Saç Rengi ve Saç Boyama renk sorunu (acil yardım)

saksidegilim

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Mart 2008
5.985
8.611
723
$dfghj.webp $3838824157559.webp $Screenshot_2013-12-25-03-04-00.webp

bayanlar merhaba yine ben:17:

üstteki fotograftaki rengi elde etmek istiyorum ama ne yapacağımı sasırmıs durumdayım, gecen gün dayanamadım su iki rengi alıp karıstırmayı düşündüm ancak acelem vardı ikisini de palette'in rafından aldım kutular da aynı boydaydı dalgınlığıma gelmiş iki boyanın farklı markalara ait olduğunu aldıktan sonra farkettim.

iki farklı markayı karıstırmam sorun yaratır mı? ve bu iki rengin karısımında 3. fotograftaki renge ulaşabilir miyim? direkt aynısı olmasa da ona yakın bir ton elde edebilir miyim?

baska bir sayfada bir bayan bana koleston 7.3 ü tavsiye etmiş ama emin olamadım acil fikre ihtiyacım var yarına boyamıs olmam gerekiyor:31:

Canım bence çok koyu bir renk çıkar ortaya. Direk ilk fotodakini boyasan daha iyi olur.

dimi rakam azaldıkca koyulasıyor demekmiş, ambalajda cok güzel görünüyo renk ama bi kez 4lü numaralı bi kahveye boyadım bildiğin simsiyah olmustu oturup ağlamıstım aksam da bi yere davetliydik gittim acıcı aldım actım boyamanın üstüne. koleston 7.3 için ne diyosun peki?

Son düzenleyen: Moderatör:

dimi rakam azaldıkca koyulasıyor demekmiş, ambalajda cok güzel görünüyo renk ama bi kez 4lü numaralı bi kahveye boyadım bildiğin simsiyah olmustu oturup ağlamıstım aksam da bi yere davetliydik gittim acıcı aldım actım boyamanın üstüne. koleston 7.3 için ne diyosun peki?

Aynen 2.si çok koyu geldi bana :31:
Koleston 7.3 gayet güzel bence. Şuan saçların ne renk bilmiyorum gerçi ama
.

Aynen 2.si çok koyu geldi bana :31:
Koleston 7.3 gayet güzel bence. Şuan saçların ne renk bilmiyorum gerçi ama
.

kestirdiğim gün fotograf koydum ya o en son halim o 1 haftalık foto. ama flashtan biraz kızıl cıkmıs oyle değil aslında. dipler 10 cm filan kendi rengim yani siyah, altlarda akmıs bir sekilde kahvenin bir tonu. alt renk zaten önemli değil su an boyamadan önce açıcam cünkü

cikolata kahveye benziyor ama en acık tonu olmalı...
uyguladıgında sacının koyulasmaması icin karamel kahve tonları uygulamak bana daha mantıklı geliyor.
fındık kabugu, kahve köpügu gibi tonlar da karamel kahvenin turevleri gibi zaten.

bu arada 7/3 bence guzel. aldıgın boyalardan ilki de guzel ama numarasını yazsan daha net gorulebilirdi belki.

palettenin de kesin o tonlarda renkleri vardır internette benzer gordum ama 3/65 falan mı oluyor emin degilim.

cikolata kahveye benziyor ama en acık tonu olmalı...
uyguladıgında sacının koyulasmaması icin karamel kahve tonları uygulamak bana daha mantıklı geliyor.
fındık kabugu, kahve köpügu gibi tonlar da karamel kahvenin turevleri gibi zaten.

bu arada 7/3 bence guzel. aldıgın boyalardan ilki de guzel ama numarasını yazsan daha net gorulebilirdi belki.

palettenin de kesin o tonlarda renkleri vardır internette benzer gordum ama 3/65 falan mı oluyor emin degilim.

5-73 ile 3-65 mis aldiklarim. iade ettim ikisini de loreal buzul kahve aldim bakiniyorum simdi netten sonuclara:)

5-73 ile 3-65 mis aldiklarim. iade ettim ikisini de loreal buzul kahve aldim bakiniyorum simdi netten sonuclara:)

vuhuuu :23: buzul kahve! rengi bilmiyorum ama cok seksi duruyor ismi... :23:

bu arada koleston 5-73 epey koyuymus yahu. fotoda ışıl ışıl gozukuyordu :27:

sayende gordugun uzere tum kahve tonlarını ogrendim :21: :1: yeni konu acacagım kahveler diye :ssz:

Back
X