benim de yakın valla beklemedeyiz inşallah bu ay güzel haberler alırızHqhahah dpo 8 regl yaklaştıkça korkuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de yakın valla beklemedeyiz inşallah bu ay güzel haberler alırızHqhahah dpo 8 regl yaklaştıkça korkuyorum
İnşallah canımİnşallah olur canım gönülden isteyen herkese nasip etsin Rabbım
Bilmiyorum ya hayal kırıklığına uğramak istemiyorum bu arada amh da vermiştim dün 3.56 çıktı iyi demibenim de yakın valla beklemedeyiz inşallah bu ay güzel haberler alırız
Amin canimİnşallah canım![]()
Pazar günü test yapinMerhaba arkadaşlar benim de adette gecikmede 2.günüm ama iki gündür test yapıyorum negatif çıkıyor dün bide bugün hafif pembe ile kahve tonlarında leke geldi . Sol kasığımda ağrı vardı geçti şuan yok anlayamadım şuan ne yaşadığımı tam olarak bir buçuk ay önce de kimyasal yaşadım o yüzden tuhaf duygular içerisindeyim
O zamana kadar olmazsam yapacağım inşallah şuan sadece kahve ve pembe bi akıntım var korkuyorum biraz açıkçası inşallah adete çevirmezPazar günü test yapin
Nasip canimO zamana kadar olmazsam yapacağım inşallah şuan sadece kahve ve pembe bi akıntım var korkuyorum biraz açıkçası inşallah adete çevirmez
bende varımSimgecim gecikme mi yaşıyorsun platformda bi sen bi ben gebe kalamadık galiba
Ayyy buz 1.5 dolmadan böyleysek seni düşünemiyorumbende varım4 yılı devirdim halen tık yok
ohoo hemde ne tedaviler gördüm 3 ay klomen 2 ay çatlatma 1 defa mikro çip aşılama birde rahim filmi + bir sürü ilaç ilk tedaviye başladığım sene 55 kilo idim şimdi 4.yılım 75 kilo aldım hamile olmadığım halde ilaçlar yüzünden işin garibide şu ki hiç bir şey yok diyor dr.larAyyy buz 1.5 dolmadan böyleysek seni düşünemiyorumherhangi bir tedavi gördün mü canim sorun ne
Nasipte varsa oluyor umarım en kısa zamanda kavuşursun hayatımohoo hemde ne tedaviler gördüm 3 ay klomen 2 ay çatlatma 1 defa mikro çip aşılama birde rahim filmi + bir sürü ilaç ilk tedaviye başladığım sene 55 kilo idim şimdi 4.yılım 75 kilo aldım hamile olmadığım halde ilaçlar yüzünden işin garibide şu ki hiç bir şey yok diyor dr.lar
Bende düzensizlik var bügün adet oldum napim yumurtlama olduğunu nasıl anlarımİnşallah olur canım gönülden isteyen herkese nasip etsin Rabbım
Ovulasyon testlerinde alip oyle dene istersen duzensizlik yasayanlarda faydali oluyormusBende düzensizlik var bügün adet oldum napim yumurtlama olduğunu nasıl anlarım
Bende fazlasıyla düzensizlik var ilaç kullanmadan adet olmam olsam bile nadiren olurum acaba yumurtlama günümü takip etsem gende bir şansım olur muOvulasyon testlerinde alip oyle dene istersen duzensizlik yasayanlarda faydali oluyormus
Aynen ovulasyon testleriyle yumurtla gununu takip et bencede. Ben de aldim bu ay regl olmayi bekliyorum ilk deneyecegim bende onunla yapmayiBende fazlasıyla düzensizlik var ilaç kullanmadan adet olmam olsam bile nadiren olurum acaba yumurtlama günümü takip etsem gende bir şansım olur mu
Kaç yılım evlisin sen ben daha yeni 1 buçuk ama bizde öyle bir durum varki Kürtlerde niye yok hemen bırak kısır mı hep bu şekerden korkuyom ve erken anne olmak istiyomAynen ovulasyon testleriyle yumurtla gununu takip et bencede. Ben de aldim bu ay regl olmayi bekliyorum ilk deneyecegim bende onunla yapmayi![]()
Hamile kalmak için bir birimizden akıl alıyozAyyy ne yapmış burada konu sahibi, hamile mi? Regl oldu mu?
Canım ovulasyon testi denedinmjBende düzensizlik var bügün adet oldum napim yumurtlama olduğunu nasıl anlarım