- 1 Şubat 2017
- 1.104
- 610
- 123
- Konu Sahibi Miraclessss
-
Aynen çok haklısın son günlerde bende birikenleri anlatsam destan yazicam artık ve ona karşı bı soğukluk girdi bu olaydan sonra da.hani yolun sonu görünüyor desem benim içimde yalan olmazŞimdi cano adam hödük ve saygısız sen de ben de fikrimi vereyim demişsin de adam fikrini zaten hiçbir konuda sormuyormuş anladığım kadarıyla öyle bir densizlik yapmış.
O zaman yapılacak tek şey görüyorum sen de karıştırtmayacaksın. Öte yandan bu şekilde bir insanlar evli kalma motivasyonun nedir, adam seni kontrol altında tutmak istiyor, senin fikirlerin hiçbir değer vermiyor. Hiçbir kıymetinin olmadığı evliliği ne yapacaksın
Once siz onu rencide etmissinizİyi geceler hepinize.Eşimin çocukluk arkadaşlarına oturmaya gittik bir balığa gitme muhabbeti oldu.erkekler eşlerine sordu.benimki sormadı.daha yeni gitmedinmi dedim.bundan her ay gitcez dedi.daha neler gidemezsin dedim milletin içinde sanami sorucam dedi.inanilmaz modum düştü elim ayağım titredi resmen.okadar rencide oldum incindimki anlatamam arkadaşlar.bisey yokmuş gibi konuşmaya eğlenmeye çalıştım hanımlarla ama gelin birde bana sorun.
Boşverin takmayın.Kaba olmuş ama huzurunuz kaçmasın.Ben sana soruyorum değer veriyorum sende bana değer ver hayatım sor deyin.Kibar şekilde.İyi geceler hepinize.Eşimin çocukluk arkadaşlarına oturmaya gittik bir balığa gitme muhabbeti oldu.erkekler eşlerine sordu.benimki sormadı.daha yeni gitmedinmi dedim.bundan her ay gitcez dedi.daha neler gidemezsin dedim milletin içinde sanami sorucam dedi.inanilmaz modum düştü elim ayağım titredi resmen.okadar rencide oldum incindimki anlatamam arkadaşlar.bisey yokmuş gibi konuşmaya eğlenmeye çalıştım hanımlarla ama gelin birde bana sorun.
Sizin böyle gereksiz bir tepki vereceğinizi bildiği için sormamış olabilir kocanız.Evet biraz öyle oldu sanırım.o ortamda herkes eşinin fikrini aldı.esim bana sormayip başına buyruk davranınca beklenti içine girdim fikrim alınsın istedim.ama o ne yaptı bodoslama tarih ayarlamaya çalıştı.burada kayış koptu bende
Eee siz de ona söyleyin sana mı soracağım diye??Çünkü hayatımın tüm kararlarını kendi alıyor.hobi olarak bile yapacağım işlerde illaki söz sahibi olmaya çalışıyor yapmak istediğim almak istediğim her ne varsa....
E sen çocuğa yön verir gibi gidemezsin cart curt derken adam rencide olmuyor mu ? Bu tarz tepkiler toplum içinde verilmez evine gelirsin ne diyeceksen evde dersin kendince artistlik yapmışsın adamda cevabını vermişİyi geceler hepinize.Eşimin çocukluk arkadaşlarına oturmaya gittik bir balığa gitme muhabbeti oldu.erkekler eşlerine sordu.benimki sormadı.daha yeni gitmedinmi dedim.bundan her ay gitcez dedi.daha neler gidemezsin dedim milletin içinde sanami sorucam dedi.inanilmaz modum düştü elim ayağım titredi resmen.okadar rencide oldum incindimki anlatamam arkadaşlar.bisey yokmuş gibi konuşmaya eğlenmeye çalıştım hanımlarla ama gelin birde bana sorun.
Neden gitmesin ,bu adamların alanı olmayacak mı,hep dipdibe olmak neden?Şöyle ki balık günü ayarlanmaya başlandı orada ben tepkimi koymak zorundaydım çünkü ayarladık artık olmaz deyip gidecekti hoş değişen bişey oldumu hayır benim tepkime rağmen ayarlandı
Siz insanların içinde eşinizi bu şekilde rencide ederseniz az bile yapmış. Bi yere giderken izin mi almak gerek bu ne saçmalık? Daha birilerinin yanında nasıl konuşulacağını bilmiyorsunuzdaha yeni gitmedinmi dedim.bundan her ay gitcez dedi.daha neler gidemezsin dedim milletin içinde sanami sorucam dedi.
keşke şaka ile karışık eee sen bana sormayacak mısın? falan deseydinizEvet biraz öyle oldu sanırım.o ortamda herkes eşinin fikrini aldı.esim bana sormayip başına buyruk davranınca beklenti içine girdim fikrim alınsın istedim.ama o ne yaptı bodoslama tarih ayarlamaya çalıştı.burada kayış koptu bende
izin vermeyin sizde bundan sonraÇünkü hayatımın tüm kararlarını kendi alıyor.hobi olarak bile yapacağım işlerde illaki söz sahibi olmaya çalışıyor yapmak istediğim almak istediğim her ne varsa....
E sensin herkesin içinde laf eden? Sonra cevabı yiyince mi bozuldun? Sen yaparken iyiydi o zaman?İyi geceler hepinize.Eşimin çocukluk arkadaşlarına oturmaya gittik bir balığa gitme muhabbeti oldu.erkekler eşlerine sordu.benimki sormadı.daha yeni gitmedinmi dedim.bundan her ay gitcez dedi.daha neler gidemezsin dedim milletin içinde sanami sorucam dedi.inanilmaz modum düştü elim ayağım titredi resmen.okadar rencide oldum incindimki anlatamam arkadaşlar.bisey yokmuş gibi konuşmaya eğlenmeye çalıştım hanımlarla ama gelin birde bana sorun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?