bendede var biraz ağrı özellikle belimde ama adetten olabilir adaçayı niye ağrıtsınki
saol cnm peki bir ölçüsü varmı ne kadar soğana ne kadar su gerekli :sm_confused:
inşallah badegülcüm hepiz güzel haberlerimizi yazarız meleklerimize kavuştık diye
hamiş olayım her topinge hamileyim diye konu açacağım valla
Selam,
3-4 aydır denemelerimiz var. Bu ay rutin muayene ve gebelik öncesi testler yapıldı. Şimdilik sorun gözükmedi. Doktor 6 ay denemeye devam edin dedi.
20 kasım da regli olmam gerek. Regli olursam hemen çörekotu-bal-tarçın' a başlıyorum.
Olmassam hamileyim :)
Kısmet artık...
bende bilmiyorumki araştırdımm neler var neler yapılacak incir kürü soğan kürü nebileyim incir aldım bide onu yiycem bakalım ama acaba ikisi biarada zarar verirmi bi bilginiz varmı suda haşlamasakta öyle yesek bi yararı olmazmı
canım bende ç,b,t beraber incir yiyiyorum günde 2,3tane felan zararı değil yararı olur bitanem bende senin gibi düşündeüm bırakmıştım sonra pişman oldum bıraktığıma
hemen başla ozaman geç deil ya sence bu ay doktora gitsemmi bi baksa ne var ne yok nası bakıyolar acaba çörekotunu eziyosun demi kullanırken ben bi yaptım 3 gün yedim günlükmü yapılması lazım :1no2:
canım anlayamadım senin nedemek istediğini doktora mı gitmek istiyorsun yumurtalıklarına bakması için
ben hazırlıyorum 1kase sabah akşam yiyorum daha kolay oluyor günlük zor geliyor bana
evet canım çörekotunu ezdim ezebildiğim kadar bugün 6tıncı günümdeyim ilk defa devam ediyorum küregeriye 6gün kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?