• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rehbermelek'in Diyet Günlüğü : 85'den 70'e...

Haklısın şekerim, baba saatlerce avutamaz bebeği. Sanırım yardımcın var, hafta içi sabahları yardımcınla halletmeye çalışsan bu işi?? 40 yaş hakkında söylediklerine katılıyorum. Benim söylemek istediğim fizyolojik açıdan uğrayacağımız değişimler. Mecburiyetten yani:) Ama dediğim gibi sporla, sağlıklı yaşam şekliyle zamanın getireceğini ötelemeye çalışabiliriz... Bana kalsa hep 25 imdeyim :9:

merhaba serap.yardımcımız yok.ikimizde aynı okulda çalışıyoruz.branşda aynı olunca o sabahçı,ben öğleciyim.bizimkine anne ve baba beraber bakıyoruz yani.bi işimiz çıktındada halasına yada komşuya gidiyo.yani şanslı bizim bıcırık.25 yaş güzel yaş,hep o yaşta kalmak dileğiyle:))

merhaba serap.yardımcımız yok.ikimizde aynı okulda çalışıyoruz.branşda aynı olunca o sabahçı,ben öğleciyim.bizimkine anne ve baba beraber bakıyoruz yani.bi işimiz çıktındada halasına yada komşuya gidiyo.yani şanslı bizim bıcırık.25 yaş güzel yaş,hep o yaşta kalmak dileğiyle:))

Merhaba Melek. Anladım, gerçekten şanslı bebek :) Ama senin şansın daha da artıyor bu durumda, demek ki baba bebekle uzun zaman geçirebiliyor :34:

Exercise TV/Start walking at home 1 mile with Leslie Sansone

Exercise TV / Start walking at home 2 miles with Leslie Sansone

Exercise TV / Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone

Zumba Dance Class - 50 minute workout

egzersiz videolarının devamı gelecek.bu arada eve geldim:(çok güzel geçti 5 günlük tatilim.çekirdek aile artı benim minik bi aradaydık.

tabi yedik içtik.82.200 geldim bu sabah.yani 1 kilodan fazla almışım...
bundan sonra içtiğim su miktarınıda yazıcam.yediklerime 2 hafta çok dikkat etmek istiyorum.hedefim yılbaşında 79 u görmek

Hoş geldin Melekcim. Hadi bakalım, kaldığımız yerden devam. Bu hafta kaçamak yapmayalım, sporumuzu da ihmal etmeyelim. Yoksa hedefimizi tutturamayacagiz...

sabah:
1 yumurta,3 zeytin,1 kk peynir,2 dl ekmek

öğlen:
kıyma sote,3 dl ekmek

ara:
1 dilim peynirli pide,1 çatal kek,2 yaprak sarma

akşam:
4-5 lahana sarma,1 dilim patatesli börek,az salata

ara:
1 neskafe

çok oldu gene...

sabah:
1 yumurta,3 zeytin,1 kk peynir,2 dl ekmek

öğlen:
kıyma sote,3 dl ekmek

ara:
1 dilim peynirli pide,1 çatal kek,2 yaprak sarma

akşam:
4-5 lahana sarma,1 dilim patatesli börek,az salata

ara:
1 neskafe

çok oldu gene...

Kahvaltını okurken tamam dedim, bu iş oldu artık. Öğleni okudum tamam dedim 3 çok olmuş ama dengeler. Sonra alt satırlara doğru indiğimde inan çığlık attım :30: Ama şaşırmakla beraber takdir ettiğim bir durum var. Hem çalışıyorsun, hem bebeğine bakıyorsun hem spora zaman ayırıyorsun hem de sarma, börek yapacak zaman buluyorsun. Helal olsun vallahi :46:

40 dakka leslie
40 mekik

Bu satırları okuduğumda içime su serpildi :34: Çok güzel olmuş canım aynen devam. Mekiği çekerken karnını iyice sıkıp nefes vererek doğrulmaya çalışırsan kaslarını daha iyi çalıştırmış olabilirsin.Hatta üst karın için: 1- yere dümdüz yatıyoruz. 2- Bacaklarımızı düz bir şekilde havaya kaldırıyoruz. (ayak tabanı tavana bakacak) 3- kollarımız iki yana açıyoruz. 4- doğrulurken kollarımızı ortada ayak uçlarına değecek şekilde kapalı konuma getirirken nefes verip karnımızı sıkıyoruz. Hareketi maksimum sayıda tekrarlıyoruz. Mekik çekerken kürek kemiklerimiz yerden kesilecek kadar kalkmalıyız. Üst karın için. Alt karın hareketlerini biliyorsundur. Yardım istersen sorman yeterli :)

serap gene beni güldürdün canım:)keşke onların hepsini yapacak kadar becerikli olsam.dünkü ara öğünüm yerli malı kutlaması vardı okulda ordan.akşam yemeği ise canım annemin ikramları.
senin dediğin şekilde mekiği ender saraç doktorum programında yapmıştı sanırım.denerim canım.bide ben mekik çekerken ellerimi enseme koyarsam yapamıyorum.bende yukarı kaldırıp aşağı indiriyorum her mekik hareketinde.acaba klasik mekik kadar etkili olurmu?

