- 1 Şubat 2017
- 1.104
- 610
- 123
- Konu Sahibi Miraclessss
-
İyi geceler hepinize.Eşimin çocukluk arkadaşlarına oturmaya gittik bir balığa gitme muhabbeti oldu.erkekler eşlerine sordu.benimki sormadı.daha yeni gitmedinmi dedim.bundan her ay gitcez dedi.daha neler gidemezsin dedim milletin içinde sanami sorucam dedi.inanilmaz modum düştü elim ayağım titredi resmen.okadar rencide oldum incindimki anlatamam arkadaşlar.bisey yokmuş gibi konuşmaya eğlenmeye çalıştım hanımlarla ama gelin birde bana sorun.
Şöyle ki balık günü ayarlanmaya başlandı orada ben tepkimi koymak zorundaydım çünkü ayarladık artık olmaz deyip gidecekti hoş değişen bişey oldumu hayır benim tepkime rağmen ayarlandıHerkesin içinde "daha neler gidemezsin" diyerek siz başlatmışsınız. Kim haklı kim haksız bilemem ama böyle şeyler milletin içinde konuşulmamalı bence. İkiniz kaldığınızda söylerdiniz konuşurdunuz
Siz neden istemiyorsunuz ayda 1miş.Şöyle ki balık günü ayarlanmaya başlandı orada ben tepkimi koymak zorundaydım çünkü ayarladık artık olmaz deyip gidecekti hoş değişen bişey oldumu hayır benim tepkime rağmen ayarlandı
Sizde rencide edici cevap vermişsiniz amaİyi geceler hepinize.Eşimin çocukluk arkadaşlarına oturmaya gittik bir balığa gitme muhabbeti oldu.erkekler eşlerine sordu.benimki sormadı.daha yeni gitmedinmi dedim.bundan her ay gitcez dedi.daha neler gidemezsin dedim milletin içinde sanami sorucam dedi.inanilmaz modum düştü elim ayağım titredi resmen.okadar rencide oldum incindimki anlatamam arkadaşlar.bisey yokmuş gibi konuşmaya eğlenmeye çalıştım hanımlarla ama gelin birde bana sorun.
Ayda 1 baliga gitmekte ne var? Bana birisi insanlarin icinde gidemezsin dese ben de benzer bi tepki verirdim sanirimİyi geceler hepinize.Eşimin çocukluk arkadaşlarına oturmaya gittik bir balığa gitme muhabbeti oldu.erkekler eşlerine sordu.benimki sormadı.daha yeni gitmedinmi dedim.bundan her ay gitcez dedi.daha neler gidemezsin dedim milletin içinde sanami sorucam dedi.inanilmaz modum düştü elim ayağım titredi resmen.okadar rencide oldum incindimki anlatamam arkadaşlar.bisey yokmuş gibi konuşmaya eğlenmeye çalıştım hanımlarla ama gelin birde bana sorun.
Evet biraz öyle oldu sanırım.o ortamda herkes eşinin fikrini aldı.esim bana sormayip başına buyruk davranınca beklenti içine girdim fikrim alınsın istedim.ama o ne yaptı bodoslama tarih ayarlamaya çalıştı.burada kayış koptu bendeSizde rencide edici cevap vermişsiniz ama
Çünkü hayatımın tüm kararlarını kendi alıyor.hobi olarak bile yapacağım işlerde illaki söz sahibi olmaya çalışıyor yapmak istediğim almak istediğim her ne varsa....Siz neden istemiyorsunuz ayda 1miş.
Bu arada o size sormadan plan yaparken deseydiniz ya “tarih belli olunca bana da soyle de bos bos evde oturmayayim ben de arkadaslarimla cikarim”. Bu daha dogru yolduİyi geceler hepinize.Eşimin çocukluk arkadaşlarına oturmaya gittik bir balığa gitme muhabbeti oldu.erkekler eşlerine sordu.benimki sormadı.daha yeni gitmedinmi dedim.bundan her ay gitcez dedi.daha neler gidemezsin dedim milletin içinde sanami sorucam dedi.inanilmaz modum düştü elim ayağım titredi resmen.okadar rencide oldum incindimki anlatamam arkadaşlar.bisey yokmuş gibi konuşmaya eğlenmeye çalıştım hanımlarla ama gelin birde bana sorun.
Çünkü hayatımın tüm kararlarını kendi alıyor.hobi olarak bile yapacağım işlerde illaki söz sahibi olmaya çalışıyor yapmak istediğim almak istediğim her ne varsa....
Haklısınız bazen insan bı gafletle davranıyor hele ki ben öyle kurnaz biri de değilim.Allahin bı saf kalplisiyim.Bu arada o size sormadan plan yaparken deseydiniz ya “tarih belli olunca bana da soyle de bos bos evde oturmayayim ben de arkadaslarimla cikarim”. Bu daha dogru yoldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?