Cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim :) Testi günüm geçmeden yapmak istemiyorum, korkuyorum… Bu şekilde öğrenen var mıdır diye sabırsızca merak ettimTest yapmalısınız. Varsa büyük ihtimalle çıkar. Belirtiler bazen psikolojik olarak yaşanabiliyor maalesef
Reglime 3 gün kala öğrendim aynen belirtiler vardı ve sürekli tükürme hissi olmuştu. Hakkınızda hayırlısı olsun sağlıklı gebelik olur inşallahCevap yazdığınız için çok teşekkür ederim :) Testi günüm geçmeden yapmak istemiyorum, korkuyorum… Bu şekilde öğrenen var mıdır diye sabırsızca merak ettim
O kadar mutlu okudum kiBen de hamile olduğumu ilk ağzımdaki acı tatdan anlamıştım. Erken gebelik testi yapın
Maalesef üç aylık hamileyken bebegimi kaybettim ben. Benimki tüp bebekti adet geçmesi olmadı yaniO kadar mutlu okudum kiDoğum yaptınız mı? Birde adete kaç gün kala öğrenmiştiniz, gün geçmiş miydi heyecanlandımmm
Yarını nasıl bekleyeceğim gerçekten bilmiyorum, ancak yarın test yapabilirimReglime 3 gün kala öğrendim aynen belirtiler vardı ve sürekli tükürme hissi olmuştu. Hakkınızda hayırlısı olsun sağlıklı gebelik olur inşallah
Çok özür dilerim. Allah size en güzel günlerde en sağlıklısını güzelini yaşatsın inşallah… Bizim gibi isteyen herkeseMaalesef üç aylık hamileyken bebegimi kaybettim ben. Benimki tüp bebekti adet geçmesi olmadı yani
Âmin canım çok sağ ol özür dilemene gerek yok geçti unuttukÇok özür dilerim. Allah size en güzel günlerde en sağlıklısını güzelini yaşatsın inşallah… Bizim gibi isteyen herkese
Evet yapacağım umarım mutlu haberi verebilirimÂmin canım çok sağ ol özür dilemene gerek yok geçti unuttukYarın sabah ilk idrarla erken gebelik testi yap varsa çıkar
Bende bazen ben mi abartıyorum diyorum, bu gün farkettiğim sık idrara çıkmakta kendini gösterdi. Ümitlenmek istemiyorum ama istemsizce oluyor insan karşı koymaya çalışsa da aklından düşünceyi atamıyor… Umarım sizden de güzel haberler alırızbence de test yap ve sakın kendini dinleme. biz ne zaman değerlendirsek adetimin geciktiği, metalik tatlar hissettiğim, kasık ağrısı hissettiğim çok oldu ama elde var kocaman bir sıfır. şimdi de tüp bebek yaptırdım. kasıklarımda yine ağrı hissediyorum ama hiç umursamıyorum psikolojik olduğunu biliyorum çünkü. sen de kendini dinleme. umarım en kısa sürede mucizene kavuşursun
İnşallah bekliyorumEvet yapacağım umarım mutlu haberi verebilirim
Biz bu belirtilerden nasıl anlayabiliriz ki size var desek var olacak mı ya da yok desek sizi ümitsizliğe iteceğiz. Belki buralardan okuduğunuz yorumlardaki belirtilerden etkilenip psikolojik olarak yaşamış olabilirsiniz en mantıklısı test yapın öğrenin . Ama inşallah vardırMerhaba arkadaşlar
regl günüme 3 gün var. Yaşadığım belirtiler ağızda metalik tat, sürekli değil ara ara geliyor, akıntı artışı, sol kasık batma ve ağrı, bel ve sırt ağrısı yaşıyorum. Geçtiğimiz yumurtlama dönemini değerlendirdik. Bu şekilde belirtiler yaşayıp, hamile olduğunu öğrenenler var mı?
Rica ederim. İnşaAllah yarın güzel haberler alırız senden. Sabırsızlıkla bekliyorum
Rica ederim. İnşaAllah yarın güzel haberler alırız senden. Sabırsızlıkla bekliyorum
İnşallah haber vereceğimRica ederim. İnşaAllah yarın güzel haberler alırız senden. Sabırsızlıkla bekliyorum
Biz bu belirtilerden nasıl anlayabiliriz ki size var desek var olacak mı ya da yok desek sizi ümitsizliğe iteceğiz. Belki buralardan okuduğunuz yorumlardaki belirtilerden etkilenip psikolojik olarak yaşamış olabilirsiniz en mantıklısı test yapın öğrenin . Ama inşallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?