Mükremin geldi aklıma "ben kadınım, beeeen kadınııımmmmm"Hanımlar asıl soru başlıkta ulu orta yerde konuşmayı seven de var sevmeyen de var siz hangisisiniz yanlış yazmış olabilirimmesela ben beni anlayabilecek olanlara karşı dile getirebiliyorum yani regl günlerinizi kimlerin bilmesini de istersiniz
ironi mi yoksa gerçek mi anlamadım.Söylerim ben abime babama kuzenime vs hatta kayınpederime bile söylemişliğim var bi kere bayramda beraberdik regl olmuştum karnım ağrıyordu çorap giy kızım belin açık ayağın çıplak sonra hasta oluyorsun dedi yok adet oldum ondan dedim bir şey demedi utanılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum dedeme bile söylemişliğim var denize neden girmiyorsun dedi hastayım dede dedim. Ramazanda niye oruç tutmuyorsun diye sorduğunda da adet oldum demişliğim var oysa hiç tutmam yani. Durup dururken demem tabii ama ben kız kardeşimle arkadaşlarımla senkorizeyim bu kojuda2aynı gün reglimiz
Çok saçma ya niye reglini millete anlatasın kiHanımlar asıl soru başlıkta ulu orta yerde konuşmayı seven de var sevmeyen de var siz hangisisiniz yanlış yazmış olabilirimmesela ben beni anlayabilecek olanlara karşı dile getirebiliyorum yani regl günlerinizi kimlerin bilmesini de istersiniz
Ya aslında o kadar cevabın içinde aradığımı buldumHemcinslerime gerekli yerde soylerim ama karsi cinse neden soyleme geregi duyulmali ki bi ortamda yda konu onagelirse soylenmeli birine selam verip bugun rgl oldum da denmez
Hayır durduk yere anlatmak degil o durumumuzu dile getirmeye dahi çekinen korkan çok hanımlarımız var ağızlarında gevelerler meselaÇok saçma ya niye reglini millete anlatasın ki
Cümle içinde o şekilde kullanılması gerekiyor biliyorum yaniRegli ne ya. Regl o.
En azından ağzında bir bomba tutanlar gibi cevap vermemişsiniz teşekkürlerSöylemesi ayıp bir şey değil,gereken durumlarda söylenebilir. Ben pek ihtiyaç duymuyorum söylemeye.
Allah'ım ya,kirli misin neKayınvalidemin bir soruşu vardır
Es kaza karnım ağrıyor filan demeyeyim
Gözlerini kısar yüzünü ekşitir fısıltı şeklinde “ kirli misin” diye sorar
Eşimle taklidini yapıp çok gülmüşüzdür
Benim dillendirmeme gerek yok
Ruh halim baş ağrım karın ağrım hemen belli ediyor zaten
Tabela ile dolaşıyor gibiyim
Ay ne bileyim ben de ilk onda duydumAllah'ım ya,kirli misin ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?