Reglinizi kolay kolay dile getirir misiniz

Mükremin geldi aklıma "ben kadınım, beeeen kadınııımmmmm"
Yani kalkıp ulu orta yerde ben regliyim demiyorum, konusu açılırsa o zaman. Ki konu da neden açılır ki?

ironi mi yoksa gerçek mi anlamadım.

tutup babama enisteme regliyim demem ama sevgilime, kadin arkadaslarima falan söylerim "adetliyim sonra bulusalim" diye.
regl olmak benim için utanılacak bir sey de degil ama insanlara circir oldum, motoru bozdum da demem zaten gerekmedikçe:) yani bunu da söylemem zorunda kalmadikca kime ne?

Şuraya buraya gelemem diyeceksem niye gelmiyosun derlerse yakin arkadasa regl oldum derim mesafeli arkadasa grip oldum derim detay vermem
Evde de öff zaten regliyim bide bi ton ütü vs var diye kizgin boga gibi dolanirim esim hic is yapma dinlen der
Bende dinlenirim shfjsjd

Lise de neredeyse tüm sınıf bilirdi ağrılarımdan dolayı hatta babamın okula gelip almışlığı çok olurdu :)

He bir de dini günleri hiç atlamam her kandilde mutlaka regl olurum :) erkek kardeşim bunu alay konusu bile yapar maşallah hiç boş geçmiyorsun diye

Ortaya çıkıp bağırmıyorum regl oldum diye, sorunuz eksik. Ped alırken utanmam, saklamam, evlenmeden önce eğer markete gidemiyorsam babamdan da isterdim, şimdi kocam da alıyor. Biri sorduysa regl oldum derim. Yani neden, niye, kimden saklayım. Sağlıklı her kadın regl oluyor.

Çok saçma ya niye reglini millete anlatasın ki

Allah'ım ya,kirli misin ne

Ben Beyaz Saray'ı ararım. Tüm world vaziyet alsın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…