reglim kafayı yedi🤯

Benimkide kafayı yedi
Düzenli oluyorum fakat her ay farklı şeyler yaşıyorum
Kovid geçirdim bu sene geçirdiğimden beri bi değişik
Kovid sırasında aşırı pıhtılıydı,
Sonraki ay ped temiz olarak wcde kanıyordu
Yavaş yavaş normale dönüyorum diyebilirim
Bi sıkıntım olmadığından dr.ada gitmedim
Erken gelmesi farklı birşey olabilir sonraki aylardada aynı şeyi yaşarsanız dr.a gidin mutlaka
Bende bir ara ayda iki defa oluyordum biri regl kanaması gibiyken diğeri farklı bir kanamaymış
Zaten farklıydı normal kan gibiydi
Enfeksiyon çıkmıştı o zaman ama önemli bişey değilmiş

yok henüz evli değilim, öyle bir durum yok. düzensizlik hiç sevmem bu yüzden böyle bir şeyle karşılaşmak beni strese soktu söylediğiniz çayları kullanacağım teşekkür ederim
Umarım faydasını görürsünüz özellikle civanperçemini kadın hastalıkları için çok kullanırım. Bence alıp bir kenara koyun, akıntı, kaşıntı vs olduğunda da çok iyi geliyor.

Ya bu seneki baharda kimi görsem aynı sorun. Benim de geçen ay sadece leke oldu. Adet söktürücü de içtim kâr etmedi. Şükür bu ay normale döndü. Hicbir şey kullanmayın bir sonraki ayı bekleyin. Mevsimsel bence.

hemen hemen aynı şeyleri yaşadım. aynı sizin gibi düzenli bir döngüm var. bu ay adete 12 gün kala akşam 1 kaç damla leke geldi 3 gün sadece akşamları böyle devam etti. 4. gün şuana kadar yaşamadığım kadar yoğun bir adet oldum. bugün 2.gün o yoğunlukta. bende sebebini merak ediyorum olmadı doktora gidicez mecbur

ay kızlar masajın sihiri mi yoksa bugün mü gelesi vardı bilmiyorum ama regl ağrısıyla uyandım, bir geliyor ki maşallahı var tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…