- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
Meliscigim , acaba maille ulasir misin bize? Hepimiz meraktayiz,Ben arastirdim AMA saglikli bilgilere ulasamadim,bilgilendirebilir hayatim? esgi_glkn@hotmail.com
bana da henüz cevap vermedi acil olarak cevap verip bilgilendirirse çok sevineceğiz :) sunayecem@gmail.com
Kızlar pek siteye giremiyorum zaten bilgisayarımda sorun var golgesizx@hotmail.com bu adresimi facebooktan bulun oradan mail atın burada her mailden sonra 5 dk beklemem gerekiyor hepinize tek tek cevap yazmam zorlaşıyor.
Facebookta mailden nasıl buluyoruz insanları? Ben de birini bulmak istiyorum ama arama kısmına yazınca çıkmıyor.
Ne yapmam lazım? Mail adresini nereye yazmalıyım?:26:
maillerinizi ulu orta nasıl verebiliyorsunuz? :44::44::44:
daha önce başka konuda olmuştu buna benzer şeyler konuya cevap yazanlar fake çıkmıştı.
ya bırakın allah aşkına göya haziranda başlanıcakmışta istanbulda yer belli değil doktor meçhul verilan adres kullanılmayan adres falan gerçekten böyle birşey olsa ve yaptıran olsa burdaki insanlar dürüstçe herşeylerini paylaşan insanlar zaten paylaşılmadığına göre yok böyle birşey kanmayalım boşuna
Evet gerçek canım mail olarak atayım sana doktorun iletişim bilgilerini
Kızlar hepinize atıyorum hastanenin iletişim bilgilerini.
Yine bu ameliyatla ve hastaneyle ilgili sorusu olanlar bana ulaşabilir.
evet arkadaşlar,Melis Hanımın size verdiği özel numara ve mesajlardan birşey çıkmadı mı?bebegim bana verdiğin num.hep kapalı hastanenin.adresi yada baska bir num.verebilirmisin tesekkür ederim ayrıca ilgilendiğin için mementomori.33649@hotmail.com
evet arkadaşlar,Melis Hanımın size verdiği özel numara ve mesajlardan birşey çıkmadı mı?
estetik yaptırmak ile göz rengini değiştirmek arasında bence cok fark var birinde görüntüsü estetik algılara ölçülere (altın orana) uymayan bir organı değiştiriyorsun diğerinde göz rengini değiştiriyorsun keyfe keder bir durum sözkonusu yanı sırf mavi (yeşil vb) gözlü olayım diye yapıyorsun bunu özenmekle alakalı bır durum.
neyse umarım en kısa surede uygulamaya geçer de Türk kızlarının yarısı maviş bakar
Kızlar İstanbul'a açılan hastane sayesinde artık isteyen herkes renkli gözlü olabilecek.Gelişmiş lazer teknolojisiyle artık kahverengi gözlü insanlar mavi göz rengine sahip olabilecek.Hastane sağlık bakanlığının onayından geçti ve ocak ayından itibaren ameliyatlara başlıyorlar.
Gözün alerjik reaksiyonları olup olmadığıyla ilgili bir test yapıldıktan sonra bir sakınca yoksa herkes bu ameliyatı olabilir.Ameliyat ücreti 12 bin tl.Bence bu ameliyata göre oldukça uygun bir fiyat.
3-4 sene sonra ünlüler bu ameliyata rağbet ettikten sonra bu fiyat mutlaka yükselicektir.O yüzden şuanda isteyen ve durumu olanlar bence bir düşünsünler.Ben de gelecek yaz bu ameliyatı olmayı düşünüyorum.Şuan da maddi açıdan uygun değilim.İlgilenen varsa paylaşmak istedim.Hastaneye ulaşmak isteyenler bana özelden mail atabilirler.Link paylaşmak veya telefon numarası vermek yasak diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?