• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rengi açılmış etekler

_CeyDa_

birgün bitecek bu hasret.
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2008
4.628
4
116
Zonguldak
kızlar benim severek aldıgım siyah bi eteğim var baya oldu alalı ve artık sanki rengi açılıyomuş gibime geliyo siyahlardada çok belli oluyo biliyosunuzdur ama ben eteğimi daha çoook giymek istiyorumm:))
eski haline getirmek için ne yapmam gerekiyo bileniniz varmı aranızdaa??

Benim askeri yesil bir pardesum vardi.Yazin rengi soldu :43: Ben de tuhafiyeden boya alip boyadim yeni gibi oldu :emir_bebek:

Tam ben soyleyecektim arkadaş soylemiş.Tuhafiye kırtasiye aktar gibi yerlerde kumaş boyaları satılır hemde 1.5 2 lira gibi ucz bi şeydir.Onu alıp boyayabilirsin canım.Kaynar suya atıp yadaçamaşr makinesine atıp boyanıyor

ben siyahlar ve renkliler için üretilmiş sıvı detarjanlardan kullanıyorum rengin solmasını engelliyor, uzun süre yeni gibi kalıyor, zamanla solanlarıda eski haline getirir diyor ama bu anlamda sadece bazı kumaşlarda birazcık işe yaradı gibi... boyama konusunu bende merak ettim nasıl boyanır ki? acaba beyazlarda boyanırmı onlarda zamanla morarıyor çamaşır suyuda yıpratıyor, özellikle ben beyaz sütyen lastikleri, dantelleri gibi kısımlardaki renk bozulmanarını bir türlü düzeltememekten çok şikayetçiyim...

Tam ben soyleyecektim arkadaş soylemiş.Tuhafiye kırtasiye aktar gibi yerlerde kumaş boyaları satılır hemde 1.5 2 lira gibi ucz bi şeydir.Onu alıp boyayabilirsin canım.Kaynar suya atıp yadaçamaşr makinesine atıp boyanıyor

boyaları biliyorumda hani nası boyandıgını falan bilmiyorum cesaret edemiyorum kazanda kaynatmaya nası olurki :/
çamaşır makinesine nası atıosun??

ben siyahlar ve renkliler için üretilmiş sıvı detarjanlardan kullanıyorum rengin solmasını engelliyor, uzun süre yeni gibi kalıyor, zamanla solanlarıda eski haline getirir diyor ama bu anlamda sadece bazı kumaşlarda birazcık işe yaradı gibi... boyama konusunu bende merak ettim nasıl boyanır ki? acaba beyazlarda boyanırmı onlarda zamanla morarıyor çamaşır suyuda yıpratıyor, özellikle ben beyaz sütyen lastikleri, dantelleri gibi kısımlardaki renk bozulmanarını bir türlü düzeltememekten çok şikayetçiyim...

benimki yıkanmaktan değil ya alalı baya oldu zaten güneşten falan açıldı ablamla birlikte giyiyoruz bide:)

Canım zaten o boyanın üzerinde nasıl yapacağın yazıyor.Bir tencerereye bir mikatar su koyuosun kaynatıosn biraz tuz ve sirke de koyuyorsun sonra boya ve eteği kaynatıosn süresi falan var onun yazıyor o da sanırm yarm saat falan sonra eteğin boyanıyor.Çamaşr makinesnde nasl yapldığını tam olark bilmiyrm

tamam canım çok teşekür ederim o zaman yarın falan alabilirsem boyayı boyadıgımda haber veririm inşallah güzel olur:)
bişey sorucam tencerenin nası oldugu önemlimi?normal herhangi bi tencerede olurmu hani tencere boya falan olmaz demi:)

Canım zaten o boyanın üzerinde nasıl yapacağın yazıyor.Bir tencerereye bir mikatar su koyuosun kaynatıosn biraz tuz ve sirke de koyuyorsun sonra boya ve eteği kaynatıosn süresi falan var onun yazıyor o da sanırm yarm saat falan sonra eteğin boyanıyor.Çamaşr makinesnde nasl yapldığını tam olark bilmiyrm

sonrasında boya akma falan yaparmı diğer çamaşırlarla yıkanırken falan??

Boyanın arkasında da yazıyor zaten. Makinede sanırım ön yıkama programında 30-45 dk yıkıyosun boyayla. Sonradan solma boya akma falan olmadı bende. Tertemiz. Sadece dikkat etmen gereken boya tüm kumaşı boyuyor. Kumaşta başka renk varsa o da boyadığın renge dönüyor

Back
X