bence hiç koltuklarınla uğraşmadan gayet güzel farklı yapabilirsin.bu salondaki sıkıntı sadece birbirine yakın 2 renk kullanılmış olması.bence karar verdiğin bir renk aksesuarlarla odayı renklendirip değiştirebilirsin.mesela o renk bir tablo alabilirsin.ben olsam kesinlikle bir orta sehpa koyardım (böylece boşluğu doldurur)ve üzerine yine aynı renkten dekoratif şeyler koyardım.odanın köşesine uzun bir vazo ve yine o renk çiçekler de hoş olabilir.a bir de tv ünitesini bence orjinal haline getirmelisin.
O yastiklar dogtasin modellerinde var cok ince kolluklarin uzerine dusuyor
bence hiç koltuklarınla uğraşmadan gayet güzel farklı yapabilirsin.bu salondaki sıkıntı sadece birbirine yakın 2 renk kullanılmış olması.bence karar verdiğin bir renk aksesuarlarla odayı renklendirip değiştirebilirsin.mesela o renk bir tablo alabilirsin.ben olsam kesinlikle bir orta sehpa koyardım (böylece boşluğu doldurur)ve üzerine yine aynı renkten dekoratif şeyler koyardım.odanın köşesine uzun bir vazo ve yine o renk çiçekler de hoş olabilir.a bir de tv ünitesini bence orjinal haline getirmelisin.
Kullanisli degil mi yani..
Anlamadım. .
tv ünitesini bende sölicektim evet bencede eski hali daha şık durur :122: çok zevkli eşyaların ama biraz eksik odada kare olunca ondan sıkıcı geliyor sana masa da kullan bence vede orta s ehpası tabii sehpanın üstüne renkli bişşiler de koyarak renklendirirsin sıkılırsan tekrar değiştirirsin
benim taşınacağım evde kare salonu koltuklarımda seninki gibi genişya sığmazsa masam:26:
canım zorlasam sığıyo benim de
ama kare olduğu için salon çok çirkin bi görüntü oluşuyo
yani ne bileyim ben çok istiyorum masa almayı
ama şu durumda boşuna para vermiş olucam
hem salonum çok küçülecek daralacak
hem de hoş durmayacak
inş seninki hoş durur
ama aklı olan kare salonu olan ev tutmasın
ben tüm arkadaşlarımı uyarıyorum bu konuda
benim ağzım yandı çünkü bir kere
inş seninki güzel olur
:122::122::122:kendi avimize taşınacağız inşallah o yüzden başka şnsım yok ama napar eder sığdırırım bn onu koltuğun birinin kolunu çıkarıp L yaparım icabında dört gözle bekliyorum taşınmayı yazın sonuna kadar sabır biraz:18:
yaa kendi evinse hiç düşünme bile
benim kendi evim olsa bi duvarı başka renk boyarım
duvar kağıdı yaparım
kira olunca insanın eli kolu bağlanıyo
çok şanslısın
rabbim güle güle oturmayı nasip etsin
teşekkür ediyorum cnm allah herkese kendi evinde güle güle oturmayı nasip etsin
Hic fikri olan yok mu kizlar...
Benim 3 lü koltuklarda seninki gibi açık kahve.Ancak ben berjerlerimi canlı yeşil rengi istedim.Ayrıca yastıkları bol olan bir takım olduğu için yastıkları renkli ve bazılarınıda desenli tutunca gayet güzel renklendi. Halımı da acık ama odada kullandığım renklerle uyumlu olarak bulunca odam hem renkli hemde şık oldu.Kahverengi ile kırmızının uyumu cok güzel oluyor tavsiye ederim.Ben koltuklarımdaki kenarlarda bulunan iki yastıgını koyu kırmızı renkli önlerindeki kücük yastıklarıda beyaz üstünde kırmızı çiçek deseni olan yastıklar koyarak süsledim.Gelenlerin çok hoşuna gitti.Ayrıca duvarına asacağın odayla uyumlu renklerde ki tablolar ve tv ünitesine konulabilecek biblolar ve cercevelerde güzel bir renk ve görüntü katacaktır.Evinde mutlu yaşaman dileğiyle...
renklı yastıklar kullanabılırsın..
unıtenın orjınal halındekı gıbı bı halı serebılırsın..
tulun cok bogmuş sankı odayı
canım tv üniteni mutlaka orrjinal halinde kullan diğer türlü çok kötü görünmüş.ve turkuaz renk salonuna çok yakışır.turkuaz aksesuarlar al.
canım perdenide değiştirebilirsen değiştir kahverengi çok boğmuş.halınıda dediğim gibi aksesuarlarınla uyumlu içinde turkuaz olan açık renk bi halı çok değiştirir evini
tam da dediğin gibi düşünüyorum canım
turkuaz tonlarında yastıklar
kremli turkuazlı bi halı
fon perdesini de değiştiricem
yastıkalr için döşemelik kumaş bakmaya gidemedim bir türlü
yastıkları hallettikten sonra halıyı ve perdeyi halledicem
sonrası en eğlenceli kısım zaten
aksesuarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?