canım girmiyorsun buraya bıraktınmı sen kürü uygulamayı
giriyorum ama buraya pek giren yok sıkıcı küre devam ama nedense bazen geceleri içmeyi unutuyorum keçiboynuzu aldım ceviz aldım fıstık aldım bunların hepsini yedircem kocama tabi bende yiycem ama keçiboynuzunun ille kaynatıp suyunumu içmek gerek sade öylece yesek olmazmı acaba bugün kürüm bitti akşam yenisini yapcam hayırlısı yarabbim herşey gönlümüzce olur inş:1hug::teselli:
çörek otu bal tarçın kullandığım ilk ay hamile kaldım canım yani ben aydasını gördüm diyebiliriz.yada vesile oldu belkide
çörek otu bal tarçın kullandığım ilk ay hamile kaldım canım yani ben aydasını gördüm diyebiliriz.yada vesile oldu belkide
aminnn canım.inşallah sizde faydasını görürüsünüz canım.Rabbim isteyen herkese bebeğini kısa zamanda versin.kimseye aratmasın
canım benimde bugün bitti kürüm birazdan bal almaya gidecem
canım keçiboynuzunumu öyle yesek diyorsun benim eşimin sipermleri çok güzeldi aşılamada yedi elinde daha güzel oldu canım ama sen niye yiyorsun anlamadım
ben gece yemeyi unuttum zaten nefret ediyorum yerken
inşallah canım iyi dileklerin için de çtşr canım amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn inşallah bizlerde kucağımıza alırız meleklerimizi
Aylarca denedim hiçbir faydasını görmedim kaydirigubbakcemile3
evet canım kaynatmana gerek yok gezdiği yerde heryerde yesin biz aşılama yapmaya giderken eşimin sipermini verecez ya önce arabada gidene kadar bile yedi
ya blım sus zaten zor yiyorum ama belki biz görürüz faydasını demi ben ilk defa 1"2 ye tamamlıyorum hayırlısı
ben çörek otunu tarçını hiiiiiiiiiiiiiçç sevmem onun için zorlanıyorum adaçayını içiyormusun inciri felan yiyormusun tatlım sen
Şifa olsun inşallahh nagihanm :Saruboceq: :Saruboceq:
tadı okadarda kötü değil hap gibi yut :jeyyar:
ya deli gibi adaçayını hep unutuyorum dur bi demleyim içiyim kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?