Süper artışCuma vermiştim en son 32ydi pazartesi 220 olmuş beta hcg
Süper artış
Cikabilir ama bn bekle derim , 4/5 gun kala gec dollenme ise daha cikmazKızlar reglime 6 gün var beyaz akıntım var gündür test yapsam çıkarmı ?
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum ruhsal olarakta en ufak şeyde ağlama haline giriyorum. Hani ilça da kullanmamak için öğrenmek istedim erken olur diye düşündümCikabilir ama bn bekle derim , 4/5 gun kala gec dollenme ise daha cikmaz
Anliyorum seni cok zor iki kez arka arkaya yasadim’ilk zor du agliyordum, ikinci si de sanki kabullenmisim’gibi bilmiyom ya cok karisik duygular hormonlar alt ust olduKendimi hiç iyi hissetmiyorum ruhsal olarakta en ufak şeyde ağlama haline giriyorum. Hani ilça da kullanmamak için öğrenmek istedim erken olur diye düşündüm
Ya benim tamamen belirti olarak söyledim canım bi kaç gündür sürekli anlık ağlamaya başlaıyorım sonra kendime geliyorum seher noluyor bi dur diyoruö mesela bebek videoları falan geliyor anlık ağlıcak gibi oluyorum çok tuhaf bi durum rabbim herkese nasip eder inşallah yaAnliyorum seni cok zor iki kez arka arkaya yasadim’ilk zor du agliyordum, ikinci si de sanki kabullenmisim’gibi bilmiyom ya cok karisik duygular hormonlar alt ust oldu
InsaAllah aminYa benim tamamen belirti olarak söyledim canım bi kaç gündür sürekli anlık ağlamaya başlaıyorım sonra kendime geliyorum seher noluyor bi dur diyoruö mesela bebek videoları falan geliyor anlık ağlıcak gibi oluyorum çok tuhaf bi durum rabbim herkese nasip eder inşallah ya
Kimyasal gecirdim cuma gunu, her 25 gun gelir bazen 27 /24 belli olmuyorHayirli olsun, saglikla kucaginiza alin insallah. Reglniz hep ayni periyotta mi oluyor? Benimki bu aralar 24 le 30 arasinda gidip geliyor, o yüzden test konusunda kafam cok karisti.
Cevapladiginiz icin cok tesekkür ederim, insallah hayirlisiyla tamamina erdirmek nasip olur bir dahakine <3Kimyasal gecirdim cuma gunu, her 25 gun gelir bazen 27 /24 belli olmuyor
Amin cumlemizin insallahCevapladiginiz icin cok tesekkür ederim, insallah hayirlisiyla tamamina erdirmek nasip olur bir dahakine <3
Bnim adet olacagimda oluyor, sabah test yap az kalmis hem belirtilerin de varKızlar gebelik belirtisi mde ayıp olmasım ishal le karşılaşan varmı bana bi anda oldu hiç hastda değilim üşütmedimde reglime 5 gün var diğer belirtilerimide yaşıyorum
Test yaptınız mı acaba durumunuz nedırKızlar gebelik belirtisi mde ayıp olmasım ishal le karşılaşan varmı bana bi anda oldu hiç hastda değilim üşütmedimde reglime 5 gün var diğer belirtilerimide yaşıyorum
Canım bende geç dölllenme oldu 1 hafta önce kanda çıkammıştı bugün telrardan kan verdim ama evdeki testlerim pozitif çıktı. Sonucumu bekliyorumTest yaptınız mı acaba durumunuz nedır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?