Ya birkere kullandim böyle bir şey olma ihtimali yok deilmi hamilelik gibi zaten zannetmiyorum dediğim gibi hmailelik olmasını ama merak ettimSperm dışarıda birkaç saniye ancak yaşar.
Başkasının jiletini kullanma çok tehlikeli mikrop kaparsın
Hayır hamile olman mümkün değilYa birkere kullandim böyle bir şey olma ihtimali yok deilmi hamilelik gibi zaten zannetmiyorum dediğim gibi hmailelik olmasını ama merak ettim
Teşekkür ederim içimi rahatlattıniz en kısa sürede doktora gidip baktircam hormonlarını filenHayır hamile olman mümkün değil
Evet malesef bişey olmusmudurBaşkasının jileti mi
Aids, hepatitEvet malesef bişey olmusmudur
Evet malesef bişey olmusmBaşkasının jileti mi
Teşekkür ederimAids, hepatit
Her şey olmuş olabilir
Tek olmayacak şey hamilelik
Merhaba, tabikii olmaz ama başka bir kadının jiletinde neden sperm olsun ben orayı anlayamadım ?Merhaba acaba ilişkiye girmeden bir eşyadan bulaşan bir spermle hamile kalınır mı ben bir kadının jiletini kullandim adet oldum ama bu akıntıyla karısik 20 gün süren bir knaamaydi hıc ilişkiye girmedim şimdi adetim bitti kahve rengi akıntı geliyor acaba niye olabilir yaşamış olanlar yaza bilirmi çok korkuyorum lütfen yazın
Annemin jiketidi belki olabilir diye ama olmaz diyorsunuz içim rahatladiMerhaba, tabikii olmaz ama başka bir kadının jiletinde neden sperm olsun ben orayı anlayamadım ?
Regl oldum akıntıyla karisikEnfeksiyon belirtisi bunlar regl olunca geçer
siz şimdi Z kuşağımısınız hani çok akıllı olan...vallaa dayanamıyacam ya birde arkadaşlar sabırla nazikçe cvp vermişlerAnnemin jiketidi belki olabilir diye ama olmaz diyorsunuz içim rahatladi
Bende onu düşünüyordumMerhaba, tabikii olmaz ama başka bir kadının jiletinde neden sperm olsun ben orayı anlayamadım ?
siz şimdi Z kuşağımısınız hani çok akıllı olan...vallaa dayanamıyacam ya birde arkadaşlar sabırla nazikçe cvp vermişler
hee annenin jiletinde babanın spermi vardı sen hamile kaldın hayırlı olsun :/
özürdilerim ama ama yaaaaaaa
Ya beni korkutuyordu uz böyle bişey olmaz yani yoktur deilmisiz şimdi Z kuşağımısınız hani çok akıllı olan...vallaa dayanamıyacam ya birde arkadaşlar sabırla nazikçe cvp vermişler
Ya lütfen cevap verin korkuyorum böyle bişey olmaz deilmi nolurrrrrsiz şimdi Z kuşağımısınız hani çok akıllı olan...vallaa dayanamıyacam ya birde arkadaşlar sabırla nazikçe cvp vermişler
Yavrum kadın ben hadımım diyor sen kaç çocuğun var diyorsun...Ya lütfen cevap verin korkuyorum böyle bişey olmaz deilmi nolurrrrr
Nasıl yani daha açık soyleyinYavrum kadın ben hadımım diyor sen kaç çocuğun var diyorsun...
Nasıl ya söyleyin korkuyorum ne demek istediniz anlamiyorumYavrum kadın ben hadımım diyor sen kaç çocuğun var diyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?