Reglim pantolonuma geçmiş ve fark etmeden yaymışım rezil oldum

O kadar rezil hissediyorum ki. 2 saat önce takmıştım normalde olmazdi bitki çayı içmiştim söktürücü olarak ondan pantolonuma geçmiş fazla açık renk olmasa koyu bir pantolon da değildi. Dışarda fark ettim otobuste gidiyordum inince dokundugum da fark ettim. Islak mendiller sileyim dedim yaymisim alt arka tarafimin her yerine!! Öyle cok utaniyorum ki eve yürüyüp geldim otobuste ve yürürken fark edilmiştir cok utaniyorum :KK43: anksiyete de var kriz geçirme aşamasina geldim çok utandim beni rahatlatin normalde dikkat ederim 2 saat oldu diye değiştirme geregi duymamistim ah aptal kafam :KK43:
Bunlar cok normal seyler. Siz de çıksın istemezdiniz bu sizin kontrol edebileceginiz bisey degil. Insanlik hali. Nezlesiniz burnunuz akar cok bu da böyle bişey. Geldigi yer farkli. Kimsenin farkettigini sanmiyorum ama farketseler bile ne siz onlari taniyacaksiniz ne de onlar sizi taniyacak. Alninizda da yazmayacak.

nolacak bunda utanılacak ne var . Anlamıyorum sizi . Sanki Allah vermedi de biz yapıyoruz onu ...! Bukadar utanmayın regl kanından çocuk o olmazsa olmuyor ,....!

Okuldan eve minibüsle gidiyordum. Minibüste eve uzak biyerde birakiyor, mahallenin içinden baya yuruyorum yani.
Yine birgun okuldan donuyorum ve inecegim yere geliyorum, okul çantami takiyorum... 😔
Sanirim çantayi takarken eteğimi de belime kadar siyirmiş çantanin ipleri, eve gelip annem soyleyene kadar da farketmedim. Butun mahallenin içinden gotumun yarisi acikta geçmişim tabi altimda kulotlu corap vardi o ayri...

O kadar rezil hissediyorum ki. 2 saat önce takmıştım normalde olmazdi bitki çayı içmiştim söktürücü olarak ondan pantolonuma geçmiş fazla açık renk olmasa koyu bir pantolon da değildi. Dışarda fark ettim otobuste gidiyordum inince dokundugum da fark ettim. Islak mendiller sileyim dedim yaymisim alt arka tarafimin her yerine!! Öyle cok utaniyorum ki eve yürüyüp geldim otobuste ve yürürken fark edilmiştir cok utaniyorum :KK43: anksiyete de var kriz geçirme aşamasina geldim çok utandim beni rahatlatin normalde dikkat ederim 2 saat oldu diye değiştirme geregi duymamistim ah aptal kafam :KK43:

Bir daha görmeyeceksin sonuçta takma bu kadar evet kötü bir durum ama tanıdık birileri ile beraber değilmişsin ona bak 😊 bende lise dönemimde dershaneden donerken metroya binmiştim metro da da dershaneden bir çocuk yan tarafta duruyor arada 2 metre falan var , metrodan bir indim sudyenimin askısı nasıl olduysa cıkmış sallanıyor nasıl utanmıştım 😂

Benim başıma bin kez falan gelmiştir bu olay canınızı sıkmayın lütfen. Bi kez çok erkeğin olduğu bir ortamda oldu, üstelik tanıdığım erkekler, çok üzüldüm "rezil oldum" diye anneme anlattım. Annem dedi ki "Üzülmene hiç gerek yok bu çok doğal bir durum, onların eşleri, anneleri, kızları da adet oluyor. Hayır, sen bi ahlaksızlık mı yaptın, yok. O zaman kafana takacağın birşey de yok" sonra ben hiç takmadım, kimse de takmadı hatırlatmadı bu olayı müsterih olun canınızı sıkmayın çok normal bunlar. Adet olmak sağlıklı bir durum ve hayatın bir parçası.

Dikkat edersiniz bir dahaki sefere. İnsanlık hali. Regl olmak da doğal bir şey. Dalga geçen dağ ayıları kendi haline üzülsün. Takmayın kafanıza.

Bır daha gormıceksın onlarda senı gorsede hatırlamazlar bosver olur boyle seyler yapacak bısey yokkk. Takılmaya degmez okadar utanması gereken ınsan varken senınkı hıc utanılacak bısry degıl

Masken takılımıydı ? Ayrıca çok fazla takma çok normal bi durum, her kadının balına gelebilecek birşey. Rahatlayın😊

Sanki içime doğmuş gibi koltuğa yan oturmuştum tek baldırımın üstüne inşallah geçmemiştir ama sanki inerken herkes bana bakiyo gibi hissetmist bundanmiş demek ki
Ben lisedeyken arkama geçmişti çok utanmıştım. Tuvalette eteğimi vs yikamistim . İzin alıp eve bile gidemedim utancımdan. Küçük ve gereksiz muhafazakâr insanların içinde büyüdüm. Sınıftaki erkeklerden biri benimle dalga geçmişti. Onu hatırlayınca hiç rezil olduğumu düşünmüyorum ne kadar cahil ve saçma bi insanmış diye düşünüyorum. Bu sizin bi kusurunuzmuş gibi düşünmeyin bence. Bir keresinde iş görüşmesinden çıkarken fark ettim eve gidene kadar o haldeydim ama insanların bana iğrenç biseymisim gibi baktığını ya da düşündüğünü sanmıyorum. O anı yaşarken hemen evde olmak istiyosun ama sonra geçip gidiyo. Hiç düşünmeyin bile. İnsanlar ne terbiyesizlikler yapıyo da utanmıyo siz reglinizden mi utanacaksinjz.

