İnşallah hepimizin kucakları sağlıklı bebeklerle dolarİnşallah en kıza zamanda sizinde güzel hamsi haberlerinizi alırız inşallah inşallahya beklemek çok zor Bu ay neden böyle oldu bilmiyorum doktorum sanırım beni umutlandı histerosbi oldum bir ay sonraki kontrolde bana yumurtların iki tane gelişmiş denemeye devam dedi bende çok umutlandım sanırım 7 gün kala erken gebelik, normal kaset test yaptım hep negatif ;(
Başınız sagolsun.. Allah sizlere ve dogacak evlatlariniza uzun ve sağlıklı ömürler versin. İnanin her şey vakti geldiginde oluyor. Sabır ve dua ile en güzeli sizin olsunArkadaşlar merhaba uzunca zamandan sonra aranıza yeni katıldım mayıs 27 de rahimde polip yüzünden histereskobi oldum…son regli tarihimde 13 Haziran 18 Haziran da denemeye başladık reglime 6 gün kaldı sadece beyaz akıntım ve şiddetli regli olacakmışım gibi ağrı ve ciddi şişkinlik hissediyorum gün idrar testi yaptım negatif ;( anneni kaybettim ve acım geçmiyor bir bebek olursa bana iyi gelecek((
Çoook teşekkür ederim çok inşallahBaşınız sagolsun.. Allah sizlere ve dogacak evlatlariniza uzun ve sağlıklı ömürler versin. İnanin her şey vakti geldiginde oluyor. Sabır ve dua ile en güzeli sizin olsun
Kesinlikle haklısınız inşallah en doğru zamanda sağlıklı bebeklerimiz olur inşallahİnşallah hepimizin kucakları sağlıklı bebeklerle dolar
Dediğim gibi adetiniz geçince daha iyi önceden yapıp stres yapmayın.
İnşallah olur ama olmazsada her ay beklenti içinde olmayın vücudunuzu dinlemeyin. Biz elimizden geleni ne kadar yapsakta vakti ve zamanı Allahtan.
İnşallahKesinlikle haklısınız inşallah en doğru zamanda sağlıklı bebeklerimiz olur inşallah
İnşallah tekrar o mutluluğu yaşayın inşallahİnşallah
Mesela ben evlendim korunduğumuz halde ilk ayımda hemen hamile kalmışım. Öğrendiğimde hem şok hemde aşırı mutlu olduk. Böyle bir mutluluğa çoook ihtiyacım var. Ama zamanını ve vaktini bekliyorum. Hepimiz güzel haberleri alalım.
İnşallah güzel haberler alıcaz sadece sabretmemiz gerekİnşallah tekrar o mutluluğu yaşayın inşallahbenim ilk korunmasız deneme ayım çünkü polip vardı ameliyat falan oldum inşallah en kısa zamanda güzel haber alırız, ufak bir midem bulandı ama geçti bakalım ne olacak nasıl olacak
Bak şimdi bu ay bomba gibi hazırlanıcaz günlerimizi güzel değerlendiricez Allahın izni ilede hamile kalıcazDeğerim 0,25 çıktı
İnşallah inşallah bu değerde gebelik olmaz dimi doktorum halen yazmadı da banaBak şimdi bu ay bomba gibi hazırlanıcaz günlerimizi güzel değerlendiricez Allahın izni ilede hamile kalıcaz
Adetin gecikti mi öncelikle adetine ne kadar var.İnşallah inşallah bu değerde gebelik olmaz dimi doktorum halen yazmadı da banacevap vermedi ekledim görüntüyü
Reglime 3 var dahaAdetin gecikti mi öncelikle adetine ne kadar var.
Bekle bekle böyle olup değeri artanları çok gördüm ben.Reglime 3 var dahadoktorum dün yazmış daha bekle erken diye ama bilemiyorum olsa çıkardı sanki
İnşallah canım en kısa zamanda sende güzel haberler verirsin bu ay içinBekle bekle böyle olup değeri artanları çok gördüm ben.
Ümitlendirmek gibi olmasın ama çok okudum burda. Benim mesela bu ay ilk defa adetim gecilti 3 gün 4. Gün adet oldum değerim 0,1 di artar diye bekledim ama adet oldum herkeste aynı olcak değil.
Ya benim reglim gecikti 4 gün son adetimden bu yana da hiç ilişkim olmamıştı test yaptım bugün negatif adet söktürücü içicem de sonuca güvenebilirim değil miBekle bekle böyle olup değeri artanları çok gördüm ben.
Ümitlendirmek gibi olmasın ama çok okudum burda. Benim mesela bu ay ilk defa adetim gecilti 3 gün 4. Gün adet oldum değerim 0,1 di artar diye bekledim ama adet oldum herkeste aynı olcak değil.
Son adetinden sonra hiç ilişki olmadı dimi öyle anladımYa benim reglim gecikti 4 gün son adetimden bu yana da hiç ilişkim olmamıştı test yaptım bugün negatif adet söktürücü içicem de sonuca güvenebilirim değil mi
Evet evetSon adetinden sonra hiç ilişki olmadı dimi öyle anladım
İnşallah güzel haberleri tüm bizi bekleyen herkesle alalımİnşallah canım en kısa zamanda sende güzel haberler verirsin bu ay içininşallah canım dua et, sanki hamile gibi hissediyorum ama kendimi şartlıyorda olabilirim bilmiyorum ki niye böyle stres yaptım onuda bilmiyorum ki
Yani o zaman 1 aydır eşinle ilişki olmadı mı.Ya benim reglim gecikti 4 gün son adetimden bu yana da hiç ilişkim olmamıştı test yaptım bugün negatif adet söktürücü içicem de sonuca güvenebilirim değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?