Ben de her ay saat gibi düzenli olurum bu ay 8 gün erken oldu ilk 2 gun az sonra normale döndü bazen yılda 1kez düzenleme yapiyor vücut bende en azından öyle oluyor annem de de olurdu her yıl şubatta düzeni değişir bütün yıl o düzenden devam ederdi belki sizde de öyle birşey olmuştur.Yalniz benim şöyle bir sorunum oldu yumurtlama zamanı da lekeli oldu nette bakıyorum hep 1 gün sürüyor yumurtlama ama benim 2. Gun de aynı geldi bilemiyorumşimdiye kadar kanamamda hiç sıkıntı yaşamadığım için psikolojik olarak normali gibi kan gelmesini istiyorum galibaerkenden olduğum için az olabileceğini düşünememiştim doğru. teşekkür ederim
İlk kezse bir daha olduğunda doktora gidinhaklısınız. ben hiç böyle bir şey yaşamamıştım şimdiye kadar o yüzden altında bir sebep arıyorum muhtemelen. teşekkür ederim
Ada çayı işe yarıyor söktürücü olarak. Mevsimseldir.kıslar merhaba, herkese iyi geceler diliyorumbenim normalde düzenim 29-30 gündür. bu ay 8 gün erken geldi ve sadece peçeteye geliyor, pedim temiz duruyor. o gelen de çok akışkan şekilde gelmiyor. sizce sebebi ne olabilir mevsim değişikliği falan diyorlar, bu ay böyle bir durum yaşayan var mı? geçenlerde çok stresli günler geçirdim, bu da etkilemiş olabilir mi bu kadar? bir de sökülebilmek için neler yapıyorsunuz? teşekkürler
çok teşekkür ederim, evet gerçekten stres başa belaMaydonoz öneririm. Söktürme konusunda en etkili şey bence.
Stres yüzünden on yedi gün regl olmuşluğum var. İnsanda düzen bırakmıyor. Allah şifa versin.
yok henüz evli değilim, öyle bir durum yok. düzensizlik hiç sevmem bu yüzden böyle bir şeyle karşılaşmak beni strese soktuEğer gebelik, emzirme durumlarınız yoksa civanperçemi ve adaçayı tavsiye ederim. Fakat haftada en fazla iki kez ve azar azar olmak koşuluyla, fazlası herşeyde olduğu gibi zarar. Ben hamilelik öncesi düzenli kullanırdım, adet sancılarıma da çok iyi gelirdi. Tabi ciddi bir durum olursa mutlaka doktora görünün derim, geçmiş olsun
evet annemle konuştuğumda o da bundan bahsetti vücut her sene 1 kez böyle düzensizlik yapıyor diye. dediğiniz gibi benim de 2 gündür çok az geliyorBen de her ay saat gibi düzenli olurum bu ay 8 gün erken oldu ilk 2 gun az sonra normale döndü bazen yılda 1kez düzenleme yapiyor vücut bende en azından öyle oluyor annem de de olurdu her yıl şubatta düzeni değişir bütün yıl o düzenden devam ederdi belki sizde de öyle birşey olmuştur.Yalniz benim şöyle bir sorunum oldu yumurtlama zamanı da lekeli oldu nette bakıyorum hep 1 gün sürüyor yumurtlama ama benim 2. Gun de aynı geldi bilemiyorum
ilk kez böyle oluyor, muhtemelen benim de stresten böyle oldu geçenlerde bayağı üzüleceğim durumlar yaşamıştımBen çok stesliyken yaşardım birde pko dan dolayı bende oluyordu . Sürekli yaşadığınız bir şey mi yoksa ilk kez mi başınıza geliyor
o çayı mutlaka deneyeceğim, teşekkür ederimAda çayı işe yarıyor söktürücü olarak. Mevsimseldir.
günde 2 tane içebilirsiniz bir sakıncası olmaz.Enfeksiyon gibi durumlara da iyi geliyor. Geçmiş olsuno çayı mutlaka deneyeceğim, teşekkür ederim
tamamdır, çok sağolungünde 2 tane içebilirsiniz bir sakıncası olmaz.Enfeksiyon gibi durumlara da iyi geliyor. Geçmiş olsun
dün gece denedim, şimdi birazdan yine deneyeceğim bakalım dedikleri kadar sihirli miMasaj yapın gunde 3 sefer söküyor..
ya evet duymuştum, annem tadının berbat olduğunu söyledi vazgeçtim ondanSoğan kürü söktürür
Sihirli kuskun olmasin bıkmadan devam et .
teşekkürlerSihirli kuskun olmasin bıkmadan devam et .
Belki de ondan olmuştur bende üniversite sınav zamanı cok stresli olduğum zaman erken olurdu ben buna bağlardim ama polikistik over var bende bir kere olmasından bişey çıkmaz diye düşünüyorum ama uzman görüşü ihmal edilmemeliilk kez böyle oluyor, muhtemelen benim de stresten böyle oldu geçenlerde bayağı üzüleceğim durumlar yaşamıştım♀
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?