Regliye 6 gün kala silik çizgi

Kızlar reglime 6 gün var beyaz akıntım var gündür test yapsam çıkarmı ?

Cikabilir ama bn bekle derim , 4/5 gun kala gec dollenme ise daha cikmaz
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum ruhsal olarakta en ufak şeyde ağlama haline giriyorum. Hani ilça da kullanmamak için öğrenmek istedim erken olur diye düşündüm

Kendimi hiç iyi hissetmiyorum ruhsal olarakta en ufak şeyde ağlama haline giriyorum. Hani ilça da kullanmamak için öğrenmek istedim erken olur diye düşündüm
Anliyorum seni cok zor iki kez arka arkaya yasadim’ilk zor du agliyordum, ikinci si de sanki kabullenmisim’gibi bilmiyom ya cok karisik duygular hormonlar alt ust oldu

Anliyorum seni cok zor iki kez arka arkaya yasadim’ilk zor du agliyordum, ikinci si de sanki kabullenmisim’gibi bilmiyom ya cok karisik duygular hormonlar alt ust oldu
Ya benim tamamen belirti olarak söyledim canım bi kaç gündür sürekli anlık ağlamaya başlaıyorım sonra kendime geliyorum seher noluyor bi dur diyoruö mesela bebek videoları falan geliyor anlık ağlıcak gibi oluyorum çok tuhaf bi durum rabbim herkese nasip eder inşallah ya

InsaAllah amin

Hayirli olsun, saglikla kucaginiza alin insallah. Reglniz hep ayni periyotta mi oluyor? Benimki bu aralar 24 le 30 arasinda gidip geliyor, o yüzden test konusunda kafam cok karisti.

Hayirli olsun, saglikla kucaginiza alin insallah. Reglniz hep ayni periyotta mi oluyor? Benimki bu aralar 24 le 30 arasinda gidip geliyor, o yüzden test konusunda kafam cok karisti.
Kimyasal gecirdim cuma gunu, her 25 gun gelir bazen 27 /24 belli olmuyor

Kızlar gebelik belirtisi mde ayıp olmasım ishal le karşılaşan varmı bana bi anda oldu hiç hastda değilim üşütmedimde reglime 5 gün var diğer belirtilerimide yaşıyorum

Kızlar gebelik belirtisi mde ayıp olmasım ishal le karşılaşan varmı bana bi anda oldu hiç hastda değilim üşütmedimde reglime 5 gün var diğer belirtilerimide yaşıyorum
Bnim adet olacagimda oluyor, sabah test yap az kalmis hem belirtilerin de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…