7 gün kala yaptım erken gebelik yaptım kaset yaptım çıkmadı, 5 gün kaldı yarın 4 gün kalmış olacak, içim içimi yiyor zaman geçmiyor gün geçmiyorInşallah canım dualarım seninlebiraz daha sabret canım en azından regl 1 gün kala yap ama şuan değil cikmayabilir erken diye sorna üzülme
Öyle maalesef sizi çok iyi anlıyorum ama düşükten sorna birdaha bu kadar sabırsız olmıycak dedim az kaldı az daha sabret7 gün kala yaptım erken gebelik yaptım kaset yaptım çıkmadı, 5 gün kaldı yarın 4 gün kalmış olacak, içim içimi yiyor zaman geçmiyor gün geçmiyor
çok hafif ara sıra giren kasık ağrıları ve göğüs ucu hassasiyeti sadece..sizin var mı?Peki belirtiler var mı ?
geçmesini bekliyorum bende öyle...hiç heyecan falan yok bu ay takmıyorum kafaya gecen ay hayalkırıklığıydıEvet kimyasaldan sonraki ay gebe kalanlar çok fazla, test için henüz erken ama
Evet canım ben ilk defa böyle oldum, üç senede sanırım kendimi çok şartladım doktorum iki yumurtan çok iyi hatta ikiz bile olabilir dedi galiba heveslendım çok, geçen ay histereskobi oldum doktor kontrolünde iki yumurtan iyi büyüklükte dedi sonra demeye başladık sanırım umutlandımÖyle maalesef sizi çok iyi anlıyorum ama düşükten sorna birdaha bu kadar sabırsız olmıycak dedim az kaldı az daha sabret
Canım benim göğüs ucum dün geceden beri çok ağrıyor acıyor böyle dokunamıyorum, şimdi mesela inanılmaz bir şişkinliğim var ve sürekli regli olacakmışım gibi karnımda ağrı var ama süreli gidio gelen bir ağrıçok hafif ara sıra giren kasık ağrıları ve göğüs ucu hassasiyeti sadece..sizin var mı?
Anladım canım inşallah umutların umurlarımız boşuna gitmez olsunda ikiz üçüz farketmez hadi inşallahEvet canım ben ilk defa böyle oldum, üç senede sanırım kendimi çok şartladım doktorum iki yumurtan çok iyi hatta ikiz bile olabilir dedi galiba heveslendım çok, geçen ay histereskobi oldum doktor kontrolünde iki yumurtan iyi büyüklükte dedi sonra demeye başladık sanırım umutlandım
ama zaten kasık ağrıları regldeki kramplara benzermis umutsuz olma, ben su an hic takmıyorum kafama olursa olur olmazsa Allahın takdiriCanım benim göğüs ucum dün geceden beri çok ağrıyor acıyor böyle dokunamıyorum, şimdi mesela inanılmaz bir şişkinliğim var ve sürekli regli olacakmışım gibi karnımda ağrı var ama süreli gidio gelen bir ağrı
İnşallah canım inşallah hepimiz güzel haberler alalım regli geçmesini mi bekleyeyim dimi yoksa yarın 4 gün kalıyor acaba bir test daha desem mi ? Yada kan mı versemAnladım canım inşallah umutların umurlarımız boşuna gitmez olsunda ikiz üçüz farketmez hadi inşallah
Bekle canım yaa az kaldiİnşallah canım inşallah hepimiz güzel haberler alalım regli geçmesini mi bekleyeyim dimi yoksa yarın 4 gün kalıyor acaba bir test daha desem mi ? Yada kan mı versem
İnşallah güzel haberler alırız, ne zaman test yapmayı planlıyorsun peki yarın benim 4 gün kalmış oluyor acaba test yapsam mı?ama zaten kasık ağrıları regldeki kramplara benzermis umutsuz olma, ben su an hic takmıyorum kafama olursa olur olmazsa Allahın takdiri
Beklemek ciddi zor birsey mi ? Çünkü kendimi çok dinleyen biriyim ilk defa bu kadar karın ağrım var benim genelde regli günü ağrım olurdu bilirdim ki regli olacağım ;( acaba psikolojik mi bilmiyorum, her okudum yazıdaki belirtiyi kendimde hisseder oldumBekle canım yaa az kaldi
Peki ozman canım yap bakalım yarin ilk idrarlaBeklemek ciddi zor birsey mi ? Çünkü kendimi çok dinleyen biriyim ilk defa bu kadar karın ağrım var benim genelde regli günü ağrım olurdu bilirdim ki regli olacağım ;( acaba psikolojik mi bilmiyorum, her okudum yazıdaki belirtiyi kendimde hisseder oldum
Peki ozman canım yap bakalım yarin ilk idrarla
Testim de kalmamış var sanıyordumPeki ozman canım yap bakalım yarin ilk idrarla
En iyisi adetiniz geçerse test yapın önceden yapıp kendinizi boşa strese sokmayın ve bebek istediğimiz her ay psikolojik olarak ister istemez bu belirtiler oluyor. Bende mart ayında kürtaj oldum 8. Hafta bebeğimin kalbi durduğu için. 3 aydır deniyoruz ve hep bir belirti ama sonuç regl. Bu kadar kafanıza takıp vücudunuzu dinlemeyin. Ama İnşallah vardır ve hayırlısı ile kucağınıza alırsınız.Testim de kalmamış var sanıyordumbilmiyorum acaba pazartesi mi yapsam üç gün kalmış olacak
Ben geçen ay 3 gün gecikince yspmıştım hiç aklıma bile gelmemişti iimsi de öyle yaparım muhtemelenİnşallah güzel haberler alırız, ne zaman test yapmayı planlıyorsun peki yarın benim 4 gün kalmış oluyor acaba test yapsam mı?
Siz bilirsiniz artık bana kalasa bekleyinTestim de kalmamış var sanıyordumbilmiyorum acaba pazartesi mi yapsam üç gün kalmış olacak
İnşallah en kıza zamanda sizinde güzel hamsi haberlerinizi alırız inşallah inşallahEn iyisi adetiniz geçerse test yapın önceden yapıp kendinizi boşa strese sokmayın ve bebek istediğimiz her ay psikolojik olarak ister istemez bu belirtiler oluyor. Bende mart ayında kürtaj oldum 8. Hafta bebeğimin kalbi durduğu için. 3 aydır deniyoruz ve hep bir belirti ama sonuç regl. Bu kadar kafanıza takıp vücudunuzu dinlemeyin. Ama İnşallah vardır ve hayırlısı ile kucağınıza alırsınız.
İnşallah bekleyebilirsem arkadaşım bekleyeceğim 4 gün kaldıSiz bilirsiniz artık bana kalasa bekleyin
Hamiş demek istedim yazamamışımİnşallah en kıza zamanda sizinde güzel hamsi haberlerinizi alırız inşallah inşallahya beklemek çok zor Bu ay neden böyle oldu bilmiyorum doktorum sanırım beni umutlandı histerosbi oldum bir ay sonraki kontrolde bana yumurtların iki tane gelişmiş denemeye devam dedi bende çok umutlandım sanırım 7 gün kala erken gebelik, normal kaset test yaptım hep negatif ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?