Ben kullandım kesinlikle mükemmel anlatılmaz yaşanır :)
bende netten baya araştırdım bu ürünü vitamın bakımı nemlendırmesı falan cok hos ama gercekten en az zararla en hızlı sekılde utulenmıs gıbı duz yaparmı ben boyle bır urun arıyorum bayblıss e baktım teknık servısı guclu degıl bır sorun cıktıgında ılgılenen yokmus,remıngton dusunuyorum cesıt cok ve ozellıkelr super teflon kaplama falan var sızce remıngton nasıl ıyı bır markamı
evet bır cok sıtede bu cok ovulmus ve ozellıklerıde ıyı umarım aldıgımda memnun kalırım :)))internettede bu model çok övülmüş iyi galiba
ben remıngton s9000 aldım ,shıne terapy son ısıda kullanınca yanındakı plastıkler erıyormus kotu bır yorum gorunce onu almadım bende s9000 aldım buharlı olması cok cazıp geldı ama daha urun elıme gecmedı yarın gelecek kullanıp hemen yorum yapacagım
ben kullanıyorum geçen yıl almıştım çok memnunum :) tavsiye ederim.ayrıca babyliss maşam vardı.remington kullanınca ondan hiç memnun olmadığımı farkedip bir tanede remington maşa aldım.remington bu işi biliyor..
remington 1 numara arkadaslar yaklasık 1.5 senedir bende kullanıyorum ve çok memnunum 1 seferde düzleştirme yetiyor sürekli üstünden geçmeye gerek kalmıyor .elektirklenme yapmıyor ,saçı parlak gösteriyor ,yakmıyor,seramik ve teflon olmasından kaynaklı daha az sürede yıpratıyor .. hemde incesinden alırsanız buklede yapıyor . reklam yapıyomus gibi oldu ama gerçekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?