Öncelikle başınız sağolsun. 6 gün erken olabilir, eğer gebelik şüpheniz varsa birkaç gün sonra testi tekrarlayın.Arkadaşlar merhaba uzunca zamandan sonra aranıza yeni katıldım mayıs 27 de rahimde polip yüzünden histereskobi oldum…son regli tarihimde 13 Haziran 18 Haziran da denemeye başladık reglime 6 gün kaldı sadece beyaz akıntım ve şiddetli regli olacakmışım gibi ağrı ve ciddi şişkinlik hissediyorum gün idrar testi yaptım negatif ;( anneni kaybettim ve acım geçmiyor bir bebek olursa bana iyi gelecek((
Çok teşekkür ederim, çok büyük bir acıÖncelikle başınız sağolsun. 6 gün erken olabilir, eğer gebelik şüpheniz varsa birkaç gün sonra testi tekrarlayın.
Tahmin edebiliyorum, umarım hissettiğiniz gibi hamilesinizdir, erken gebelik testi varsa yapın sabah ilk idrarla ama eğer sabredebilirseniz birkaç gün bekleyin. Ben 2 gün kala erken gebelik testinde negatif görmüştüm, reglim gecikince yaptım pozitifti, o sebeple beklemekte fayda varÇok teşekkür ederim, çok büyük bir acıve bir bebek sahibi olursam acım hafifleyecek gibi hissediyorum, bu ay sanki hissediyorum erken hamileyim yada psikolojik, erken gebelik testi var sabah yapsam mı diyorum ? Regliye yedi gün kala yaptım negatif bu arada cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim
İlk idrarla unuttum yapmayı ben normal çok sabırlıyımdır ama bu sefer sanırım olamıyorum yarın sabah ilk idrarla yapayım inşallah hamileyimdirTahmin edebiliyorum, umarım hissettiğiniz gibi hamilesinizdir, erken gebelik testi varsa yapın sabah ilk idrarla ama eğer sabredebilirseniz birkaç gün bekleyin. Ben 2 gün kala erken gebelik testinde negatif görmüştüm, reglim gecikince yaptım pozitifti, o sebeple beklemekte fayda var
Merhaba, ne yaptınız, tekrar test yaptınız mı, merak ettimİlk idrarla unuttum yapmayı ben normal çok sabırlıyımdır ama bu sefer sanırım olamıyorum yarın sabah ilk idrarla yapayım inşallah hamileyimdir
Merhaba daha tekrar yapmadım, ama dün geceden beri göğüs ucu hassasiyetim başladı dokunamıyorum. Bazen hamile gibi hissediyorum bazen hissetmiyorum. ;((((Merhaba, ne yaptınız, tekrar test yaptınız mı, merak ettim
Yaaa gerçekten inanır mısın bana nasıl iyi geldi bu yorum çok teşekkür ederim evet bende hiç olmayan bir durum bu ? Göğüslerimde dolgunluk hissim yok ama meme ucum çok açıyor ve değişik bir renk aldı sankiGöğüs ucu hassasiyeti önemli bir belirti, umarım bebişten dolayı hassaslaşmıştır
İkimizinde aynı benim bat 13 Temmuz, birde regli olacakmışım gibi ağrılar oluyor inşallah seninde benimde büyüyen minik kalplerimiz vardır, ben 7 gün kala yaptım negatif çıktı daha test yapmamaya karar verdim ama zor duruyorumbenimde senin gibi 5 günüm kaldı ve göğüs ucu hassasiyeti var acıyor dokundukça benimde hiç olmazdı hayırlısı bakalımm
ay inşallah ben geçen ay kimyasal geçirdim bide üstüne daha kplay diyolar inşallah öyle olur 7 gün çok erken evet geçmesini bekliycem ben kimyasal geçridiğim için düzensiz de olabilir bu ay ama tskvimde 5gün kaldığını gösteriyor hayırlısııİkimizinde aynı benim bat 13 Temmuz, birde regli olacakmışım gibi ağrılar oluyor inşallah seninde benimde büyüyen minik kalplerimiz vardır, ben 7 gün kala yaptım negatif çıktı daha test yapmamaya karar verdim ama zor duruyorum
Evet ben hamile olduğumu meme ağrılarından anlamıştım, hatta testim negatif çıktığı halde ben hamileyim eminim diyordum, gerçekten de öyle oldu. Normalde adetten önce memeler ağrır fakat o çok farklıydı.Yaaa gerçekten inanır mısın bana nasıl iyi geldi bu yorum çok teşekkür ederim evet bende hiç olmayan bir durum bu ? Göğüslerimde dolgunluk hissim yok ama meme ucum çok açıyor ve değişik bir renk aldı sanki
Evet kimyasaldan sonraki ay gebe kalanlar çok fazla, test için henüz erken amaay inşallah ben geçen ay kimyasal geçirdim bide üstüne daha kplay diyolar inşallah öyle olur 7 gün çok erken evet geçmesini bekliycem ben kimyasal geçridiğim için düzensiz de olabilir bu ay ama tskvimde 5gün kaldığını gösteriyor hayırlısıı
Evet ben hamile olduğumu meme ağrılarından anlamıştım, hatta testim negatif çıktığı halde ben hamileyim eminim diyordum, gerçekten de öyle oldu. Normalde adetten önce memeler ağrır fakat o çok yavaş
Ya çok güzel bir mesaj çok teşekkür ederim çok, bugün 5 gün kaldı inşallah vardırbaşınınız sağolsun yakınlarınımizi kaybetmek çok zor allah yardımcınız olsun inşallah hamile kalıp bu acınız biraz olsun hafifler ve daha çok erken gününüzü bekleyin bence çünkü bende 5gun önce yapışmıştım yoktu adete 1 gün kala yaptım çok hafif çıkmıştı ama düşük oldu
Bende geçen ay histeroskobi oldum,İkimizinde aynı benim bat 13 Temmuz, birde regli olacakmışım gibi ağrılar oluyor inşallah seninde benimde büyüyen minik kalplerimiz vardır, ben 7 gün kala yaptım negatif çıktı daha test yapmamaya karar verdim ama zor duruyorum
kıyamam, yine inşallah en kısa zamanda bir melek sizi bulur dua edelim birbirimizeYa çok güzel bir mesaj çok teşekkür ederim çok, bugün 5 gün kaldı inşallah vardır
Peki belirtiler var mı ?ay inşallah ben geçen ay kimyasal geçirdim bide üstüne daha kplay diyolar inşallah öyle olur 7 gün çok erken evet geçmesini bekliycem ben kimyasal geçridiğim için düzensiz de olabilir bu ay ama tskvimde 5gün kaldığını gösteriyor hayırlısıı
İnşallah en kısa zamanda bir melek o minik kalp sizi bulurbaşınınız sağolsun yakınlarınımizi kaybetmek çok zor allah yardımcınız olsun inşallah hamile kalıp bu acınız biraz olsun hafifler ve daha çok erken gününüzü bekleyin bence çünkü bende 5gun önce yapışmıştım yoktu adete 1 gün kala yaptım çok hafif çıkmıştı ama düşük oldu
Inşallah canım dualarım seninleİnşallah en kısa zamanda bir melek o minik kalp sizi bulurdua edelim birbirimize kendime söz verdim test yapmayacağım ama zor duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?