- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
burdan link yollayabiliyor muyuz bilmiyorum ama reiki sevgi yolu diye bir internet sitesinde reiki 1. aşama için uzaktan uyumlama yapılıyor demiş. hiç görüşmeyeyim o zaman onlarla. tijen aykut diye bir isim gördüm, onunla irtibat kurmayı düşünüyorum.
kesinlikle
:))kesinlikle haklısın.ama dediğin gibi bu işi sadece para için yapan o kadar şarlatan var ki çevremde kandırılan kişiler olduğunu görmek beni üzüyo açıkcası.ben şanslıydım turgay beyle tanışmam mümkün olmuştu:)ayırlara vesile olsun
sevgiyle
tijen hanımdan randevu aldım bile :). umarım doğru karar doğru insandır. 12 şubatta reiki1 seminerine katılcam. çok heyecanlıyım :))
Ben şahsım adına elbette ki sana ve bebeğine şifa enerjisi yönlendiririm canım seve seve.arkadaşlar daha önce bende reikiyi duydum yaydığı enerji sayesinde bir çok mücizeleri olduğunu biliyorum.. şimdi benimde bir mucizeye ihtiyacım var..sizden isteyim acaba banada bu reiki enerjisinden gönderebilir misiniz ? uzaktan ne kadar etki yapar ya da yapıyor mu bilemiyorum ama yardıma ihtiyacım var..Şuan kendimin öğrenip uygulamasının uzun süreceğini düşünüyorum ve kendi durumdan kısaca size bahsetmek istiyorum..ben 18 haftalık hamileyim yapılan testlerde bebeğimin down-sendromlu olma olasılığı çok yüksek çıktı..bunun üzerine bizde en kesin tanı olan amniyosentez yaptırdık (yani bebeğin kesesinden su alınma işlemi..) geçen cuma günü şimdi önümüzde 3 haftalık bi bekleme süresi var sonuçları öğrenebilmemiz için..bu zaman içerisinde sizden dileğim güzel enerjinizi bana göndermeniz..
şimdiden teşekkür ederim :)
Ben şahsım adına elbette ki sana ve bebeğine şifa enerjisi yönlendiririm canım seve seve.
çok çok teşekkür ederim inanılmaz mutlu oldum :)
gelişmelerden mutlaka sizi de bilgilendiricem hayırlısı olur inşallah ...
arkadaşlar daha önce bende reikiyi duydum yaydığı enerji sayesinde bir çok mücizeleri olduğunu biliyorum.. şimdi benimde bir mucizeye ihtiyacım var..sizden isteyim acaba banada bu reiki enerjisinden gönderebilir misiniz ? uzaktan ne kadar etki yapar ya da yapıyor mu bilemiyorum ama yardıma ihtiyacım var..Şuan kendimin öğrenip uygulamasının uzun süreceğini düşünüyorum ve kendi durumdan kısaca size bahsetmek istiyorum..ben 18 haftalık hamileyim yapılan testlerde bebeğimin down-sendromlu olma olasılığı çok yüksek çıktı..bunun üzerine bizde en kesin tanı olan amniyosentez yaptırdık (yani bebeğin kesesinden su alınma işlemi..) geçen cuma günü şimdi önümüzde 3 haftalık bi bekleme süresi var sonuçları öğrenebilmemiz için..bu zaman içerisinde sizden dileğim güzel enerjinizi bana göndermeniz..
şimdiden teşekkür ederim :)
Turgay Bey, benim herkese tavsiye ettiğim bir master
İyi ama canım, uzaktan diyorsun sonrada seminer diyorsun ben şimdi anlayamadım? Tijen HANIM başka biri mi?
sevgiyolu denen yerde uzaktan uyumlama yapıyorlar canım. tijen aykut seminer veriyor, uzaktan değil yani. uzaktan uyumlama yapan yerle görüşmedim. turgay beye mail attım ama cevap gelmedi. zaten seminer programlarını da inceledim, hep izmirde.
burdan link yollayabiliyor muyuz bilmiyorum ama reiki sevgi yolu diye bir internet sitesinde reiki 1. aşama için uzaktan uyumlama yapılıyor demiş. hiç görüşmeyeyim o zaman onlarla. tijen aykut diye bir isim gördüm, onunla irtibat kurmayı düşünüyorum.
O dediğinizi biliyorum...
Hayır; kesinlikle ama kesinlikle uzaktan uyumlama yapılmıyor...
arkadaşlar size birşey sormak istiyorum, doğal taşların kişiye uyumlaması nasıl yapılıyor, kişiye özel taş nasıl seçiliyor bu konularda bilginiz var mı acaba?
örneğin ametis baş ağrısına iyi gelir deniliyor ama uyumlama yapılmadan da iyi gelir mi sadece o taşı takarak ?
Bu konuda herkesin bilinçlenmesi lazım çünkü suistimale açık bir konu, paracıkları alıp uyumlama yapılmayacağı kesin kaldı ki uzaktan uyumlama yapılsa bile nasıl kontrol edeceğini bilemediği bir güç ile insan ne yapabilir ki, sonunda zarar göreceği kesin...
Kimileri bu işinde cıvkını çıkarmış durumda, suistimal her konuda olduğu gibi bunda da kol geziyor.
Adam dolandırmaktan başka birşey değil.
Diğer masterların zoru ne peki bunu birebir yapıyorlar(!?)
Bir bunlar akıllı sanki...
"Uzaktan oluyor" diye ellerinde olta balık avındalar...
Hayır, olmuyor! Uzaktan reiki inisiyasyonu olmaz...İnanmayın böylelerine.
Gerçekten reikiyi ciddi kaynaklardan araştırdığınızda böyle bir ihtimalin olmadığını görürsünüz...
Bizim görevimizde insanlara doğru bilgileri ulaştırmak...yaşasın reiki kardeşliği :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?