şubatın 3ünde yani 22. Haftamda renkli doppler çekilecek. Bugün şifa hastanesine gittim randevu aldım ve fiyat 190,00 tl çok değil mi? Normaldede böyle mi. şaşırdımda biraz. Sizler ne kadar ödediniz acaba?
Ultrasyonla ayrıntılı olarak bebeğe bakılıyor değil mi ayrıca kan felan almıyorlar?
şubatın 3ünde yani 22. Haftamda renkli doppler çekilecek. Bugün şifa hastanesine gittim randevu aldım ve fiyat 190,00 tl çok değil mi? Normaldede böyle mi. şaşırdımda biraz. Sizler ne kadar ödediniz acaba?
Ultrasyonla ayrıntılı olarak bebeğe bakılıyor değil mi ayrıca kan felan almıyorlar?
anne karnındaki bebek için renkli doppler mi? dostum, renkli doppler, kan akış hızı, debisi vs için kullanılan bir yöntem ama ayrıntılı ultrasound'da zaten kan akış hızına bakılır ayrıca doppler çekilmesine gerek yoktur. size yapılan şey: hizmeti toptan 500 liraya satmak yerine parçalara ayırıp, daha çok paraya satmak yakında göz lensine bakmak için ayrı test, kol uzunluğu ölçmek için ayrı görüntüleme, böbrek pelvisi çapı için ayrı görüntüleme isterlerse şaşmayın
haklarını yemeyelim, Şifa (İzmir) hastanesi hem çok iyi bir hastanedir hem de renkli doppler için 190 tl az bile zira bu aletlerin yapımı çok meşakkatli ve pahalı.