Ben hala bu normal ve saglikli olan regl kanamasinin neden utanilacak bisi olarak kabul gordugunu anlayamiyorum bu durumu erkekler yasiyo olsaydi oooo hergun bunun muhabbetini yaparlardi bizlere neden utanilacak bir durum diye ogretildi 🙄

Tam olarak tahmin ettiğim yer mi bantlanıyoro_O

Simdi bebeklerin mayo bezleri gibi daha uygun çözümler bulunmuştur belki, hic araştırmadım, ama biz zamaninda pedi genis bir bantla tamamen tenimize yapıştırıp uzerine mayo giyiyorduk, inanilmaz rahatsiz bir durumdu ama mecburduk.
Olimpik havuzlar çok buyuk oldugu icin yuzme esnasinda fazla basinctan kanama olmaz zaten, ama bekleme, hazırlık, giris, cikis asamalarinda koruyucu bir ped lazim, 13-15 yas arasi kiz çocuklarında tampon da kullandirilamayacagindan ilkel cozumler bulunuyordu böyle.

Geçmiş olsun
Herkesin basına gelebilir.
Benimde geldi.
Sokaktaki Kişiler sizi tanımıyor ki
Ayrıca kimse görmemiştir
Görseler ne olacak her kadın her ay olmuyor mu

Her kadının başına gelmiştir bu tarz şeyler,otobüsteki kimseyi bir daha görmeyeceksiniz,bir suç da işlemediniz,doğal bir şey bu.Ben ergenken çok utanırdım pantolona falan çıkınca,kötü hissederdim ayıp bir şey yapmışım gibi,şimdi niye utanmışım ki diyorum herkesin başına geliyor.

Onda
Onda ne var ben daha beterini yaşadım işyerinde yemekte sandalyeye çıkmış karşımdaki erkek is arkadaşım ben kalkinca gördü hemen sandalyene cay dökülmüş hep bulasmis üstüne diye beni kurtardı milletin dilinden ama cok utanmıştım hemen toparladı adam bende peceteyle sildjm sandalyeyi napalim olur öyle

Benim toz pembe pantolonuma geçmişti yanımda eşim ve bebeğim de vardı öylece otobüse bindik valla napayım kanamak suç mu? Burnum kanayıp tshirtüm kan olsa da aynı. Kınanacak bişey yok, evet ben de o durumda olmak istemezdim ama boşver. Bi kere de kızım hastalandı hastaneye giderken yolda 3 kere üstüme kustu baştan aşağı. Hastanede saatlerce o halde durdum yapacak bişey yok insanlık hali buna denir

Reglinin üstüne geçmesi rezil bir durum değil, regl olmak ayıp birsey değil çünkü.
Kimse isteyerek ve farkinda olarak bunu zaten yapmaz, belli ki kaza olmuş.
Yıllarca ayıp ve utanılacak bir olaymış gibi empoze ettiler, ped reklami çıkınca kanal degistirirdik yahu?
hiç kendini kötü hissetme, üzerine de düşünme bence :KK47:

O kadar rezil hissediyorum ki. 2 saat önce takmıştım normalde olmazdi bitki çayı içmiştim söktürücü olarak ondan pantolonuma geçmiş fazla açık renk olmasa koyu bir pantolon da değildi. Dışarda fark ettim otobuste gidiyordum inince dokundugum da fark ettim. Islak mendiller sileyim dedim yaymisim alt arka tarafimin her yerine!! Öyle cok utaniyorum ki eve yürüyüp geldim otobuste ve yürürken fark edilmiştir cok utaniyorum :( anksiyete de var kriz geçirme aşamasina geldim çok utandim beni rahatlatin normalde dikkat ederim 2 saat oldu diye değiştirme geregi duymamistim ah aptal kafam :(
3 sene önce karlı bir gün özel ders için öğrencimin evindeydim. Beyaz tay tüyü yemek masası sandalyesinde ders anlattım kalktım çıktım. Yarım saat sonra velim aradı (çok nazik çok sevdiğim biridir). Sakın yanlış anlamayın ben temizlerim ama başka yere gidecektiniz derse bir de dışarıda olacaksınız söyleyim dedi. Hiç anlamamışım kadının beyaz sandalyesi kıpkırmızı olmuş. Hemen ilk dükkan olan yerde indim otobüsten Allahtan üstümde trençkot vardı iç çamaşırı ve kot aldım bakkaldan ped aldım ama geçti bitti. Benim kadar rezil olmadınız tanıdığınız ya da tekrar görmek zorunda olduğunuz kimse yoktu. Olsa da sorun değil insanız hepimiz normal. Regl den de utanmayalım artık di mi😘

Back
X