Saç Şekillendiriciler remington s6500 6 farklı şekil veren düzleştirici

gayet iyi bende kullanıyorum. tek sorun bukle yaparken ellerimin yanıyor olması. ona da katlanıyorum maşayla kafamı yakmaktan iyidir:KK53: ya zaten maşa yaparken 160 dereceyi,düzleştirirken de 190 dereceyi geçmemek gerekiyor. bi önceki düzleştiricimle 200 derecede düzleştiriyorum şimdi daha dikkatliyim bu konuda standart 190:)

kızlar aldım remington s6500 düzleştiricimi.
süper bukleler yapıyo yaa harika bişey hem düzleştirici hem maşa gibi süper valla çok tavsiye ederimmm:KK64::79::79::79:

Gülr güle kullan canıımmm :nazar:.. Bende aldım aynı ürünü her tarafından profösyonelliği belli olan bi ürün ..
Bukle yapmayı her tarafımı yakmadan başarıcam ileri zamanlarda umarımm ..

bende bugüm aldım.. tüm saçıma yapmadım ama meraktan birkaç tutam denedim gayet başarılı :KK8:

saç düzleştirmede tek geçerim remington cok ıyı aynı zamanda maşası da super ıkısınıde kullanıyorum cok memnunum
Merhaba,
"REMINGTON S6500 SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ" Kullanan arkadaşlar, rica etsem yaptığınız buklelerin fotolarını ekler misiniz?

Merhaba. Ben s6500 modelini yeni aldım. Bukle yapması ve düzleştirmesi çok iyi. Yalnız cihaz çalışırken cızırtı geliyor, yok denecek kadar az cızırtı ama daha önce kullandığım düzleştiricilerde böyle bişey yoktu. Bu normal mi acaba sizinkilerde de oluyor mu ?

Merhaba. Ben s6500 modelini yeni aldım. Bukle yapması ve düzleştirmesi çok iyi. Yalnız cihaz çalışırken cızırtı geliyor, yok denecek kadar az cızırtı ama daha önce kullandığım düzleştiricilerde böyle bişey yoktu. Bu normal mi acaba sizinkilerde de oluyor mu ?

bende bugun aldım s6500 deneme yaparken o cızırtıyı duydum. Ne yapmam gerekli? Siz ne yaptınız sorun geçti mi yoksa servise mi gönderdiniz?

Kızlar düzleştiricim o kadar fazla ısınıyor ki sıcağı sadece düzleştiren plaka kısmında değil üzerinde de aynı,tutamıyorum ki saçlarımı yapayım,parmaklarım kıpkırmızı oluyor yanmaktan.Aldığıma binpişman oldum.Sizin makinelerinizde de aynı problem var mı? yoksa aldığım ürün mü problemli ?
Benimki de aynı durumdaydı kalın olan modeli ama. Ertesi gün hemen geri götürdüm rezil bir ürün resmen elim yandı diğer modeller de mi öyleymiş ben sadece benimki sanıyordum. S5525 ti sanırım benimki

Back
X