Buradaki kimse var yok desin diye soru sormadım dikkatli okuyun, yaşayan var ise aynı durumu paylaşabilir mi diye yazdım var yazınca var yok yazınca yok olmadığını bende biliyorum. En mantıklısının test olduğunu da biliyorum, herkes gibi. İster istemez insan daha günü geçmediği için böyle bir durumu yaşayan insanlarla konuşmak istiyor. İyi günler
Canım var hayırlısı olsun ama beklemeye devam ben kaset testler yerine erken gebelik testi kullanmıştım onda çıkmıştı. Şimdi kan testini ve beta HCG nin düzenli artmasını takip artmasını bekleyeceksin
Allah’ım isteyen herkese nasip etsin İnşallah, burada ben çok araştırdım, çok bekledim ve kavuştum inşallah sizlerden de güzel haberlerinizi okuyacağım
Allah’ım isteyen herkese nasip etsin İnşallah, burada ben çok araştırdım, çok bekledim ve kavuştum inşallah sizlerden de güzel haberlerinizi okuyacağım
Merhabalar adetinize kaç gün var bende adetime 6 7 gün var 1 haftadır dehşet tat bozukluğu var sanki demir yiyorum sürekli akıntım da var ztn de yardımcı olurmusunuz