Hic fikri olan yok mu kizlar...
duvarlardan birine duvar kağıdı düşünebilirsin, koltukların vizon rengi vizon ve turkuaz bence birbirine çok yakışıyor koltuklarına turkuaz yastıklar alabilirsin
kılıf benim için en basit iş.. dediğin gibi renkli kumaş alıp yapmayı düşünüyorum ama..cnm koltuklarının minderlerine turuncu ve yeşim fıstık yeşili kılıf diktir ..farkı goruceksin ..birde odanın bir duvarına renkli desenli bir duvar kagıdı olabilir bnce
katılıyorum aslında herşey o kadar güzelki hiç dokunma dicem ama insan bisüre sonra sıkılıyor sanırım akvaryum olur benden artı olarak duvar kağıdı manzaralı bi resim de iyi olur artı bide artık tavanlarıda değişik renkli farklı şeyler yapabiliyolar ..avizeni değiştir yadacnm koltuklarının minderlerine turuncu ve yeşim fıstık yeşili kılıf diktir ..farkı goruceksin ..birde odanın bir duvarına renkli desenli bir duvar kagıdı olabilir bnce
katılıyorum aslında herşey o kadar güzelki hiç dokunma dicem ama insan bisüre sonra sıkılıyor sanırım akvaryum olur benden artı olarak duvar kağıdı manzaralı bi resim de iyi olur artı bide artık tavanlarıda değişik renkli farklı şeyler yapabiliyolar ..avizeni değiştir yada
kılıf benim için en basit iş.. dediğin gibi renkli kumaş alıp yapmayı düşünüyorum ama..
3lü koltukların kollarındaki renkli çizgiler çok göze batacakmış gibi geliyor o zaman da..
öyle olmaz mı sence?
ya aslında ilk başlarda bende çok beğeniyordum mobilyalarımırenitsa birşey diycem.
ben bu eve bayildim.
valla eve nasıl renk getirirsin bilemem ama renkler harika
kahve tonlarına bayılıyorum.zevk meselesi.bende çok renkli evi sevmiyorum.
ben mavi düşünüyodum ama yeşil de oalbilir sankihayır olmaz bnce ...yeşil ve turuncu kahveyle uyum saglar ...
bende olan yastıkları değil de kare olarak dikmeyi düşündüm farklı desenlerdeOdanin bi duvarini beyaz ve krem desenli bi duvar kagidi yapabilirsin. Koltuklarin yastik kilifini degistirmeni tavsiye ederim kesinlikle farkli bi hava katar. yastik kiliflari son donemde moda olan krem ve beyaz, yesil karisik cicekli desenler var baya acar odayi bence
kız biz bayanlar cıvıl cıvılda olsa bu seferde sade bişiiler istiyoruz ya nasıl bir yaratıklarız biz yaww ama gerçektende eğer renkli yastık dikersen bence kollardaki çizgiler sana batacak bu seferde bence koltuklara hiç dokunma
ya aslında ilk başlarda bende çok beğeniyordum mobilyalarımı
ama salonumun şekli de uygun değil
yerlerini değiştiremiyorum mesela
yemek masası koyamadım
bunların hepsi birikince soğumaya başladım eşyalarımdan
ben mavi düşünüyodum ama yeşil de oalbilir sanki
bende olan yastıkları değil de kare olarak dikmeyi düşündüm farklı desenlerde
bu kez de koltukların kenarındaki çizgiler çok alakasız duracak
kollarda o çizgiler olmasa her türlü kumaş olur:26:
koltuklara dokunmasam da iyice bunaldım
illaki bi değişiklik yapmak istiyorum
başka ne yapabilirm sence
genel olarak dekorasyonda yani
farklı obje tablo alacak olsam doğal olarak onlar da kahve krem oluyo
ne yapacağımı şaşırdım:44:
ya aslında ilk başlarda bende çok beğeniyordum mobilyalarımı
ama salonumun şekli de uygun değil
yerlerini değiştiremiyorum mesela
yemek masası koyamadım
bunların hepsi birikince soğumaya başladım eşyalarımdan
ben mavi düşünüyodum ama yeşil de oalbilir sanki
bende olan yastıkları değil de kare olarak dikmeyi düşündüm farklı desenlerde
bu kez de koltukların kenarındaki çizgiler çok alakasız duracak
kollarda o çizgiler olmasa her türlü kumaş olur:26:
koltuklara dokunmasam da iyice bunaldım
illaki bi değişiklik yapmak istiyorum
başka ne yapabilirm sence
genel olarak dekorasyonda yani
farklı obje tablo alacak olsam doğal olarak onlar da kahve krem oluyo
ne yapacağımı şaşırdım:44:
o bahsettiğin yastıkları nerde bulabilirimKollardaki cizgileri kapatmak icin ince yastiklar oluyor kolluklari korumak icin.o yastiklar cizgilerin uzerine gelicegi icin kapatir zaten. ortaya da iki normal yastik. kilifini istedigin gibi secersin. bende cok guzel begendigim bi model var ama malesef resmini yuklemyi beceremedim buraya
ya ben dizaynı da değiştiremiyorumhayır tatlım mobilyaların BENCE çok şık.
benimkiler de kahve siyah tonları.bende ilk başta çok beğenerek almıştım(açık renk mobilyayi hiç sevmem)
benden sonra evlenenler hep açık renk alıyordu
özellikle beyaz.bende senin gibi karamsar olmaya baslamistim.
acaba ben mi yanlış seçim yaptım diye.
ama mobilyalarimi gören herkes çok begeniyordu.
teyzem sağolsun evin dizaynını değiştirdi
ve suan ev bambaşka oldu.
üstelik renk falan kalmadık.sadece mobilyaların yerini degistik.
ınan bana doğru dizayn edince ev resmen bambaşka oluyor.
tablo renkli olabilir .....ayrıca arkadaşta sölemiş koltukların kumaşından bulursan büyük kare kırlent diktirebilirsin aynı renkten yani o sırıtmaz ama senin gözüne değişik gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?