Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canımmm 1 hafta kala hep aynı şey oluyo banaa ama yokk yaa kendime ediyorum bende attım gitti kafamdan artık:)
aynen balam yaaa gidicemm hem bu akıntım içinde bi ilaç verir :93:söz vermişti bide yaaa....
üşütmüş olma ihtimalin büyük tatlım doktora git bencede regl olduktan sonra...ayaklarına bişey giymezsen böle olur...![]()
aynen balam yaaa gidicem hemde bu akıntım için bi ilaç verirsöz vermişti bide yaaa....
üşütmüş olma ihtimalin büyük tatlım doktora git bencede regl olduktan sonra...ayaklarına bişey giymezsen böle olur...![]()
Canımmm..
Neden ne oldu:26:
aaa küsüşmeyin kızzzz:92::92::92:
işte ben sana hoşgeldin dedim nasılsın dedim cevap vermedin...
bknz:154 sayfada...:84:![]()
:84::84:ben balık burcuyum çok duygusalım...:84::84:
Uleeyyynn ben de balık burcuyum hem de yükselenim yengeç ben hepinizden duygusalım![]()
ben de yengecim,en az senin kadar duygusalım![]()
tamam tamam hadi barışalım...
ama insan sevdiğine naz yapar...hem ben küsmedim şaka ettim...naz yapıyodumm...![]()
Uleeyyynn ben de balık burcuyum hem de yükselenim yengeç ben hepinizden duygusalım![]()
cııkkkk..barışmam,kırıldımm![]()
zeytinyağ seni hem suçlu hemde üste çıkıyo yaaa....
hadi ver bi yanak ...![]()
ahh ahh :)) Allah yüzünü güldürsün canım.. bu ne zormuş beklemek.. benim gibi panik atak için ise daha zor.. bizde bu ay denedik.. bakalım :))
ayy evet ben de birden üste çıktım..
yok canım ben takılmam böyle şeylere..
kusura bakma tekrar,görmemişim
hadi öpüşelim barışalım![]()