- 18 Nisan 2025
- 131
- 85
- 13
Ben de bu ay kimyasal geçirdim kanamamın bitmesini bekliyorum yeniden denicem, inositol koenzim ve folik asit başladımHamile kalmak için bir birimizden akıl alıyoz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de bu ay kimyasal geçirdim kanamamın bitmesini bekliyorum yeniden denicem, inositol koenzim ve folik asit başladımHamile kalmak için bir birimizden akıl alıyoz
Hayır hiç denemedimCanım ovulasyon testi denedinmj
Normal olarak mı hamilelik yaşadın yoksa ilaçlarla tedavi oldu adetlerin düzenli miBen de bu ay kimyasal geçirdim kanamamın bitmesini bekliyorum yeniden denicem, inositol koenzim ve folik asit başladım
Adetim düzenli döngüm 30 gün normal yolla hamile kaldımNormal olarak mı hamilelik yaşadın yoksa ilaçlarla tedavi oldu adetlerin düzenli mi
Ne güzel işte düzensizlik sıkıntıAdetim düzenli döngüm 30 gün normal yolla hamile kaldım
Ne güzel işte düzensizlik sıkıntıAdetim düzenli döngüm 30 gün normal yolla hamile kaldım
Yani insan düzensiz olunca sanki hiç hamile olmacam zanederNe güzel işte düzensizlik sıkıntı
Adetim düzenli döngüm 30 gün normal yolla hamile kaldım
Bence böyle düşünmeyin düzenli adet döngüsüne sahip olup gebe kalamayanlar da var, düzensizliğe pcosa myoma rağmen çok sağlıklı gebelikler yaşayıp bebeğini kucağına alanlar da.Yani insan düzensiz olunca sanki hiç hamile olmacam zaneder
Yani insan düzensiz olunca sanki hiç hamile olmacam zaneder
Yani insan düzensiz olunca sanki hiç hamile kalmicak zanedrAdetim düzenli döngüm 30 gün normal yolla hamile kaldım
Bence böyle düşünmeyin düzenli adet döngüsüne sahip olup gebe kalamayanlar da var, düzensizliğe pcosa myoma rağmen çok sağlıklı gebelikler yaşayıp bebeğini kucağına alanlar da.öy
Denemelisin canimHayır hiç denemedim
İyi vallah Şuan adetliyim çıktığımda denerimDenemelisin canim