Saç Şekillendiriciler Remington Shıne Therapy s9950 saç düzleştiricisi kullananlar yorumlar..

Ben kullandım kesinlikle mükemmel anlatılmaz yaşanır :)

merhabalar bende sizden cesaretlenerek evkurdan aldım bu ürünü( gerçi yarın değiştireceğim arkasında çizilmeler açma kapama tuşunda silinme var.)saçlarımı güzel düzleştirdi fakat birşeyi anlayamadım plakaların olduğu yerin dış kısmının çok fazla ısınması normal mi bukle yapmak için elimi değdiremedim tam en üstünden mi tutmak gerekiyor acaba. birde satış elemanı bana düzleştirdiğiniz saçın üzerinden tekrar geçmeyin dedi saçınızı yıkadıkça kullanın dedi siz nasıl kullanıyorsunuz önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler...

Arkadaşlar başka bir başlık altına yazdım uzun uzun ama bu başlığa bakacak olan arakadaşlar için de kısaca yorumumu yazmak istedim. Ben 1 haftadır kullanıyorum bu ürünü ve çok memnun kaldım. Çok iyi düzleştiriyor ve çabuk bozulmuyor saç. Parlaklık ve yumuşaklık da veriyor saça. Yağlanma yapar mı diye korkmuştum ama ben de yağlanma falan olmadı. Düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.

bende aldım bugün ...alırken denedim satıcı kızlar kuaför edasıyla denedi saçımda..güya braun alacaktım.o niyetle gitmiştim.ama braun aynı ısıyla iki kerede bile düzleştiremezken remingtona bi kez yetti.hele ölee güzel dalga veriyokii...ay ben heveslendim.bu saatte olsa tüm saçımda denicem kutusundan çıkarıp:))

sizce philipsmi daha ii yoksa remingtonmu????

bence remington shine terapyybiraz çabuk yağlandırıyor saçı ama bunun haricinde süper bişii...daha önce arkadaşımın philips düzleştiricisini bi kaç kez kullanmıştım oda fena deil ama arada bayağı fark varr

Adı geçen en yeni düzleştiricisiymiş etkisi aynı avakadolusu gibi nemlendiriyor ama acaba hangisini almalıyım bu ürünü kullanan varsa yorumlayabilir mi?

saç maşası olarak remington cif75 kullanıyorum.mükemmel bir alet.daha iyileri çıkmıştır tabi ben alalı 2 sene oluyor.
saç düzleştiricimde remington ama modelini bilmiyorum.daha önce philips fln kullandım ama hiç biri remington gibi değil.ne bozuluyor ne eskiyor ne işlevini yitiriyor.biraz reklam gibi oldu ama ben çok memnunum.her ne kadar artık ayda yılda bir yapsam da tavsiye ediyorum.

kızlar ben şimdiye kadar 3 düzleştiri aldım, ilki philipsti 2005 flndı sanırım aldığımda. ikinci babyliss kırmızı, buharlı ve taraklı olandan aldım. 3. de philips hem bukle hem düzleştirenlerden aldım ama aslında her seferinde remington almaya gidip bunları aldım nasıl olduysa.

Şu an remington ve cevahirde standı olan bir düzleştirici var 200 tl civarında onun arasında çok kararsızım. Kız bir kere geçti ve dümdüz oldu ama tarakla geçti tabi. bu cevahirde standı olan markadan haberi olan var mı ?

Ben ürünü amerikadan getirttim. Isı göstergesi farklı ancak işlevinin aynı olduğunu düşünüyorum. Öncelikle saçım dalgalı ve zor fön veya maşa alan çabuk bozulan türden. Üründen memnun kaldım hatta eşimin ablası benden görüp o da aldı. Saçı kıvırcık olduğu halde onda daha uzun etki etti. Plakaların dışı çok ısınıyor ama herhangi bir erime ile karşılaşmadım.Umarım faydam olmuştur.

kızlar 2 senedir philips salonstraight pro xl kullanıyorum yorumlarınızı görünce morelim bozuldu bu dedğiniz remington shine terapynin fiyatı ne kadar?

kızlar ben de 4-5 senedir remington ürünlerini kullanıyorum başka bişey kullanamadım bile remington gerçekten harika.ilk aldığımı 3 sene filan kullandım kablosunun bağlantı yeri koptu oyüzden ben de tamir ettirmek yerine yenisini aldım. bi standda tanıtımı vardı deneyelim dediler ben de denettim çok iyiydi içinden değişik saç modelleri için uygulamalı cd si çıkıyo filan çok memnunum kesinlikle tereddüt etmeyin remington bu işte en iyi marka şimdi saç kurutma makinesini alıcam inş :)

ayyy işte o S9500 ondan alıcam araştırıyorum ama henüz pek bilgi edinemedim alanlar lütfen bilgilendirsin bulunduğum yerde 150 lira fiyatı alanlar ne kadara aldı onuda yazarlarsa iyi olur inşallah yarına kadar bişiler yazan olur
ben remingtondan eminim zira maşasıyla benim saçlarımı şekilden şekkile sokuyoruz ama düzleştiricide hangi model alıcam işte onda kararsızken bu s9500 modelinin en son çıkan olduğunu öğrendim satıcı baya övdü ama emin olamadım size sorayım dedim zaten maşasını teknosadan alarak baya bir kazıklandım
düzleştiricidede başıma aynı şey gelmesin diye iyice araştırıyım dedim

Remington S9950 Shine Therapy almayi dusunuorum, iyi bir urun oldugu her yerde yazior ancak saclarim ince telli yaglanma yapar mi die korkuorum kullananlar yardimci olabilir mi acaba? cok kararsiz kaldim :26:

remington kullaniodum yeni bi remington alicam, philips kullanan arkadaslarim remingtona gecio yavas yavas,..

aynennnnn aynennn bende philiıppss kullanıyorum ama hiç beğenmedim :/ aldıgımdan beri bi tatvermedi cok baslıklı olandan almıştım . ama şimdi deiştircem yrın gidip reminngton alcam.

bende bugün sipariş ettim remington shine therapy.yarın elime ulaşacak,saçlarım az,fön filan tutmuyor bu sebepten.yorumlar beni heveslendirdi,sonucunu mutlaka paylaşırım.umarım yağlanma yapmaz

bende bugün sipariş ettim remington shine therapy.yarın elime ulaşacak,saçlarım az,fön filan tutmuyor bu sebepten.yorumlar beni heveslendirdi,sonucunu mutlaka paylaşırım.umarım yağlanma yapmaz

selam nereden sipariş verdin kaca aldın yazabılırmısın.. benımde düzleştiricim var aslında iyi ama sadece bıraz sık kulklanırsam kırıyor bırde remıngton gıbı bı fön 5 gun dayanmıyor sık yenılemek lazım bende senın gıbı burdakı yorumlardan etkılendım deneme sansımda yok merakla senın yorumunu beklıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…