Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim askeri yesil bir pardesum vardi.Yazin rengi solduBen de tuhafiyeden boya alip boyadim yeni gibi oldu
![]()
Tam ben soyleyecektim arkadaş soylemiş.Tuhafiye kırtasiye aktar gibi yerlerde kumaş boyaları satılır hemde 1.5 2 lira gibi ucz bi şeydir.Onu alıp boyayabilirsin canım.Kaynar suya atıp yadaçamaşr makinesine atıp boyanıyor
ben siyahlar ve renkliler için üretilmiş sıvı detarjanlardan kullanıyorum rengin solmasını engelliyor, uzun süre yeni gibi kalıyor, zamanla solanlarıda eski haline getirir diyor ama bu anlamda sadece bazı kumaşlarda birazcık işe yaradı gibi... boyama konusunu bende merak ettim nasıl boyanır ki? acaba beyazlarda boyanırmı onlarda zamanla morarıyor çamaşır suyuda yıpratıyor, özellikle ben beyaz sütyen lastikleri, dantelleri gibi kısımlardaki renk bozulmanarını bir türlü düzeltememekten çok şikayetçiyim...
Canım zaten o boyanın üzerinde nasıl yapacağın yazıyor.Bir tencerereye bir mikatar su koyuosun kaynatıosn biraz tuz ve sirke de koyuyorsun sonra boya ve eteği kaynatıosn süresi falan var onun yazıyor o da sanırm yarm saat falan sonra eteğin boyanıyor.Çamaşr makinesnde nasl yapldığını tam olark bilmiyrm