Modelden farkediyordur.Ben evlenmeden aldım 3 yıl oldu hala kullanıyorum..Diğer markaları kullanamıyorum.Halamda da 230 dereceye çıkan remington var o da toplam 6 yıldır kullanıyor hiç bozulmadı..BEn sadece yaşadıklarımı yazdım. Kadına götürdüm prize taktı 230 derecede 5. Dk dan sonra dokunmadı diyorum ya buza tuttum parmağımı. sonra örnek modeli taktı baktı o da öyle. İyi düzleştiriyor ona bi sey diyemem ama alacaksanız açıktaki modeli fişe yakıp 5 dk sonra dışındaki ısıya bakın mutlaka
Evet canım buydu derdim insanlar da kontrol etmeden almasın dedimBu muydu derdiniz? Forumdaki ilgili başka sayfalara yazsaydınız ya.
Philips denediniz mi ?Remington en iyi duzlestirici markasidir. Yillardir kullaniyorum kullandirtiyorum cevremdekilere. Cok sukur bilinclendik, onceden braunu falan marka sanirdik, remingtonu taniyana kadar!
Madem öyle ikna olduk hepimiz remingtonları atalım philips alalım.. Güzel reklamm...Sorun bozulma değil kalitesizlik. Plakaya verdiği ısının yarısını dışarı veriyor tutulmuyor. İnternette de çok arastırma yapıp okudum çok kişi var durumdan şikayetçi. Philips i bi deneyin derim inanılmaz kaliteli ve tuttugunuz yere gram ısı çıkarmıyor
Sorun bozulma değil kalitesizlik. Plakaya verdiği ısının yarısını dışarı veriyor tutulmuyor. İnternette de çok arastırma yapıp okudum çok kişi var durumdan şikayetçi. Philips i bi deneyin derim inanılmaz kaliteli ve tuttugunuz yere gram ısı çıkarmıyor
Philips denediniz mi ?
O zaman Güle güle kullanın bi sey diyemem. Ben yeni alacaklara uyarıda bulundum kontrol edip bi baksınlar diyeBen hepsini denedim canim, teknoloji magazasinda calistim hepsini biliyorum.
Ya philips babamın markası mı hayret bi sey ne kafalar var yaBosa philips reklami yapma yani, yapacaksan da remingtonu kotuleyerek yapma en azindan
süper tespitMadem öyle ikna olduk hepimiz remingtonları atalım philips alalım.. Güzel reklamm...
O zaman Güle güle kullanın bi sey diyemem. Ben yeni alacaklara uyarıda bulundum kontrol edip bi baksınlar diye
He canım aynen hadi S***** G** (Defol) kezbanlığını başka yerde yap. Alan alsın banane ya uyaranda kabahat seviyelere bak reklam yapıyormusumsüper tespit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?