remedy hospital hülya aydoğmuş

Gulen_yuz

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
209
82
arkadaşlar merhaba 15 haftalık hamileyim ve muayeneye hülya aydoğmuşa gidiyorum. Doktorumdan memnunum hamileliğim yeni sayıldığı için kendisine doğum ücretini soramadım. Aklımda kaldı fakat Acaba sizlerden gidenler var ise bilgilendirebilirmisiniz. Sadece remedy hospitalın aldıgı fiyatıda bilmek istiyorum aslında yakın zamanlarda bu hastanede doğum yapan var mı ve ne kadar doğum ücretleri bildilendirirseniz sevinir

Ben de oraya gidiyorum ayşe hanıma. Doğum ücretini ben de merak ediyorum. Kimseden ses çıkmazsa haftasonu gittiğimde sorup buraya yazabilirim

Ben de oraya gidiyorum ayşe hanıma. Doğum ücretini ben de merak ediyorum. Kimseden ses çıkmazsa haftasonu gittiğimde sorup buraya yazabilirim
Benim doktorumun kendi muayenesi var ama doğumu remedyde yaptırıyomuş ben acıkcası remedy ayrı doktorum ayrı mı fiyat alacak merak ediyorum ne hastanenin ne de doktorumun doğum ücretini öğrenemedim ayın 28inde randevum var cinsiyetinide öğreneceğim o zaman sormayı düşünüyorum ama daha öncede sormayı unuttuğum için aklımda kaldı meraktayım

Anladım canım seninki farklı olur o zaman ben fiyat alsam da uyuşmaz. İnşallah abartı bişey almazlar bazı hastanrler baya sömürüyo insanı 12bin diyeni bile okudum

Anladım canım seninki farklı olur o zaman ben fiyat alsam da uyuşmaz. İnşallah abartı bişey almazlar bazı hastanrler baya sömürüyo insanı 12bin diyeni bile okudum
Ayy yok o kadar olcagını zannetmiyorum canım öyle olsa doğum yapan orda oyle fazla olmaz yani çevrede kaldırmaz o kadar parayı ben acıkcası 2000 vardır diye düşünüyorum ama benimki biraz kafa karıstıracak yinede sen öğrenirsen bana da bilgi verebilirmisin

Canım orası o kadar istiyo anlamında değil çok fazla para isteyrn hastaneler de var. Remedy uygundur muhtemelen. Tamam öğrenirsem yazarım

Canım orası o kadar istiyo anlamında değil çok fazla para isteyrn hastaneler de var. Remedy uygundur muhtemelen. Tamam öğrenirsem yazarım
Sagol canım şimdiden muhakkak vardır evet işte herkes kendi bütcesinin yettiğince doktorumdan cok memnunum doğuma onun girmesini istiyorum o yüzden umarım maliyetli bir rakam ortaya cıkmaz :)

bende gitmeyi dusunuyorum hulya aydogmusa ucret hakkinda bilginiz var mi bayagi zmn gecmis

X