Renkli gözlü olmak isteyenler var mı,lensler artık tarih olucak

bende çok meraklıyım renkli göze ama sağlık daha önemli
1 kere lens kullandım,bir daha asla
lense bile tövbe etmiş birisi olarak bu ameliyata güvenemem.
göz bu başka bir organa benzemezki,Allah korusun.

Kızlar yapmayın ya bende çok severim mavi gözü de bu kadarı fazla.
Hane burnun kötüdür göğüslerin yoktur anlarım normal bir şey bunlar çirkin olabilir de,gözün kahve rengi olması nasıl çirkinlik yaratabilir?

Kızlar uzun zamandır internetim olmadığından giremiyordum bana buradan mail atabilirsiniz hastaneyle ilgili

buraya da hastane ve doktor ismini yazsanız bir sıkıntı olmaz bence çünkü tüm estetik konularında doktor isimleri yazıyor acaba neden tek bir yerde varmış cihazla ilgili bir şey midir

melis_560 cnm sen peki yaptırdınmı ki bu kadar emin konuşuyorsun,reklamını yaptığını düşünür oldum
göz bu mazallah hiç birşeye benzemez çok tehlikeli bence

melis_560 cnm sen peki yaptırdınmı ki bu kadar emin konuşuyorsun,reklamını yaptığını düşünür oldum
göz bu mazallah hiç birşeye benzemez çok tehlikeli bence

Keşke bu hastaneyle alakam olsa reklam yapıyor olsam da en azından param olurdu gidip bir an önce yaptırırdım canım

Reklam filan yaptığım yok arkadaşlar ilgilenen varsa sadece yardımcı olmaya çalışıyorum kendim de gelecek yaz yaptırıcam.

buraya da hastane ve doktor ismini yazsanız bir sıkıntı olmaz bence çünkü tüm estetik konularında doktor isimleri yazıyor acaba neden tek bir yerde varmış cihazla ilgili bir şey midir

Canım doktorun izni olmadan ismini veremem özel mesaj yoluyla yollarım ama.Evet cihazla ilgili olduğu için tek bir yerde var.

operasyonun tek artısı, kendini daha güzel hissetmek, ve arzuladığın şeye ulaşmak.ki çoğumuz arzuladığımız şeylere ulaşmak için bıçak altına yatıyoruz.eksileri ise sadece mavi renkte netice almak,gözün ciddi bir biçimde zarar görmesi,doğal durmayan mavi bir rengin görsel açıdan daha büyük psikolojik sorunlara yol açması ve geri dönülemiyor olması.umarım yakın bir dönemde FDA onayı alıp yaygınlaşır,ve yaygınlaştıkça insanların ön yargıları yıkılır ve korkuları ortadan kalkar.

not: kimsede çıkıp demiyor ki estetik açıdan güzel sonuç alabilme umudunu neden topluma mal ediyorsun?

Son düzenleme:
Kızlar pek siteye giremiyorum zaten bilgisayarımda sorun var golgesizx@hotmail.com bu adresimi facebooktan bulun oradan mail atın burada her mailden sonra 5 dk beklemem gerekiyor hepinize tek tek cevap yazmam zorlaşıyor.

kızlar saçmalamayın yaaaa benim kendi gözlerim yeşil o ayrı ama ben de bayılıyorum koyu renk gözlere zeytin gibi ne güzel. Bu eziyet çekilir mi bi mavi gözlü olacam diye gözlerinizin kıymetini bilin

Melis facesindeki o kız senmisin? eğer sensen bide mavi gözlü olursan varya tam bi afet olursun heralde

Melis facesindeki o kız senmisin? eğer sensen bide mavi gözlü olursan varya tam bi afet olursun heralde

Facebookta mailden nasıl buluyoruz insanları? Ben de birini bulmak istiyorum ama arama kısmına yazınca çıkmıyor.
Ne yapmam lazım? Mail adresini nereye yazmalıyım?:26:

:128::128::128: bence de..
bu apayrı bir kavram ve artık herkes doğal olsun ya. gözleri renkli olunca ne oluyor önemli olan o gözdeki,bakıştaki derinlik ve anlam bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…