bu arada nasıl oldun,nar yemeni tavsiye ederim.Allah acil şifalar versin canım

serap gene beni güldürdün canım:)keşke onların hepsini yapacak kadar becerikli olsam.dünkü ara öğünüm yerli malı kutlaması vardı okulda ordan.akşam yemeği ise canım annemin ikramları.
senin dediğin şekilde mekiği ender saraç doktorum programında yapmıştı sanırım.denerim canım.bide ben mekik çekerken ellerimi enseme koyarsam yapamıyorum.bende yukarı kaldırıp aşağı indiriyorum her mekik hareketinde.acaba klasik mekik kadar etkili olurmu?

bu arada nasıl oldun,nar yemeni tavsiye ederim.Allah acil şifalar versin canım

Gülmene sevindim canım:) Afiyet olsun :)

Olmaz canım, ne yazık ki istemeden de olsa hareketi doğru yapmamış oluyoruz. Kollarını çapraz vaziyette omuzlarına kavuşturabilirsin. Boynunun fazla zorlanmaması için çenenin göğsüne doğru kapanmamasına dikkat etmelisin. Çene normal pozisyonunda kalacak, geriye doğru atmadan sürekli tavana bakacak şekilde konumlandırmalısın.

Çok iyiyi Allah'a şükür. Nar, kivi, greyfurt, mandalina ne bulduysam yedim :9: Teşekkür ederim canım.

sabah:
azcık peynir,4 zeytin,2dl ekmek,1 tk pekmez

öğlen:yemek yapamadım
2 sahanda yumurta,2,5 dilim ekmek

ara:
1 neskafe,2 fındık,2 lokma ev yapımı poğaça(nefsim kalmasın dedim)

akşam:
fırında patates tavuk 1 tabak

ara:(misafirim vardı...)
3 kaşık makarna salatası,az puding

ara:
yarım elma,yarım portakal
bugünde çok oldu.geç oldu sporda yapamayacağım.ama hareketli bi günde.30 dakka ütü yaptım.spordan sayılırmı?

günaydın arkadaşlar,inşallah hepimiz için çok güzel bi gün olur:)bugün okula yardım amaçlı kermesten yiyecekler gelecek.okula gidene kadar pek bişey yemeyi düşünmüyorum yapabilirsem.yumurtam haşlanıyor.bol diyetli ve sağlıklı günlerrrrr

'ISPANAK ÇORBASI
Soğanı gelişi güzel doğrayıp kavuruyoruzz..
2 tane havuç rendeliyip onuda soğanla bi öldürüyoruzz..
Biraz suyla pişiriyoruzz..
Sonra blandrdan geçiriyoruzz..(ıspanakları katmadan geçirelimki ıspanaklar püre olmasın)
Suyunu biraz çoğaltıp ıspanakları ince ince doğrayıp içine kıyıyoruzz (bol ıspanak)
En son yoğurt un terbiye yapıyoruzz..'

forumda bi sayfadan aldım.güzel ve hafif gibi tam kış çorbası deneyeceğim

sabah:
azcık peynir,4 zeytin,2dl ekmek,1 tk pekmez

öğlen:yemek yapamadım
2 sahanda yumurta,2,5 dilim ekmek

ara:
1 neskafe,2 fındık,2 lokma ev yapımı poğaça(nefsim kalmasın dedim)

akşam:
fırında patates tavuk 1 tabak

ara:(misafirim vardı...)
3 kaşık makarna salatası,az puding

ara:
yarım elma,yarım portakal
bugünde çok oldu.geç oldu sporda yapamayacağım.ama hareketli bi günde.30 dakka ütü yaptım.spordan sayılırmı?

Afiyet olsun canım. Nispeten daha iyi bir menü. Akşam yemeğinden sonra yediklerimizi yakamıyoruz işte, sorun orada. 1 meyve ile kalmaya çalışmamız gerek canım:16:

günaydın arkadaşlar,inşallah hepimiz için çok güzel bi gün olur:)bugün okula yardım amaçlı kermesten yiyecekler gelecek.okula gidene kadar pek bişey yemeyi düşünmüyorum yapabilirsem.yumurtam haşlanıyor.bol diyetli ve sağlıklı günlerrrrr

Günaydın Melekcim. Aç bırakma kendini, ihtiyacını karşılayacak kaliteli besinler tüketmen önemli.

'ISPANAK ÇORBASI
Soğanı gelişi güzel doğrayıp kavuruyoruzz..
2 tane havuç rendeliyip onuda soğanla bi öldürüyoruzz..
Biraz suyla pişiriyoruzz..
Sonra blandrdan geçiriyoruzz..(ıspanakları katmadan geçirelimki ıspanaklar püre olmasın)
Suyunu biraz çoğaltıp ıspanakları ince ince doğrayıp içine kıyıyoruzz (bol ıspanak)
En son yoğurt un terbiye yapıyoruzz..'

forumda bi sayfadan aldım.güzel ve hafif gibi tam kış çorbası deneyeceğim

Çok güzel bir tarif, teşekkür ederim paylaştığın için :16:

Back
X