Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç ŞekillendiricilerRemington S9500 Pearl Gerçek İnci Katkılı Seramik Kaplama Saç Düzleştirici
Arkadaşlar benim saçlarım düze yakın ama kalın telli 150 derecede düzleştirmeme rağmen dümdüz oldum ve 3 gün de bozulmadan kaldı... Çok memnunum sadece düzleştiricinin dışı ısınıyor bu negatif tarafı
Arkadaşlar benim saçlarım düze yakın ama kalın telli 150 derecede düzleştirmeme rağmen dümdüz oldum ve 3 gün de bozulmadan kaldı... Çok memnunum sadece düzleştiricinin dışı ısınıyor bu negatif tarafı[/QUOTE
Arkadaşlar benim saçlarım düze yakın ama kalın telli 150 derecede düzleştirmeme rağmen dümdüz oldum ve 3 gün de bozulmadan kaldı... Çok memnunum sadece düzleştiricinin dışı ısınıyor bu negatif tarafı
2 gün önce ben de aldım ama makinanın içinden elektrik cızırtısı gibi bir ses geliyor inceden. Aynı problemle karşılaşan var mı acaba? Ciddi bir sorun mudur?
Ben hic memnun kalmadim. Asiri derecede saci yakiyo. Philips salon xl kullaniyodum. Plakalar 8 seneden sonra asindi ve remington aldim. Pisman oldum. Sacimi bi turlu uzatamadim bu yuzden. Philips alicam tekrar.
Ben hic memnun kalmadim. Asiri derecede saci yakiyo. Philips salon xl kullaniyodum. Plakalar 8 seneden sonra asindi ve remington aldim. Pisman oldum. Sacimi bi turlu uzatamadim bu yuzden. Philips alicam tekrar.