Reglim pantolonuma geçmiş ve fark etmeden yaymışım rezil oldum

İstanbul'un en luks restoranlarindan birinde , bir is yemeginde oturdugum bembeyaz sandalyeyi batirmistim bende🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
İki gun kendime gelememistim, uzunca bir sure de tekrar gidememistim o restorana cok sevmeme ragmen
Sizinki yine en azindan hic tanimadiginiz insanlara , bir de benim halimi düşünün 😁

Bir daha o insanları göremeyecegimi falan söyleyin ben kendime anlatamiyorum :KK43:
Sen bi daha görmiceğin insanlara rezil oldum diye dert ediyosun
Bi saat olmamıstır benimde reglim geçmiş arkama ki inanılmaz dikkat ederim sürekli tuvaletteyim
Ve görende malesef kayınpederim😒
Kayınvalideme söylemiş o uyardı
Nasıl oldu anlamadım bende, adet söktürücü kullanmıştım sanırım ondan bu kadar fazla geldi farketmedim yoksa çok dikkat ediyorum
Yani üzülme senin durumunda bişey yok ben her gün adamın yüzüne bakıyorum

O kadar rezil hissediyorum ki. 2 saat önce takmıştım normalde olmazdi bitki çayı içmiştim söktürücü olarak ondan pantolonuma geçmiş fazla açık renk olmasa koyu bir pantolon da değildi. Dışarda fark ettim otobuste gidiyordum inince dokundugum da fark ettim. Islak mendiller sileyim dedim yaymisim alt arka tarafimin her yerine!! Öyle cok utaniyorum ki eve yürüyüp geldim otobuste ve yürürken fark edilmiştir cok utaniyorum :KK43: anksiyete de var kriz geçirme aşamasina geldim çok utandim beni rahatlatin normalde dikkat ederim 2 saat oldu diye değiştirme geregi duymamistim ah aptal kafam :KK43:
Ben de 18 yaşlarında zıbınımı dışarıda unutmuşum.Bi mağazada uyardılar.Gülmekten bi hal oldumm ama tabi utandım da.Çok da takılma.Reglken ilk günlerinde ne olur ne olmaz her saat başı kontrol et ve koyu giyin.Mümkünse tunik ve tayt kombini yap.

O kadar rezil hissediyorum ki. 2 saat önce takmıştım normalde olmazdi bitki çayı içmiştim söktürücü olarak ondan pantolonuma geçmiş fazla açık renk olmasa koyu bir pantolon da değildi. Dışarda fark ettim otobuste gidiyordum inince dokundugum da fark ettim. Islak mendiller sileyim dedim yaymisim alt arka tarafimin her yerine!! Öyle cok utaniyorum ki eve yürüyüp geldim otobuste ve yürürken fark edilmiştir cok utaniyorum :( anksiyete de var kriz geçirme aşamasina geldim çok utandim beni rahatlatin normalde dikkat ederim 2 saat oldu diye değiştirme geregi duymamistim ah aptal kafam :(
Emin ol insanlar yadırgamamıştır. Rahat ol. Ben görsem şahsen dikkatli bir şekilde uyarırdım çekinerek. Oto galeriye gitmiştik ( toyota) satış danışmanı bir kadıncağızın pantolonu tam popo kısmından patlamıştı dar bir pantolondu. Yani kırmadan nasıl uyarabilirim diye defalarca düşündüm en son gittim ezile büzüle kusura bakmayın vs dedim durumu anlattım çok teşekkür etti. Bir ara gidip değişip gelmiş. Arabayı her götürdüğümde konuşur muhabbet ederiz insanlık hali yani takmayın🙏🏻❤️

Ben de 18 yaşlarında zıbınımı dışarıda unutmuşum.Bi mağazada uyardılar.Gülmekten bi hal oldumm ama tabi utandım da.Çok da takılma.Reglken ilk günlerinde ne olur ne olmaz her saat başı kontrol et ve koyu giyin.Mümkünse tunik ve tayt kombini yap.
Dersanede bi arkadaşım lavaboya gitmek için izin aldı döndüğünde zıbını dışardaydı bence çok kimse görmemişti ya da ( o ergen halimizle bile) kimse ses etmedi ben yavaşça uyarmıştım ön sıramda oturuyordu. Normal şeyler bunlar.

Lise son sınıfta aynı şey benimde başıma geldi otobüste hemde avuç ici kadar büyük bir bölgeye arkama geçmişti kanamam inerken farkettim kac kişi gördü görmedi bilmiyorum çok koyu renk de değildi üstümdeki yanimda bir ceket belime bağlayacak bir şal vs hiç birşey yoktu birde duraktan eve kadar yürüdüm çantamı falan kapatmaya çalıştım o zaman kötü hissetmiştim ama eve girince güvende hissettim otobustekileri de bir daha gormedim zaten gorsende sorun yok belli birşey bu herkes regl oluyor ve ben birinde görsem insanlık hali olağan birşey diye düşünürüm

