Hemcinslerime gerekli yerde soylerim ama karsi cinse neden soyleme geregi duyulmali ki bi ortamda yda konu onagelirse soylenmeli birine selam verip bugun rgl oldum da denmezHanımlar asıl soru başlıkta ulu orta yerde konuşmayı seven de var sevmeyen de var siz hangisisiniz yanlış yazmış olabilirimmesela ben beni anlayabilecek olanlara karşı dile getirebiliyorum yani regl günlerinizi kimlerin bilmesini de istersiniz
Bide ne zaman olup olmadığın varNiye ilan edeyim durup dururken bilemedim ama söylenmesi gereken bı durumsa da neden saklansın.
Bu ilginç zihin açıcı soru nereden geldi gece gece, kimi neden ilgilendirsin ki benim regli olup olmadığım
Ben sevmiyorum bu tarz şeyleri söylemeyi.erkek arkadaşıma söylerim bir tek.yoksa gerek yok.zaten ağrım falan da olmuyor kimseye birşey demeye gerek kalmıyor.Hanımlar asıl soru başlıkta ulu orta yerde konuşmayı seven de var sevmeyen de var siz hangisisiniz yanlış yazmış olabilirimmesela ben beni anlayabilecek olanlara karşı dile getirebiliyorum yani regl günlerinizi kimlerin bilmesini de istersiniz
Regl utanacak yada saklanacak bişey değil. Ben de pcos var hasta olduğum zaman çok fazla karın ağrısı çekiyorum ben söylmesem bile insanlar anlardı zattenHanımlar asıl soru başlıkta ulu orta yerde konuşmayı seven de var sevmeyen de var siz hangisisiniz yanlış yazmış olabilirimmesela ben beni anlayabilecek olanlara karşı dile getirebiliyorum yani regl günlerinizi kimlerin bilmesini de istersiniz
Feminist geçinen tipler uluorta konuşmayı seviyorlar,bunda utanılacak birşey yok,herkesin bildiği birşey,kadınım ve bu doğal bir süreç vs diye her yerde bu konu hakkında ballandıra ballandıra anlatıyorlar,şu kısmına katılıyorum utanılacak birşey değil ama şahsen bana bir kadın bunu uzun uzadıya anlatırsa durum gereği midem bulanabilir rahatsız olurum,ne gerek var neden anlatayım yada neden dinleyeyim ha bir rahatsızlığı varsa sormak istiyorsa vs konuşurum tabiki o ayrı.Hanımlar asıl soru başlıkta ulu orta yerde konuşmayı seven de var sevmeyen de var siz hangisisiniz yanlış yazmış olabilirimmesela ben beni anlayabilecek olanlara karşı dile getirebiliyorum yani regl günlerinizi kimlerin bilmesini de istersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?