• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reglime 4 gün varken ovülasyon testim pike yakın

Canım gebelik olabilir.. yarına pik olur o.. ben reglime üç gün kala pik görmüştüm hatta o gun kan da vermiştim 60 di.. ama kan için acele etme derim.. bekle betan iyice yukselsin sonra skıntıya giriyor insan.. benim kimyasala dönmüştü.. reglime 4-5 gün kala seninki gibiydi ama 3 gün kala pikti bak şu şekilde
Benimde şuan 3 gün var o yüzden tekrar yapmak istemiyorum akışına bıraktım
Buda bekleyince böyle oldu

Eklentiler

• 7a759be4-1833-4a4f-bb8d-b129efd40a39.webp
    7a759be4-1833-4a4f-bb8d-b129efd40a39.webp
    47,4 KB · Görüntüleme: 14
Elimdede hiç kalmadı lh testi🫣🥺 benmde ekimde erken öğrendim 14.5 le. 800 lere kadar çıktı sonra kimyasala döndü.
Seninde bayağı yükselmiş 😓 sağlık olsun rabbim bu kez sağlıklı nasip etsin benimde bat yaklaştı 1 haziran sizler gibi ama testlerim negatif.. kimyasal sonrası ikinci ayimda nasip artık

Evet en iyisi öyle yapayım sonra hüsran olmasın hamilelik belirtiniz var mıydı sizin
Evet canim uyku vardı her gün uyuyordum.. dudaklarım kuruyordu burun içim falan vücudum çok değişmişti bide rahim batmalari nefesimi kesti. Rahmin üstü falan sızlıyor kasıklarım ağrıyla bacaklarıma vuruyordu yürürken bile hissettiriyor zor yürüyordum

Evet canim uyku vardı her gün uyuyordum.. dudaklarım kuruyordu burun içim falan vücudum çok değişmişti bide rahim batmalari nefesimi kesti. Rahmin üstü falan sızlıyor kasıklarım ağrıyla bacaklarıma vuruyordu yürürken bile hissettiriyor zor yürüyordum
Ay baya belirtin varmış benim hafif bacağım sızlıyor birde göğüslerim cok şiş yanları baya acıyor

Bakayım eşimi bekliyorum gelsin gideyim bi sabahı bekleyemem. Bide sağlık ocağında ertesi gün çıkıyor. Şimdi verceğim yer 2 saat en fazla.
Evet bencede öyle yap sen kan gelmiş gebelik varsa dikkat edersin en azından hareketlerine yedigine içtiğine

Ay baya belirtin varmış benim hafif bacağım sızlıyor birde göğüslerim cok şiş yanları baya acıyor
Hii onları dememisim bak evet hassasiyet vardı dolgun ve yumusaklardi eşim farketti onu 🙈 bildiğin ben anlamıştım vücudum bagiriyormus gebesin diye.. ama nasip işte ilerleyemedik

Hii onları dememisim bak evet hassasiyet vardı dolgun ve yumusaklardi eşim farketti onu 🙈 bildiğin ben anlamıştım vücudum bagiriyormus gebesin diye.. ama nasip işte ilerleyemedik
evet dediğiniz gibi nasip bebiş sağlıksız değilmiş öyle derler ya inşallah bir sonraki gebeliğiniz sağlıklı şekilde ilerler 😊 sizin göğüslerdeki hassasiyet yanlarda mıydı acabaa

evet dediğiniz gibi nasip bebiş sağlıksız değilmiş öyle derler ya inşallah bir sonraki gebeliğiniz sağlıklı şekilde ilerler 😊 sizin göğüslerdeki hassasiyet yanlarda mıydı acabaa
İnşallah çok teşekkür ederim 🌺 sizlerden güzel haber duyarım inşallah... Galiba tam hatırlamıyorum ama ucunda değildi ben burda uçlarda diyenleri çok gördüm ama benim öyle değildi. Sık idrara çıkmada olmadi. Sadece iştahım kesilmişti

Back
X