Regliye 6 gün kala hamilelik testi

İnşallah hepimizin kucakları sağlıklı bebeklerle dolar
Dediğim gibi adetiniz geçince daha iyi önceden yapıp stres yapmayın.
İnşallah olur ama olmazsada her ay beklenti içinde olmayın vücudunuzu dinlemeyin. Biz elimizden geleni ne kadar yapsakta vakti ve zamanı Allahtan.

Başınız sagolsun.. Allah sizlere ve dogacak evlatlariniza uzun ve sağlıklı ömürler versin. İnanin her şey vakti geldiginde oluyor. Sabır ve dua ile en güzeli sizin olsun

Başınız sagolsun.. Allah sizlere ve dogacak evlatlariniza uzun ve sağlıklı ömürler versin. İnanin her şey vakti geldiginde oluyor. Sabır ve dua ile en güzeli sizin olsun
Çoook teşekkür ederim çok inşallah

Kesinlikle haklısınız inşallah en doğru zamanda sağlıklı bebeklerimiz olur inşallah

Kesinlikle haklısınız inşallah en doğru zamanda sağlıklı bebeklerimiz olur inşallah
İnşallah
Mesela ben evlendim korunduğumuz halde ilk ayımda hemen hamile kalmışım. Öğrendiğimde hem şok hemde aşırı mutlu olduk. Böyle bir mutluluğa çoook ihtiyacım var. Ama zamanını ve vaktini bekliyorum. Hepimiz güzel haberleri alalım.

İnşallah tekrar o mutluluğu yaşayın inşallah benim ilk korunmasız deneme ayım çünkü polip vardı ameliyat falan oldum inşallah en kısa zamanda güzel haber alırız, ufak bir midem bulandı ama geçti bakalım ne olacak nasıl olacak

İnşallah güzel haberler alıcaz sadece sabretmemiz gerek

Bak şimdi bu ay bomba gibi hazırlanıcaz günlerimizi güzel değerlendiricez Allahın izni ilede hamile kalıcaz
İnşallah inşallah bu değerde gebelik olmaz dimi doktorum halen yazmadı da bana cevap vermedi ekledim görüntüyü

Eklentiler

• 94414AB2-7D1C-4533-9296-6CC1F2378401.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 34
Reglime 3 var daha doktorum dün yazmış daha bekle erken diye ama bilemiyorum olsa çıkardı sanki
Bekle bekle böyle olup değeri artanları çok gördüm ben.
Ümitlendirmek gibi olmasın ama çok okudum burda. Benim mesela bu ay ilk defa adetim gecilti 3 gün 4. Gün adet oldum değerim 0,1 di artar diye bekledim ama adet oldum herkeste aynı olcak değil.

İnşallah canım en kısa zamanda sende güzel haberler verirsin bu ay için inşallah canım dua et, sanki hamile gibi hissediyorum ama kendimi şartlıyorda olabilirim bilmiyorum ki niye böyle stres yaptım onuda bilmiyorum ki

Ya benim reglim gecikti 4 gün son adetimden bu yana da hiç ilişkim olmamıştı test yaptım bugün negatif adet söktürücü içicem de sonuca güvenebilirim değil mi

İnşallah güzel haberleri tüm bizi bekleyen herkesle alalım
Yok yok stres yapma gerçekten kendini dinleme kafanı dağıtacak işler yap canım. Adet olursanda üzülmek yok şunu bil vakti ve zamanı var onuda sadece Allah biliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…