Saç Şekillendiriciler Remington Shıne Therapy s9950 saç düzleştiricisi kullananlar yorumlar..

Jumblante

Guru
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
7.437
987
363
kızlar REMINGTON SHINE THERAPY S9950 SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ aşmak istiyorum kullananlar fikirlerini yazarlarsa memnum olurum..:enbuyukkk:

bende netten baya araştırdım bu ürünü vitamın bakımı nemlendırmesı falan cok hos ama gercekten en az zararla en hızlı sekılde utulenmıs gıbı duz yaparmı ben boyle bır urun arıyorum bayblıss e baktım teknık servısı guclu degıl bır sorun cıktıgında ılgılenen yokmus,remıngton dusunuyorum cesıt cok ve ozellıkelr super teflon kaplama falan var sızce remıngton nasıl ıyı bır markamı

internettede bu model çok övülmüş iyi galiba

ben remıngton s9000 aldım ,shıne terapy son ısıda kullanınca yanındakı plastıkler erıyormus kotu bır yorum gorunce onu almadım bende s9000 aldım buharlı olması cok cazıp geldı ama daha urun elıme gecmedı yarın gelecek kullanıp hemen yorum yapacagım

hayirli olsun canim

ben kullanıyorum geçen yıl almıştım çok memnunum :) tavsiye ederim.ayrıca babyliss maşam vardı.remington kullanınca ondan hiç memnun olmadığımı farkedip bir tanede remington maşa aldım.remington bu işi biliyor..

kesinlikle katılıyorum remington işi gerçekten biliyor arkadaşlar bende maşasını kullanıyorum mükemmel..tavsiye ederim seramik olması saçın daha az zarar görmesini sağlıyor

bencede remington..geçen gün sipariş edip ilk kez denedim bu markayı s1051 modelini beğenmiştim ve sonuç mükemmel daha önce bi çok marka kullandım açıkcası böyle bir sonuç beklemiyordum bu markayı gönül rahatlığıyla tavsiye ederim kızlar

bugün aldım eve gelir gelmez hemen denedim zaten çok araştırma yapmıştım internetten müthiş kesinlikle düşünme bile bide satıcı kız eğer bozulursa garanti tamir etmiyo yenisini yolluyo dedi kaç marka bunu yapar merek ederiyorum

ben kullanıyoru ve memnunum.230 dereceye kadar çıkıyor ısısı.bu ayarda kullanırsam tek seferde düz yapıyor benim saçımı.(saçlarım hafif dalgalı) erime falan gibi bişeye rastlamadım ve hiç ihtimal vermiyorum bunun olacağına.bunu zaten test edip piyasaya sürmüşlerdir.remington dandik marka değil.

bu yorumdan sonra almak farz gibi bişi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…