buraya da hastane ve doktor ismini yazsanız bir sıkıntı olmaz bence çünkü tüm estetik konularında doktor isimleri yazıyor acaba neden tek bir yerde varmış cihazla ilgili bir şey midir
melis_560 cnm sen peki yaptırdınmı ki bu kadar emin konuşuyorsun,reklamını yaptığını düşünür oldum
göz bu mazallah hiç birşeye benzemez çok tehlikeli bence
buraya da hastane ve doktor ismini yazsanız bir sıkıntı olmaz bence çünkü tüm estetik konularında doktor isimleri yazıyor acaba neden tek bir yerde varmış cihazla ilgili bir şey midir
Kızlar uzun zamandır internetim olmadığından giremiyordum bana buradan mail atabilirsiniz hastaneyle ilgili
Meliscigim , acaba maille ulasir misin bize? Hepimiz meraktayiz,Ben arastirdim AMA saglikli bilgilere ulasamadim,bilgilendirebilir hayatim? esgi_glkn@hotmail.com
Melis facesindeki o kız senmisin? eğer sensen bide mavi gözlü olursan varya tam bi afet olursun heralde
:128::128::128: bence de..estetik yaptırmak ile göz rengini değiştirmek arasında bence cok fark var birinde görüntüsü estetik algılara ölçülere (altın orana) uymayan bir organı değiştiriyorsun diğerinde göz rengini değiştiriyorsun keyfe keder bir durum sözkonusu yanı sırf mavi (yeşil vb) gözlü olayım diye yapıyorsun bunu özenmekle alakalı bır durum.
neyse umarım en kısa surede uygulamaya geçer de Türk kızlarının yarısı maviş bakar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?