Ya cok üzüldüm belki bu defa normal ilerlerElimdede hiç kalmadı lh testibenmde ekimde erken öğrendim 14.5 le. 800 lere kadar çıktı sonra kimyasala döndü.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya cok üzüldüm belki bu defa normal ilerlerElimdede hiç kalmadı lh testibenmde ekimde erken öğrendim 14.5 le. 800 lere kadar çıktı sonra kimyasala döndü.
Canım gebelik olabilir.. yarına pik olur o.. ben reglime üç gün kala pik görmüştüm hatta o gun kan da vermiştim 60 di.. ama kan için acele etme derim.. bekle betan iyice yukselsin sonra skıntıya giriyor insan.. benim kimyasala dönmüştü.. reglime 4-5 gün kala seninki gibiydi ama 3 gün kala pikti bak şu şekilde
Buda bekleyince böyle olduBenimde şuan 3 gün var o yüzden tekrar yapmak istemiyorum akışına bıraktım
Bencede adet gecikmesi bekle canım ben gecikmemin ikinci günü regl olmuştum çok gecikmiyor kimyasal olduğunda öyle demislerdiBenimde şuan 3 gün var o yüzden tekrar yapmak istemiyorum akışına bıraktım
Hafif çizgi var gibi ama bu testler çok yalancı cıkabiliyor yaBuda bekleyince böyle oldu
Seninde bayağı yükselmişElimdede hiç kalmadı lh testibenmde ekimde erken öğrendim 14.5 le. 800 lere kadar çıktı sonra kimyasala döndü.
Var canım belli.. markası artimed falan değil dimiBuda bekleyince böyle oldu
Evet en iyisi öyle yapayım sonra hüsran olmasın hamilelik belirtiniz var mıydı sizinBencede adet gecikmesi bekle canım ben gecikmemin ikinci günü regl olmuştum çok gecikmiyor kimyasal olduğunda öyle demislerdi
Yok canm albiSeninde bayağı yükselmişsağlık olsun rabbim bu kez sağlıklı nasip etsin benimde bat yaklaştı 1 haziran sizler gibi ama testlerim negatif.. kimyasal sonrası ikinci ayimda nasip artık
Benm 11/12 gün geçmiştiBencede adet gecikmesi bekle canım ben gecikmemin ikinci günü regl olmuştum çok gecikmiyor kimyasal olduğunda öyle demislerdi
Dr yerleşme olarak gördu onu belki o yüzden kan istedi bilemiyoruuum belki birazdan giderim kan vermeyeEvet en iyisi öyle yapayım sonra hüsran olmasın hamilelik belirtiniz var mıydı sizin
Muhtemelen öyle gördü bence bekleme git derim çünkü bir belirtin var seninDr yerleşme olarak gördu onu belki o yüzden kan istedi bilemiyoruuum belki birazdan giderim kan vermeye![]()
Evet canim uyku vardı her gün uyuyordum.. dudaklarım kuruyordu burun içim falan vücudum çok değişmişti bide rahim batmalari nefesimi kesti. Rahmin üstü falan sızlıyor kasıklarım ağrıyla bacaklarıma vuruyordu yürürken bile hissettiriyor zor yürüyordumEvet en iyisi öyle yapayım sonra hüsran olmasın hamilelik belirtiniz var mıydı sizin
Yok canm albi
Betan çok yükselmiş ya ondan o kadsr gecikmiştirBenm 11/12 gün geçmişti
Bakayım eşimi bekliyorum gelsin gideyim bi sabahı bekleyemem. Bide sağlık ocağında ertesi gün çıkıyor. Şimdi verceğim yer 2 saat en fazla.Muhtemelen öyle gördü bence bekleme git derim çünkü bir belirtin var senin
Ay baya belirtin varmış benim hafif bacağım sızlıyor birde göğüslerim cok şiş yanları baya acıyorEvet canim uyku vardı her gün uyuyordum.. dudaklarım kuruyordu burun içim falan vücudum çok değişmişti bide rahim batmalari nefesimi kesti. Rahmin üstü falan sızlıyor kasıklarım ağrıyla bacaklarıma vuruyordu yürürken bile hissettiriyor zor yürüyordum
Aynen canm.Betan çok yükselmiş ya ondan o kadsr gecikmiştir
Evet bencede öyle yap sen kan gelmiş gebelik varsa dikkat edersin en azından hareketlerine yedigine içtiğineBakayım eşimi bekliyorum gelsin gideyim bi sabahı bekleyemem. Bide sağlık ocağında ertesi gün çıkıyor. Şimdi verceğim yer 2 saat en fazla.
Hii onları dememisim bak evet hassasiyet vardı dolgun ve yumusaklardi eşim farketti onuAy baya belirtin varmış benim hafif bacağım sızlıyor birde göğüslerim cok şiş yanları baya acıyor
evet dediğiniz gibi nasip bebiş sağlıksız değilmiş öyle derler ya inşallah bir sonraki gebeliğiniz sağlıklı şekilde ilerlerHii onları dememisim bak evet hassasiyet vardı dolgun ve yumusaklardi eşim farketti onubildiğin ben anlamıştım vücudum bagiriyormus gebesin diye.. ama nasip işte ilerleyemedik
İnşallah çok teşekkür ederimevet dediğiniz gibi nasip bebiş sağlıksız değilmiş öyle derler ya inşallah bir sonraki gebeliğiniz sağlıklı şekilde ilerlersizin göğüslerdeki hassasiyet yanlarda mıydı acabaa