- 30 Kasım 2010
- 9.699
- 19.571
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadının jiletinde sperm ne arar.Önce bi onu sorgula,Merhaba acaba ilişkiye girmeden bir eşyadan bulaşan bir spermle hamile kalınır mı ben bir kadının jiletini kullandim adet oldum ama bu akıntıyla karısik 20 gün süren bir knaamaydi hıc ilişkiye girmedim şimdi adetim bitti kahve rengi akıntı geliyor acaba niye olabilir yaşamış olanlar yaza bilirmi çok korkuyorum lütfen yazın
Kadının jiletinde sperm ne arar.Önce bi onu sorgula,
penis bir musluk değil öyle gezdiği yere sperm saçmıyor.
Kaldı ki jiletle masturbasyon yapacak erkek olduğunu hiç Sanmıyorum,
bunu da es geçeyim sperm dediğin şey açık havada yaşamıyor, klozetten hamile kalındığını anlatan şehir efsanelerinin gerçeklik payı yok.
Bütün bunları düşünebiliyorsun da kadından mantar ya da vajinal bir enfeksiyon kapmış olma ihtimali neden aklına gelmiyor. Başkasının jileti hele ki vajinaya asla kullanılmaz iads bile olabilirsin bir tek hamile kalamazsın ona emin
Başkasının jiletini nasıl kullandın ? bundan hamile kalabileceğini nasıl düşünüyorsun ? Akıl tutulması gibi birşey bu...Merhaba acaba ilişkiye girmeden bir eşyadan bulaşan bir spermle hamile kalınır mı ben bir kadının jiletini kullandim adet oldum ama bu akıntıyla karısik 20 gün süren bir knaamaydi hıc ilişkiye girmedim şimdi adetim bitti kahve rengi akıntı geliyor acaba niye olabilir yaşamış olanlar yaza bilirmi çok korkuyorum lütfen yazın
Teşekkür ederim
Teşekkür ederimbaKadının jiletinde sperm ne arar.Önce bi onu sorgula,
bunu da es geçeyim sperm dediğin şey açık havada yaşamıyor, klozetten hamile kalındığını anlatan şehir efsanelerinin gerçeklik payı yok.
Bütün bunları düşünebiliyorsun da kadından mantar ya da vajinal bir enfeksiyon kapmış olma ihtimali nedent
TKadının jiletinde sperm ne arar.Önce bi onu sorgula,
Bütün bunları düşünebiliyorsun da kadından mantar ya da vajinal bir enfeksiyon kapmış olma ihtimali neden aklına gelmiyor. Başkasının jileti hele ki vajinaya asla kullanılmaz iads bile olabilirsin bir tek hamile kalamazsın ona emin ol
aklına gelmiyor. Başkasının jileti hele ki vajinaya asla kullanılmaz iads bile olabilirsin bir tek hamile kalamazsın ona emin ol
Bak şimdi ben jilet kullandım iki hafta sonra mastürbasyon yaptım kan geldi 20 gün sürdü ve bu kan gelirken midem bulaniyir ve karnımda ağırlık hissi vardı anladimizmi simdi ben bu niye böyle olabilir diye korkuyorum ve sordum size doğru bu yaDoğruyu söyle sen de kurtul biz de.
Mastürbasyonu nasıl yaptığına göre değişirTeşekkür ederim
Teşekkür ederimba
Bak şimdi ben jilet kullandım iki hafta sonra mastürbasyon yaptım kan geldi 20 gün sürdü ve bu kan gelirken midem bulaniyir ve karnımda ağırlık hissi vardı anladimizmi simdi ben bu niye böyle olabilir diye korkuyorum ve sordum size doğru bu ya
Üstten ovalayarak yaptimMastürbasyonu nasıl yaptığına göre değişir
Hamile değilsindir ama başka birinin jileti, havlusu vs kullanılmaz. Ben evli olmama rağmen eşimle ortak hiçbi şey kullanmıyoruz. Geçmiş olsun.Üstten ovalayarak yaptim
Teşekkür ederimHamile değilsindir ama başka birinin jileti, havlusu vs kullanılmaz. Ben evli olmama rağmen eşimle ortak hiçbi şey kullanmıyoruz. Geçmiş olsun.
Resmen cahillik ya seninki aklın mastürbasyona eriyor jiletteki spermden hamile kalamicana aklın ermiyor resmen şaka gibisini o telefonu seks e kullancaginiza biraz araştırın öğrenin şaka gibisiniz resmen ya yazmiyim dedim dayanamadım neyin kafasını yaşıyorsunuz jileti şeyine mi soktun da kalasın hamile jilet yaptıktan once sonra yıkamadinmi illa byle konusturuyosunuz yaa biraz kendinize gelin ya allah aşkına ne hale gelmiş bu insanlık pes vallahi pesTeşekkür ederim
Tesekkr edip duruyor he tamam rica ederizResmen cahillik ya seninki aklın mastürbasyona eriyor jiletteki spermden hamile kalamicana aklın ermiyor resmen şaka gibisini o telefonu seks e kullancaginiza biraz araştırın öğrenin şaka gibisiniz resmen ya yazmiyim dedim dayanamadım neyin kafasını yaşıyorsunuz jileti şeyine mi soktun da kalasın hamile jilet yaptıktan once sonra yıkamadinmi illa byle konusturuyosunuz yaa biraz kendinize gelin ya allah aşkına ne hale gelmiş bu insanlık pes vallahi pes
Kist, miyom vs bir rahatsızlık olabilir ama öyle jiletle olabilecektir şey değil hamilelikMerhaba acaba ilişkiye girmeden bir eşyadan bulaşan bir spermle hamile kalınır mı ben bir kadının jiletini kullandim adet oldum ama bu akıntıyla karısik 20 gün süren bir knaamaydi hıc ilişkiye girmedim şimdi adetim bitti kahve rengi akıntı geliyor acaba niye olabilir yaşamış olanlar yaza bilirmi çok korkuyorum lütfen yazın