Remington düzleştirici asla almayın

Pelinn95

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2016
13
3
1
30
Arkadaşlar 4 gün önce remington s5525 aldım. Lanet olsun almaz olaydım 230 dereceye kadar ısınıyor güya ama 150 derecede bile açtıgınızda ( en düşük ) dışı 5 dk sonra inanılmaz el yakmaya başlıyor. 160 derecede saçımı düzleştirdim iyi yaptı 10 dk sürdü ama elimi buza tuttum resmen çaydanlığa falan değmiş gibi oldu. Hemen gidip geri verdim kıyameti kopardım. Sonra nette yorumlara baktım ki diğer bazı modellerde de varmış bu durum. Philips den şaşmayın derim 10 yıl kullandım ben hala inanılmaz yapıyordu. Üstelik hiçnir modelinde ısınma sorunu yok. Birdaha 10 liraya verseler remington almam.

BEn sadece yaşadıklarımı yazdım. Kadına götürdüm prize taktı 230 derecede 5. Dk dan sonra dokunmadı diyorum ya buza tuttum parmağımı. sonra örnek modeli taktı baktı o da öyle. İyi düzleştiriyor ona bi sey diyemem ama alacaksanız açıktaki modeli fişe yakıp 5 dk sonra dışındaki ısıya bakın mutlaka

Valla bende senelerdir kullanıyorum gayet memnunum..Remingtonu önce aldım daha sonra yeni çıkan bi teknoloji var diye Braun aldım hangisi deseler Remington derim..
Bazen marka ne olursa olsun her elektronik cihazda bazı sorunlar çıkabiliyor...

Modelden farkediyordur.Ben evlenmeden aldım 3 yıl oldu hala kullanıyorum..Diğer markaları kullanamıyorum.Halamda da 230 dereceye çıkan remington var o da toplam 6 yıldır kullanıyor hiç bozulmadı..

Bu muydu derdiniz? Forumdaki ilgili başka sayfalara yazsaydınız ya.

Sorun bozulma değil kalitesizlik. Plakaya verdiği ısının yarısını dışarı veriyor tutulmuyor. İnternette de çok arastırma yapıp okudum çok kişi var durumdan şikayetçi. Philips i bi deneyin derim inanılmaz kaliteli ve tuttugunuz yere gram ısı çıkarmıyor

Madem öyle ikna olduk hepimiz remingtonları atalım philips alalım.. Güzel reklamm...

Philips gitsin tv yapsin, duzlestirici markasi, remington ve babylisstir.

Allah allah ne acayip insanlar var ya ben denemeden almayın bi bakın ısınıyor mu dedim yaşadığım Mağduriyeti anlattım millet avukat kesildi. Banane remington dan philips ten yeni alacakları uyardım baksınlar diye hayret bi şey

Bosa philips reklami yapma yani, yapacaksan da remingtonu kotuleyerek yapma en azindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…