Reglime 3 gün kala silik çizgi

Yeniden tekrarladım ama iftardan sonra yaptım sabah saatleri değildi ve tek çizgi çıktı
Erken gebelik testi mi yaptınız yoksa normal test mi ? Ben de adetime 2 gün kala erken gebelik testi yapmıştım 2-3 dk içinde çift çizgi oldu. Bence tekrardan deneyim ya da kan verebilirsiniz inşallah hamilesinizdir

Erken gebelik testi mi yaptınız yoksa normal test mi ? Ben de adetime 2 gün kala erken gebelik testi yapmıştım 2-3 dk içinde çift çizgi oldu. Bence tekrardan deneyim ya da kan verebilirsiniz inşallah hamilesinizdir
Bugün hastaneye gittim kan testi vermek için beta HCG 51.35 çıktı 2 gün sonra tekrar gel dedi birşey söylemek için çok erken dedi sizce var mıdır ümitleneyim mi

Bugün hastaneye gittim kan testi vermek için beta HCG 51.35 çıktı 2 gün sonra tekrar gel dedi birşey söylemek için çok erken dedi sizce var mıdır ümitleneyim mi
genelde 2 güne bir kan verip düzenli artıp artmadığına bakıyorlar sağlıklı gebelik olup olmadığını anlamak için. Siz içinizi ferah tutun ve stres yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…