Canım bence var sen pazartesi kan ver hemenLaboquick bugünde prodoctor ile yaptım onunda fotosu bu şekilde
Kan verdim dünn beta hcg 32 çıktıCanım bence var sen pazartesi kan ver hemen
32 çıktı beta hcgÇıktı mı sonuç ? Çıkınca yaz merak ettim. Gönlünden geçen olsun
Çok güzel ben de 28le öğrenmiştim32 çıktı beta hcg
32 çıktı beta hcg
Hayirli olsun32 çıktı beta hcg
Yaa teşekkür ederim sizin kaç haftalık şuan yada doğdumu bebişÇok güzel ben de 28le öğrenmiştim
Yaa teşekkür ederim sizin kaç haftalık şuan yada doğdumu bebişÇok güzel ben de 28le öğrenmiştim
Teşekkür ederimHayirli olsunbat a kac gun var ?
6 haftalık daha geçen hafta keseyi gördük yeniYaa teşekkür ederim sizin kaç haftalık şuan yada doğdumu bebiş
Ayyy Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah6 haftalık daha geçen hafta keseyi gördük yeni
Hepimizin ki sağlıkla gelsin , iki gün sonra tekrar test verip artışi da yaz bari takip edelim hep beraberAyyy Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Amin inşallah olur yazarımHepimizin ki sağlıkla gelsin , iki gün sonra tekrar test verip artışi da yaz bari takip edelim hep beraber
Bende bugun kan verdim 55 cikti .acaba kac haftalik .olyoValla benim çıktı yapın isterseniz inşallah sizinde vardır bebiş
Hepsi negatif. Evde testlerinBugün kan verdim 55 cikti ve test yaptim silik çıktı yani gebeyim❤
Ne guzel hayirli olsun? En son testi fotosunu atabilirmiisiniz? Bnim’de testlerim’silik cikiyor cumartesi gunden beri, bugun 4 cu gun gecikmenin, cumartesi gunu kan aldircamHepsi negatif. Evde testlerinBugün kan verdim 55 cikti ve test yaptim silik çıktı yani gebeyim❤
Cuma vermiştim en son 32ydi pazartesi 220 olmuş beta hcgHepimizin ki sağlıkla gelsin , iki gün sonra tekrar test verip artışi da yaz bari takip edelim hep beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?