Rencide oldum...

Merhabay

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2015
330
211
23
Sevgilim , evlenme yolunda olduğum adam, okuduğum bölümü beğenmiyormus meğer! Yine evlilik konuşuyorduk aceleye getirmeyelim iş konusunda endişe ediyorum dedim. Niye endişe ediyorsun okuduğunda bölüm mu sanki mezun olucan yattigin yerden para kazanican işte dedi... o mühendis bense sadece ygsye girdim ygs puanıyla girilen bi bölüm okuyorum. Tamam akademik açıdan benden daha başarılı olabilir ama yinede rencide oldum. Tavrim nasıl olmalı?

Sevgilim , evlenme yolunda olduğum adam, okuduğum bölümü beğenmiyormus meğer! Yine evlilik konuşuyorduk aceleye getirmeyelim iş konusunda endişe ediyorum dedim. Niye endişe ediyorsun okuduğunda bölüm mu sanki mezun olucan yattigin yerden para kazanican işte dedi... o mühendis bense sadece ygsye girdim ygs puanıyla girilen bi bölüm okuyorum. Tamam akademik açıdan benden daha başarılı olabilir ama yinede rencide oldum. Tavrim nasıl olmalı?
"Sonuçta beraber yiyecektik. Ama beğenmiyorsan şaapmayalım" diyin:KK14:

Şaka bir yana kendi ne biliyo ilerde ise gireceğini belki ondan önce sen girdin şansin yaver gitti büyük konuşan insanlar sonrasında hep pişman olmuştur
Zaten hırslı bi insandim daha da hirslandim meslek konusunda sayesinde.

Siz niye rencide oluyorsunuz ki . Ne malum onun kolay iş bulacağı. Belki siz ondan önce iyi bir iş bulacaksınız.
Onun düşüncesine göre ondan önce is bulmam değil mevzu işte benim sektörüm kolay gereksiz sektör.. Hani o mühendis ya... Öyle düşünüyorsa bile insan evlenme planları yaptığı insana cat diye der mi ya.. Aileler tanıştı yıl oldu birlikteligimiz ama dedim valla o an bırak git bu adamı... o kadar bozuldum

Erkeklerin egolari tatmin olur kadın ondan daha asagiymis gibi görününce, Kendine muhtaç olunca klişesi doğru mu acaba... hiç beklemezdim benimkinden
Tabiki oyle. Erkekler daima kendilerini iş hayati konusunda daha yuksekte gormek ister.
Gun gelir devran dönerse sende ona onun sözünü hatirlatirsin ve ödeşirsiniz :))

Ahh... işin bi diğer kötü tarafını yazmamisim nasıl unuturum.. o sırada çok yakın bir arkadaşım ve kuzenimde yanimizdaydi ve onlar da sevgilimin dediklerini onayladı.. zaten laf sokuyolardi Öncedende. Ama tabi insan özel olarak sevgilisi tarafından begenilmeyi bekliyor bu son olay koydu

Kolay is bulacaginizi ve yaptiginiz isin emek gerektirmeyen bir is mi oldugunu ima etti tam anlayamadim

Back
X