Renkli gözlü olmak isteyenler var mı,lensler artık tarih olucak

Meliscigim , acaba maille ulasir misin bize? Hepimiz meraktayiz,Ben arastirdim AMA saglikli bilgilere ulasamadim,bilgilendirebilir hayatim? esgi_glkn@hotmail.com

bana da henüz cevap vermedi acil olarak cevap verip bilgilendirirse çok sevineceğiz :) sunayecem@gmail.com

Kızlar pek siteye giremiyorum zaten bilgisayarımda sorun var golgesizx@hotmail.com bu adresimi facebooktan bulun oradan mail atın burada her mailden sonra 5 dk beklemem gerekiyor hepinize tek tek cevap yazmam zorlaşıyor.

maillerinizi ulu orta nasıl verebiliyorsunuz? :44::44::44:

daha önce başka konuda olmuştu buna benzer şeyler konuya cevap yazanlar fake çıkmıştı.

Facebookta mailden nasıl buluyoruz insanları? Ben de birini bulmak istiyorum ama arama kısmına yazınca çıkmıyor.
Ne yapmam lazım? Mail adresini nereye yazmalıyım?:26:

canım facebook un kendi arama motoru varya hatta yazıyor birşeyler ara diye ,işte oraya yazıcaksın. ama bazıları kapatıyor bulamaman o yüzdendir muhtemelen

maillerinizi ulu orta nasıl verebiliyorsunuz? :44::44::44:

daha önce başka konuda olmuştu buna benzer şeyler konuya cevap yazanlar fake çıkmıştı.

Orjinal mail adresim ve facebook adresim değil bu yüzden.Oyun oynamak amaçlı kullandığım bir facebook hesabı çünkü.

ya bırakın allah aşkına göya haziranda başlanıcakmışta istanbulda yer belli değil doktor meçhul verilan adres kullanılmayan adres falan gerçekten böyle birşey olsa ve yaptıran olsa burdaki insanlar dürüstçe herşeylerini paylaşan insanlar zaten paylaşılmadığına göre yok böyle birşey kanmayalım boşuna

Melis adlı kullanıcının aylardır ınsanları oyaladigini düşünüyorum,gercekten bu ameliyat yapılacak ve onaylar alındıysa bu kadar gizlilik niye?

arkadaşlar

neden renkli gözlü olmak istiyorsunuz anlamadım. ben renkli gözlüyüm, mavi-yeşil arası. ama çok da bi avantajını görmedim. Allah'a şükür görmemde bi problem yok, ama güzellik için renk değiştirilir mi? Ayrıca, erkek kardeşim, amcamın çocukları hepsi kara gözlü kızlara bakıyor, ben de şaşırıyorum, herkes renkli gözü beğenir, belki de bizimkiler renkli göze doyduğu için ilgi çekmiyor. Kuzenlerim, kardeşim falan kahve renkli gözlü, ama bizim sülalede var yani renkli göz. Ben de erkekte kahve rengi göz beğenirim. bazı insanlarda özel bir tutku herhalde renkli göz. Ama çoğu insan kahve rengi seviyor gibi geliyor bana, ya da onlar daha şanslı gibi geliyor.

lazerle göz rengı deiştirme diye bır şey yok ..senın dedıgın implant olarak renklı lensı göz ıçerısıne yerleştırıyorlar ama hıçte doğal durmuyor..you tub tan açıp vıdeolarını ızleyebılırsın..hatta zencinin bir tanesı ne kadar pişman olduğunu anlatıp duruyordu

cok dogru soylemissin goz renki degisikligi estetik alanina girmiyor bence ve bir suru goremeyen insan var sukur etmek lazim goz cok onemli ve ameleyatininda riskli olacagini dusunuyorum ama yaptiranada saygi duyarim dedigin gibi mavis mavis baksinlar

benim anlamadığım neden gizli kapaklı yapılıyor bu işlem eğer güvenli olsa bangır bangır tvde şurda burda duymamız lazım göz başka bir şeye benzemez dikkatli olun güvenliyse bir gün ben de düşünürüm değişik olur

Bu operasyonun son durumundan haberi olan var mı arkadaşlar ya ?
Melis yazıyordu bir ara o da uğramıyor bu konuya ..

çok garip bir konu uzun süre önce takip etmiştim şimdi baktım yine bir şey değişmemiş. bu yöntemi siteye tanıtan kişide bir sahtekarlık seziyorum açıkçası

melis ciiim ne oldu bu konu ??yapılmaya başladı mı operasyon? bi bilgin var mı ? irtibata geçmem için telefon adres yahut isim var mı acaba ? bekliyorum uzun zamandır (((( bilgilendirirsen çok memnun olurum canım. özelden yazamıyorum bu arada gönderilmiyo mesaj :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…