- 17 Mayıs 2012
- 1.703
- 30
- 88
sen doktorla konuştun mu hiç ? bilgi verdi mi sana? benim tek gözüm neticesinde fiyatta bi değişme olur mu acaba :44:
Emrah Beyi gördüğümde bir sorayım canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen doktorla konuştun mu hiç ? bilgi verdi mi sana? benim tek gözüm neticesinde fiyatta bi değişme olur mu acaba :44:
Melis560 cığım 100 mesajı doldurmadığım için yazamıyorum kusura bakma bi araştırııyım bakalım yalnız 12 bin de az para değil
Brightocular yönteminde göz bebeğinin üzerine kalıcı bir lens yerleştiriliyor.İnsan o lensle uyuyor,duşa giriyor,denize giriyor.O lens gözyaşlarıyla mikroplardan arınamıyor.İris de hava almadığı için bir süre sonra enfeksiyon kapmaya başlıyor.Zamanla o enfeksiyon tüm göze yayılıp gözü kör ediyor.
Estetik operasyonlarda eğer vücuda yabancı bir cisim ilave edilirse bilinki o operasyon zararlıdır.Vücut yabancı cisimlere karşı her zaman reaksiyon gösterir.
Lazer irisin etrafındaki kanalları tahrip edemez,sadece pigment yoğunluğunu azaltabilecek kadar gücü var.Pigment yoğunluğunu azaltmak öyle korkunç bir işlem değil.Her yaz zaten güneş ışınları pigment yoğunluğumuzu değiştiriyor.Dediğin gibi olsaydı bronzlaştıktan sonra hepimiz ölürdük...
Emrah Beyi gördüğümde bir sorayım canım
Bu farklı bir yöntem göze kalıcı lens takılarak elde edilmiş bir sonuç.Benim dediğim bu değil arkadaşlar ve bu yöntem çok zararlı.
Adresi yazmışsın tşk canım..Ama ben o siteye ve sitenin doktoruna yazmıştım cevap alamadım..sitede belli bir adres de vermemişler.telefonlara cevap veriyorlar mı acaba?bugün pazar yarın arayacağım..özel mesaj hakkım yok onedenle buraya yazdım...yeni bir şey öğrenirsen bana yazar mısın?ben ciddi olarak yapmayı planlıyorum..çok tşkler..iyi günler..
şimdi oldu.....ama yine de yaptıran insanları birkaç sene izlemek isterim........
bir de ben resimlerden tam mavi değil de gri gibi gördüm....herheste mavi mi sonuçlanıyor...mesela kenarlarda kahverengi küçük lekeler hoşuma giderdi
DİPNOT:koşa koşa gidip yaptırmayı düşünmüyorum fda onayı almadan olmaz.......sadece beyin fırtınası yapıyorum
ya valla cok arastirmadim ama lazer ile irisin ust tabakasindaki koyu kisimlar kalici olarak aliniyormus alt taraftan renkli kisim cikiyormus videoda bu yontem ile ameliyat olmus bir hasta vardi ama dedigin gibi sanki kalici lens takilmis gibi pek dogal degil.
sizin bahsettiginiz yontemin adi nedir ya da ameliyat olmus hastalarin oncesi sonrasi fotograflari var midir?
teşekkür ederim :) siz operasyonu ne zaman olucaksınız :)
mesela 6 aylık hiç çıkarılmayacak 6 aydan sonra doktor tarafından alınacak lenzler olsa harika olur, her gün takmak çıkarmak korumak zorunda olunmaz. ama ömürlük göz rengi degiştirmek hiç dogru degildir....
bu arada kahverengi renk degilmi bacılar ?![]()
Meme ameliyatından daha zararsız bu bahsettiğim ameliyat bence.Cesaretinizi kırmak istemem ama meme ameliyatında göğüs içerisine silikon yerleştiriliyor.Silikon yabancı bir madde dokulara zarar verip onları kansere çevirme ihtimali yüksek.
göz içine konulan lenslerde mikrop kaparsa belki gözü kör etmez ama haberlerde çıkan kadın gibi olabilir.mikrop nerdeyse kadını öldürüyordu bu yüzdende mecbur gözü almak zorunda kalmışlar.![]()
Aynen okudum o haberi canım,lensler gerçekten çok zararlı.Ben göz numaram bozuk olduğu için ve migrenim olduğu için mecburen takıyorum.Ama kimse sırf zevk için uzun süre renkli lens kullanmamalı bence.Artık teknoloji de ilerledi.Lazer bundan daha sağlıklı.
Seneye yaz olucam ben canım:) Okulum bitsin de.
türkiye de olan olmuş mu hiç biliyor musun :)
Oldu diye duydum canım ama hastanın ismini ve resmini paylaşmıyorlar,hasta izin vermemiş.Ama emin değilim.Net bir şey söyleyemem.
tatlım doktor kendi gözünüde değiştirmiş bir tanesini denemek için öyle dediler,doğrumu bu sen yüzyüze görüştünmü doktorla?