Reglime 3 gün kala silik çizgi

Peki siz 1 hafta sonra ultrasonla mi gördünüz
Bence gayet güzel ilerliyor 3_4 haftalık gebesiniz ben tüp bebekle hamile kalmıştım ilk değerim 70 ti gün aşırı bir daha verdim 140 çıktı böyle iki katı ilerlemeli sizinde güzel ilerliyor sonra kese görünümü sonra kalp atışı falan derken ilerliyor gözünüz aydın

Yaaa öyle mi dersiniz çok teşekkür ederim

Merhabalar siz devlete mi gittiniz özele mi :) siz hamilesiniz maşallah sağlıkla gelsin ama sürekli sanki belirsizlik varmış gibi huzursuz hissediyorsunuz. Tadını çıkarın derim
Ayyy devlete gittim gitmez olaydım 1 hafta sonra özele gidicem birdaha da asla devlete gitmem çok teşekkür ederim sağolun

Tebrikler canım hamilesin. Gebelik için beta HCG artışı önemli. Düzenli artmazsa veya azalırsa gebelik sonlanabiliyor. Kese oluşmadan önce doktor kesin hamilesin demiyor çünkü kimyasal gebelik veya dış gebelik olabiliyormuş. Kese oluşumu da genellikle 5. haftada oluyor, yani son adet tarihinin üzerinden 5 hafta geçmeli ki doktor da net bir şey söylesin

İşte o yüzden biraz korkuyorum ya olmazsa diye

Ayyy devlete gittim gitmez olaydım 1 hafta sonra özele gidicem birdaha da asla devlete gitmem çok teşekkür ederim sağolun
Ben ne zaman devlete gitsem kötü bir şey dediler . 12 haftada bebeğimi kaybettim . 3 kere devlete gittim hep kötü şeyler dediler ( önce boş gebelik haftaya kürtaj olacaksın dediler özele gittim diğer hafta bebek göründü vs vs ) stresle geçti hamilelik. Sonra da kötü sonuçlandı. Zaten en son devlete gittiğimde de kötü haberi aldım .
Artık imkanım olduğu sürece devlete gitmek istemiyorum. Fobi gibi bir şey oluştu zaten .

İnşallah Rabbimin izniyle sizinki sağlıkla gelsin

Çok üzüldüm rabbim size sağlıkla tekrar nasip etsin inşallah bende cuma günü için özel hastaneden randevu aldım gidicem bakalım hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…