Normal bir bel agrisida ola bilir yani illa adet ve yumurtlama ile ilgili olmasi gerekmez benceBugün adetim biteli bı gün oldu ve bel ağrım var acaba yumurtlama mı oluyor yardımcı olur musunuz
Ara ara gelip geçiyor ayaktayken yok ama oturduğum zaman varNormal bir bel agrisida ola bilir yani illa adet ve yumurtlama ile ilgili olmasi gerekmez bence
Adet ve yumurtlama zamani agri belli araliklarla oluyor zaten
ne zaman yaptin testi?çizgi gozukuyor gibi 2gun sonra yeniden yap gebelik varsa gun gectikce koyulaşmasi gerek ve ikinci cizgi ilk 5dakika icersinde cikarsa gebelik vardir kimyasalda ola bilir kimyasal olunca cizgi sonra çikmiyorBakar mısınız
Ara ara gelip geçiyor ayaktayken yok ama oturduğum zaman var
Bu attığım test gebelik testi değil ovülasyon testine zaman yaptin testi?çizgi gozukuyor gibi 2gun sonra yeniden yap gebelik varsa gun gectikce koyulaşmasi gerek ve ikinci cizgi ilk 5dakika icersinde cikarsa gebelik vardir kimyasalda ola bilir kimyasal olunca cizgi sonra çikmiyor
ovulasyon testleri zaten genelde boyle cikar cnm yumurtlama gununde t cizgisi netlesir c cizgisinden de koyu cikar şuan yaptiginiz ovulasyon testi sonucu biseyi ifade etmiyo yani gebelik falan yok yaniBu attığım test gebelik testi değil ovülasyon testi
Gebelik olmadığını biliyorum canım ben yumurtlama var mı yok mu onu diyorumovulasyon testleri zaten genelde boyle cikar cnm yumurtlama gununde t cizgisi netlesir c cizgisinden de koyu cikar şuan yaptiginiz ovulasyon testi sonucu biseyi ifade etmiyo yani gebelik falan yok yani
yok cnm yumurtlama da degil negatif t cizgisi daha belirgin cikmasi gerek c cizgisi gibiGebelik olmadığını biliyorum canım ben yumurtlama var mı yok mu onu diyorum
Yanlış hareket etmiş olabilirsiniz ne bilim usutmus olabilirsiniz adet biter bitmez nasıl yumurtlama olsun hem herseyede takilmayin yani düz bel ağrısı yaşıyor olabilirsinizBugün adetim biteli bı gün oldu ve bel ağrım var acaba yumurtlama mı oluyor yardımcı olur musunuz
Anladım umarim sonuç verirBu attığım test gebelik testi değil ovülasyon testi
Benim reglim düzensiz olduğu için olabilir diye düşündüm onun içinYanlış hareket etmiş olabilirsiniz ne bilim usutmus olabilirsiniz adet biter bitmez nasıl yumurtlama olsun hem herseyede takilmayin yani düz bel ağrısı yaşıyor olabilirsiniz
İnşallahAnladım umarim sonuç verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?