O kadar rezil hissediyorum ki. 2 saat önce takmıştım normalde olmazdi bitki çayı içmiştim söktürücü olarak ondan pantolonuma geçmiş fazla açık renk olmasa koyu bir pantolon da değildi. Dışarda fark ettim otobuste gidiyordum inince dokundugum da fark ettim. Islak mendiller sileyim dedim yaymisim alt arka tarafimin her yerine!! Öyle cok utaniyorum ki eve yürüyüp geldim otobuste ve yürürken fark edilmiştir cok utaniyorum :KK43: anksiyete de var kriz geçirme aşamasina geldim çok utandim beni rahatlatin normalde dikkat ederim 2 saat oldu diye değiştirme geregi duymamistim ah aptal kafam :KK43:
regl-menstrüasyon denilen şey o kadar fizyolojik bir olay ki. kadın cinsiyetiyle doğan herkes de istesin/istemesin (normal koşullarda) bu durumu yıllarca yaşıyor. yani sizin elinizde olmayan ve cinsiyetinizin doğasında olan bir şey için utanmayın. anlıyorum,çamaşırınıza geçmesi size rahatsızlık hissi vermiş ama şu anda olanı geriye alabilir misiniz? hayır,talihsiz bir olay yaşadınız geçti ve Allah bilir bir daha hangisiyle karşılaşacaksınız o insanların? Ayrıca karşılaşsanız bile TAMAMEN fizyolojik olan bir durum için utanmanıza gerek yok. Her kadın yaşıyor bunu ve size olan hepimizin başına gelebilir. Gerçekten sağduyulu olan insanlar zaten sizi asla mahçup etmez,olmayan insanlar ise siz ne yaparsanız yapın-onlar başkalarını ezerek mutlu olan insanlar oldukları için- zaten mayalarında kötülük olduğu için kötülük yapmaktan vazgeçmez. lütfen üzülmeyin. kadın olmak kolay bir şey değil. elinizde olmayan bir şey için kendinizi de yıpratmayın. her gün sosyal medyada görüyoruz; insanların BİLE İSTEYE yaptıkları rezilliklerin bile unutulduğunu... ki sizin başınıza gelen oldukça masum bir şey. lütfen rahatlayın,bir bardak sıcak çay için ve keyfinize bakın :KK200:

Ben de hastane wc sinden çıkan bayanın elbisesinin küloduna takıldığını görmüştüm bütün hastane dönüp baktı ki sizin yaşadığınızı kimse fark etmemiştir bile fark etseler nolur sanki bunla dalga geçen insan olamaz

bosver gorup de sana söylemeyen, dikkat edin bakın boyle boyle olmus haberiniz olsun demeyenler utansın. hem okulda is yerinde falan rezil olmaktan daha iyidir bir daha asla gormeyeceginiz gorseniz de hatırlamayacagınız insanlar :D

Otobüste kim tanıyacak seni boşver gitsin. Benim de ortaokul arkadaşım konferans salonunda konferans vardı izledik onu kalkarken bir baktık hastalanmış ama öyle böyle değil nasıl farketmedi anlamadım 😀 sonra silmeye falan çalıştı ortam karanlıktı kimse görmedi koltukta kırmızıydı aman boşver dedik o üstünü değiştirmeye eve gitti öylece çıktık salondan hala aklıma gelir gülerim herkesin başına muhakkak gelmiştir :halay:

Ay daha kötüsünü anlatayım da moralin yerine gelsin erkek arkadaşımın yüksek lisansı için okuluna gittik yeni değiştirdim pedimi, ben arabada bekliyorum isi uzadikca uzadı arabada uyuyakalmisim(maks 1 saat falandır) uyandim koltuğa olduğu gibi reglim geçmiş. Allah'dan yurdum yakındı hemen gittim üstümü değiştirdim. Artik arabanın anahtari ben de miydi hatırlamıyorum arabaya nasil girdim islak mendil su falan bulup koltuğu temizlemiştim sonradan erkek arkadaşıma doğruyu söyledim tabi. Olsun aşkım kaza sonuçta nolucak demişti. Halbuki benim gözümde olay çok büyümüştü kesin rezil olucam kesin kızacak kesin benden tiksinecek vs ... diye. Bazen biz bazı şeyleri gözümüzde cok büyütüyoruz. Kimsenin sizin poponuza bakmadigina da eminim ayrıca. Yolda görseniz tanimayacaginiz insanlar rahat olun.

İstanbul'un en luks restoranlarindan birinde , bir is yemeginde oturdugum bembeyaz sandalyeyi batirmistim bende🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
İki gun kendime gelememistim, uzunca bir sure de tekrar gidememistim o restorana cok sevmeme ragmen
Sizinki yine en azindan hic tanimadiginiz insanlara , bir de benim halimi düşünün 😁
Ay bir de sey cok kötü değil mi ya karsidan hijyen eksikliğin varmış gibi algılanıyor. Halbuki ilk gün damla damla gelen adetim ikinci gün çeşme gibi hapşırsam arkama geçiyor

Ay bir de sey cok kötü değil mi ya karsidan hijyen eksikliğin varmış gibi algılanıyor. Halbuki ilk gün damla damla gelen adetim ikinci gün çeşme gibi hapşırsam arkama geçiyor

Valla hic aklima gelmemişti hijyen eksikligi gibi algilandigi , bana daha cok hazirliksiz yakalanmis izlenimi uyandiriyor o goruntu 🤦🏼‍♀️

İnsanlık hali kuzum Okulda arkadaşımda yaşadı aynı konuyu tahtaya çıkınca farkettim hemen tedbirini aldı ama görenler olduysa bile kimsecikten ses çıkmadı olabilir böyle şeyler ve bir de yazın saat başı değiştirirsen daha iyi olur sıcaklarda etkiliyor akışkanlığını

Kendinizden pay biçin bence. Siz regli ğantolonuna geçmiş birini görünce o kişi için kafanızda kötü bir algı oluşur mu? Kimsenin buna takılcağını düşünmüyorum, fatkedilmemiştir bile ama edildiyse bile nolmuş yanii :)

Ah o bende de kac defa oldu ben gencken hatta beyaz pantalona hic unutmam kanamayi goren kisi beni uyarmisti bende pantalonun ustune bi kazakla kapattiydim utanilacak bisey yok olacak bunlar

Back
X