• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rejimdeyim ve sıkıntı bastı

pink_panther

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2008
626
4
296
Diğer
Bugün yediklerimi yazayım 2 yumurta yarım ekmek, 1.5 tas şehriyeli çorba ve 10tane patates dilimi(fırında patates),2 ceviz. Çok yiyen biri olarak şuan çok sıkıntılıyım, açım hala... Her gün abur cunur yerdim artık yemiycm. Ama doya doya çorba bile içemedim çünkü 1 porsiyon çorba 300kaloriymiş :25: offffffffffffffffffff nasıl geçcek zaman? :58:

Son düzenleme:
diyete çorbayla başlamayın çünkü beyine diyet uyarısı verildiği için vücut direk olarak karbonhidrat olarak depoluyor çorbayı...

Arkadaşlar diyet yapıtığımızı unutalım. dedim ama dünde 1 aydır her konuda dikkat eden ben oturdum 150 gram fındık,badem ve antep fıstığı lokum u yedim üstüne bide çikolata..... sonra vicdan azabı ama bazen kaçamak yapmak gerekiyorrr...

Bugün yediklerimi yazayım 2 yumurta yarım ekmek, 1.5 tas şehriyeli çorba ve 10tane patates dilimi(fırında patates),2 ceviz. Çok yiyen biri olarak şuan çok sıkıntılıyım, açım hala... Her gün abur cunur yerdim artık yemiycm. Ama doya doya çorba bile içemedim çünkü 1 porsiyon çorba 300kaloriymiş :25: offffffffffffffffffff nasıl geçcek zaman? :58:

cnım yazdıkların şaka gibi. doya doya çorba iç ama yarım ekmeği yeme derim. 10 dilim patates. bunlar çok canım benim. en azından yarıya indir. aralarda meyve veya incir kurusu kayısı kurusu gibi şeyler ye. mesela ben acıktıkça elma kurusu yiyorum. naçizane düşüncelerim..

diyette şekeri komple kesin ve ekmeği kepekli ekmek olmadığı sürece yemeyin ve ayrıca kepekli galeta yemeyin içinde şeker var sadece forum çubuklarından yararlanın hiç bişey yapamazsanız bile kahve için bol bol şekersiz metapolizmanız hızlanır:86:

diyette şekeri komple kesin ve ekmeği kepekli ekmek olmadığı sürece yemeyin ve ayrıca kepekli galeta yemeyin içinde şeker var sadece forum çubuklarından yararlanın hiç bişey yapamazsanız bile kahve için bol bol şekersiz metapolizmanız hızlanır:86:
ben tam bugday ekmegı yıyorum onuda yarım dılım yıyorum dun sadece aksam yemıstım bugun sabah yedım aksam yemeyecegım yanı:))

Back
X