reglim kafayı yedi🤯

Ben de her ay saat gibi düzenli olurum bu ay 8 gün erken oldu ilk 2 gun az sonra normale döndü bazen yılda 1kez düzenleme yapiyor vücut bende en azından öyle oluyor annem de de olurdu her yıl şubatta düzeni değişir bütün yıl o düzenden devam ederdi belki sizde de öyle birşey olmuştur.Yalniz benim şöyle bir sorunum oldu yumurtlama zamanı da lekeli oldu nette bakıyorum hep 1 gün sürüyor yumurtlama ama benim 2. Gun de aynı geldi bilemiyorum

Ben çok stesliyken yaşardım birde pko dan dolayı bende oluyordu . Sürekli yaşadığınız bir şey mi yoksa ilk kez mi başınıza geliyor

Ada çayı işe yarıyor söktürücü olarak. Mevsimseldir.

yok henüz evli değilim, öyle bir durum yok. düzensizlik hiç sevmem bu yüzden böyle bir şeyle karşılaşmak beni strese soktu söylediğiniz çayları kullanacağım teşekkür ederim

evet annemle konuştuğumda o da bundan bahsetti vücut her sene 1 kez böyle düzensizlik yapıyor diye. dediğiniz gibi benim de 2 gündür çok az geliyor umarım normale döner çok rahatsız edici bir durum. çok teşekkürler

ilk kez böyle oluyor, muhtemelen benim de stresten böyle oldu geçenlerde bayağı üzüleceğim durumlar yaşamıştım‍♀
Belki de ondan olmuştur bende üniversite sınav zamanı cok stresli olduğum zaman erken olurdu ben buna bağlardim ama polikistik over var bende bir kere olmasından bişey çıkmaz diye düşünüyorum ama uzman görüşü ihmal edilmemeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…