- Konu Sahibi dadlu_qirl
-
kolay gelsin canım inşallah istediğin kilona ulaşırsın ama en önemlisi sağlığından olma diyetin bana biraz ağır geldi yani ben uygulayamazdım bun. ayrıca benden bir önceki mesajda nem'in de dediği gibi az yeyip doymadan kalkmak önemli ben de 1 aya yakındır dikkat ediyorum böyle yediklerime ama kendimi de çok sıkmıyorum şimdiden 4 kilo verdim tabi yürümeyi de ihmal etmiyorum her gün.
inşallah başarıcaksın :)
ayy kızlar benmde haziran veya temmuz gibi nişanım var vede 5 kilo vermem lazım..konu sahibi arkadaşım bana sorarsan bu diyet değil eziyet inan bana..bak burda diyet günlüğünü paylaşan arkadaşlar var..onların menülerini incelemeni tavsiye ederim..hem vermen gereken çok fazla bi kilo da değil sıkma canını..ama dediğim topiklere mutlaka bak tatlımopuyorumnanaktan
bende bugün sınırsız et diyetine başladım.bugün diyete başlayan herkeze bol şans dilerim :)
:lepi:
kaç kilosun beril78?bende dün basladım 10 kilo kadar vermem lazım.neredeyse buradaki bütün diyetleri inceledim ama açıkçası kafama yatmadı.daha sağlıklı bir diyet buldum bakalım neler olacak.bu arada beril benim kızımın adıopuyorumnanaktan
dadlu girl menüne ara öğünde koymalısın.3 ana 3 ara öğünden oluşan sık ve azar azar yemek seni hedefine ulaştıracaktır.diyetisyende aynısını vermiyormu zaten? tek fark 1 dilim pastayla göz göze geldiğimizde diyetisyene para verdiğimizden ve "paralar çarçur oluyor" korkusundan % 90 ihtimalle yemiyoruz :) yasakkelime am kendimiz rejim yaptığımızda ise "şimdi bu pastaya yerim akşama bişey yemem dengelerim" düşüncesi oluşuyor :) cokacimcoook yani olay kafada bitiyor yerimseniben eğer para vermedende iradenle kendine hakim olabiliyorsan eger hertürlü verirsin yok hakim olamıyorsan diyetisyene paraları basınca ister istemez oluyorsun :) ona gitmeni öneririm :) :smiley-cool:
okadar çok diyetisyene gittimki sormak istediğin olursa yardımcı olabilirim
benimde 10 kilo fazlam var yıbaşından önce 3 ayda 5 kilo verdim diyetisyen kontrolünde (tabiki harfi harfine uyamadım yoksa 10 kilo verirdim) sonra diyetisyenim 3 ay koruma programına girmeliyiz dedi.(amacı kiloyu vücuda alıştıra alıştıra verdirmek) tamam ben korurum dedim ve bu 3 ayda verdiğim 5 kiloyuda aldım :) oyüzden şimdi sınırsız et diyeti yapıyorum amacım 2 haftada bu 5 kiloyu verebilmek.ve 5 nisanda doktorumun karşısına "bakın ne güzel korudum" diyerek çıkabilmek :)
tam bir yemek arsızıyım :kedi: napim yemek yemeyi çoooookkkkkkk seviyorum opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?