu hijyenik bulmuyorum. aldim denedim de ama bence cok yogun kanamasi olan kisiler memnun kalmaz.

Son düzenleme:
Ya pentinin regl külodu çıkmış ya memnun kalan var mı? Gebelik öncesi çok yoğun kanamam olmazdı, pede de alerjim var. O tarz bir şey sızdırma yapmıyorsa alasım var. Yada hangi markayı tavsiye edersiniz?

Yıkanabilir kadın pedi kullanmakla durumunuzdaki değişikliğin alakasını çözemedim

yenGEnC peki bu cuplar yoğun adet günlerinde kullanıma uygun mu? Benim adetim hem çok yoğun hem de uzun sürüyor. Sanki dolup taşar gibi hissediyorum o yüzden hiç şans vermemiştim

Yıkanabilir kadın pedi kullanmakla durumunuzdaki değişikliğin alakasını çözemedim
Ped kullanmayı bırakmak başta mantar olmak üzere pek çok kadınsal hastalığa iyi geliyor çünkü. Ben de araştırma yapmadan önce buna benzer çok hikaye duymuştum.
Alıştık,taktik yıllarca ama aslında o kadar hassas bölgemize değen şey kimyasal ve çok fazla zararı olan bir urun

yenGEnC peki bu cuplar yoğun adet günlerinde kullanıma uygun mu? Benim adetim hem çok yoğun hem de uzun sürüyor. Sanki dolup taşar gibi hissediyorum o yüzden hiç şans vermemiştim
Üstte bir arkadaş yoğun günde rahat edemediğini yazmış.
Benim yoğun değil ama bir cup 10-12 saatte anca yukarilara doğru doluyor. Siz beş saatte bir değiştirirsiniz,olur biter. Bir anda tüm cuo dolacak kadar yoğun değildir ya

Yok mantar değil uzun ve ağrılı olmasını kastediyorum. Benim de öyle geçiyor da

Yaa ne kadar faydali bilgiler bende aldim 2 kez denedim yok yani beceremedim galiba aşiri rahatsiz ediyor gibi oluyor yoksa zamanla alişiyormusunuz? Tekrar denemek istiyorum ama sanki benmi yanliş yaptim bilemedim. Bide dolup taşma durumu falan varmi acaba aşirida korkuyorum sizde bazen zorlandiginizi yazmişsiniz niye öyle oluyorki ben galiba cabuk pes ettim

Ya işin aslı araştırdım adet kilotu filan cup.ama rahat edermiyim rahatsız eder mi diye düşüncelerim var.oyuzden suan için geceleri hasta bezine sıcak bakıyorum.hertarafim mahvaluyor çünkü
Cup kullan bugüne kadar geçirdiğin regl dönemlerinde kullanmadığın için kendinle küslük yaşayacaksın bi süre

Ya çok normal,insanın bir anı bir anını tutmuyor. Bir de stres yapınca o iş hepten çözülmez oluyor:) bir sonraki adetinde geniş zamanda ,rahat olduğun bir dönemde derin nefes al ve tak. Hatta hafif comelirsen daha rahat girer. Hiç stres yapmamaya çalış.
İlk aylar ,tam öğrenene kadar sıkıntı yaşamak çok normal
Ben 2019dan beri lens kullanıyorum,hala bazen takamiyorum. Girmiyor yani gözüme, her gün giren şey insanız neticede, böyle şeyler canını sikmasin. Dene mutlaka.
Yok mantar değil uzun ve ağrılı olmasını kastediyorum. Benim de öyle geçiyor da
İşte okuduğum yorumlarda çeşitli kadınsal hastiklarin pedi bıraktıktan sonra azaldığı vs yaziyordu. Bu cup olur, dedikleri regl kilosu olur, pamuklu yıkanabilir ped olur... Pedi ve günlük pedi bırakmanın yarari çok. Bakarsin senin sıkıntılara da iyi gelir bu seçeneklerden biri^^

Trendyol da biri yorum yapmıstı. Kadın cıkaramamıs sıkışmış içerde. Acile gitmis vakumunu cerrahi aletlerle alıp öyle cıkardılar demiş. Gerçekten bunun basıma geldigini çalıştığım iş yerine böyle gidip dr arkadaslarımın şeyimden bunu çıkardığını düşününce istifa kağıdı beliriyo gözümün önünde ahdjdjdkldldld

O ne ya, gerdekli şehir efsaneleri anlatırlardı ben ergenken, yok karıkoca kitlenmiş ilk gecesinde ambulans çağırmışlar falan. Onlara benzemiş.
Biri çıkaramasa en kotu ikinci bir kişi elini sokup alabilir ki, resmini de attım , fizyolojik olarak ne kadar ileriye gidebilir?

Bunun yanı derine gitmesine imkan yok ki,bir parmağın uzunluğu belli, ne kadar derine ittirebilirsin?
Bence o işte bir yanlışlık var... Şu sap kısmı var ya, parmağınla ona hep dokunabiliyorsun,girişte oluyor o.
Bence korkmayın hiç,ama yapamayacaginiza eminseniz de tabii ki boşuna sipariş edip de paraniza yazık etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…