Bu gercek mi ? mesaj attım ama dolu kutun canım
çok enteresan neler göreceğiz daha ama mavi olunca güzel olacak diye bir kaide de yok ki belki yakışmayacak o zaman geri de döndürülmez
Estetiğe kası degılim örnegın bır ınsanın burnu egrıdır göğüsü küçüktür ve bu onda özgüven eksıklıgı yaratıyordur yaptırınca psikolojik olarak da rahatlar ınsan ama göz rengı degıstırmek nedır ya.
Amelıyatı dusunmek bıle Korkunç gelıyor
Kızlar İstanbul'a açılan hastane sayesinde artık isteyen herkes renkli gözlü olabilecek.Gelişmiş lazer teknolojisiyle artık kahverengi gözlü insanlar mavi göz rengine sahip olabilecek.Hastane sağlık bakanlığının onayından geçti ve ocak ayından itibaren ameliyatlara başlıyorlar.
Gözün alerjik reaksiyonları olup olmadığıyla ilgili bir test yapıldıktan sonra bir sakınca yoksa herkes bu ameliyatı olabilir.Ameliyat ücreti 12 bin tl.Bence bu ameliyata göre oldukça uygun bir fiyat.
3-4 sene sonra ünlüler bu ameliyata rağbet ettikten sonra bu fiyat mutlaka yükselicektir.O yüzden şuanda isteyen ve durumu olanlar bence bir düşünsünler.Ben de gelecek yaz bu ameliyatı olmayı düşünüyorum.Şuan da maddi açıdan uygun değilim.İlgilenen varsa paylaşmak istedim.Hastaneye ulaşmak isteyenler bana özelden mail atabilirler.Link paylaşmak veya telefon numarası vermek yasak diye biliyorum.
çok yapay duruyo lens gibi.polonyada kuzenım yaptırdı gözüne sankı nazarboncuğu yerleştırılmış gibi olmuş ben hiç beğenmedim lens gibi kalın gözüküyordu
estetik yaptırmak ile göz rengini değiştirmek arasında bence cok fark var birinde görüntüsü estetik algılara ölçülere (altın orana) uymayan bir organı değiştiriyorsun diğerinde göz rengini değiştiriyorsun keyfe keder bir durum sözkonusu yanı sırf mavi (yeşil vb) gözlü olayım diye yapıyorsun bunu özenmekle alakalı bır durum.
neyse umarım en kısa surede uygulamaya geçer de Türk kızlarının yarısı maviş bakar
buda oldu yani :) herkes yaptırınca bi cazibesi kalmazki. öyleyse bikaç yıl sonra koyu renk moda olur boşa masraf etmeyin :))
Altın orana sahip olmayı istemek de bir nevi özenmektir.Altın oranı kim neye göre belirlemiş biliyor musun?Avrupa ırkının normal yüz hatları altın oran demektir.Biz de Avrupa ırkına mensup olmadığımıza göre altın oranlı hatlara kavuşmayı istememiz göz rengi değiştirmekle aynı kapıya çıkıyor.
Burnu biraz daha kalkık,dudakları daha dolgun,göğüsleri 90a çıkartmayı istemek gibi şeyler de keyfekeder bir durumdur senin söylemlerine göre.Sen kahverengi göz rengini güzel buluyorsundur,değiştir diye kimse seni zorlamıyor,senin tercihindir saygı duyarım.Sen de bence biraz daha saygı göstermelisin.
Ve ben senin bakış açınla bakmıyorum olaya,güzel olmayı istemek bunun için çaba sarfetmek de psikolojik açıdan insanı olumlu etkiler.Psikolojinin iyi olması da zaten pek çok hastalığın önüne geçer.
cidden mi ilginççbu da mı olduu. hitler zamanında olsaydı adam mürekkep enjekte etmekle uğraşmış bide
Denemediğiniz bir şeyi nasıl bu kadar methedebiliyorsun şaşkınım doğrusu...hastanenin Reklamını yapıyorsunuz diye düşünmüyor değilim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?