Canım çok iyi bir dr.'dur Ferhat Bey, eminim memnun kalırsın.
Ben Denzköşkler'deyim. Avcılar Hospital'a gidiyorum şimdi.
Lale Hn. var orda, daha 3 seferdir gittim ona da, bakalım nasıl olacak doğum
bende cuma günü Medipol Hakan Beye randevu aldım çok zor oldu ama başardım bu arada kaçıncı hafta çektirdiniz ben 23+4 olucam 24 hafta son diyorlar sizce problem olur mu
anladım canım benim daha doğum için erken bakalım hakkımızdan hayırlısı inşallah kolay ve sağlıklı bebişlerimiz olur kaydirigubbakcemile5 senin daha önce doğumun sen bana burdan bilgi verirsin inş. canım bnde ona göre bi seçim yaparım benim daha çok var araştrmalrdayım:ecrin_bebek:
Tabi canım seve seve.
Zaten 1 haftaya kalmaz gelir gibi geliyo bana hanfendi, bu günlerde, özellikle de bugün çok sancım var.
Hakkımızda hayırlısı inşallah.opuyorumnanaktan
bende öyle canım aslında diğer doktoruma göre 5 gün oynuyor o yüzden randevu alırken sordum 24 haftadan sonrasını almıyoruz dediler ayani bişey yok ama ama bizler böyle çok hassas oluyoruz onlara karşı sabırsızlanıyorum olur mu olmaz mı yok iyimidir acaba :1rolleyes: cuma gelmez artık bana
tuğbacım medilifede cd veriyorlarmı doktorun adı ney bende haftaya gitcem canım 24 ağustostan sonra dedi doktorum ..bende ayrıntılı bi şeklde anlatan detaycı bi doktor olmasını istiyorum
benim gittiğim hastanede nezman rica etsem giriyorum renkliye hemde ekstra ücret falan ödemiyorum. acaba farklı bi şeydenmi bahsediyosunuz bazı arkadaşlar başka yerlere gidip yaptırıyomuş yada ekstra ücret ödüyomuş kafam karıştıı
evet cnm cd veriyolar...radyoloji özgür arslan...valla süper bir doktor...inan eğer gidersen iyki gitmişim dersin...istediğin herşeyide sorabiliyosun...anlatıyor sana...
aynen banada zamn geçmiyor senin az kaldı bu cuma benim haftaya cuma :gitme:şimdi arkadşlarda anlatyor çok ayrıntılı cd felan vercek diye beni tamamen heycan sardı neyse cuma akşm yaz olurmu nasıl ayrıntılımı ? nelr sormamız gerek ?arkadaşım hayırlısyla sağlıklı olsunlarda opuyorumnanaktan
merhabalarr..ben de yarın giricem ayrıntılı ultrasona 3 ahfta önce gün aldım
bu arada FEYZAE. ben de 20 +4 ümsanırım aynıyız...benm de kız yarın görcem kzımı çok heycanlanıyorum
CANIM YA NE GÜZEL AYNI GÜN DOĞUYORLARMIŞ BU ARADA DOKTORUN DOĞUM TARİHİ NE DEDİ SANA BANA OCAK 3 DEDİ NETTE HESAPLIYICILARDA 1 OCAK DİYOR İNŞALLAH 1 OCAKDA DOĞAR .YARIN SEN GİRYORMUŞSUN NE GÜZEL BEN HAFTAYA GİRCEM DAHA RANDEVU BİLE ALMADIM CANIM YA .opuyorumnanaktan
doktorum 31 aralık diyor kaydirigubbakcemile2 yarın girince yazarım herkes çok güzel diyor bakalım neler görcez kaydirigubbakcemile3 cd de vericeklermiş,,artık açar açar izlerim zemuszemuszemuszemus
cnm merhaba,,dün ultrasona gitiim,,keşke hergün gitsem
böle güzel bi görüntü olamaz,,bebeğimi ilk defa bu kadar bebek gördüm
eli kolu ayakları,burnu ağzı heryeri net olarak görüyorsun,,bana bi fotoğraf ve cd verdiler,,,açıp açıp bakıyorum
bende cumartesi şişli de osman özyurt a çektirdim. 140 tl. renkli ayrıca CD sini de verdiler. çok güzel bir deneyim..
merhaba cnm bende kurtuluşta oturuyorum bu yaptırdığın detaylı ultrasyon diymi bende haftaya yaptırıcamda gittiğin özel dr mu yoksa labaratuvar ortamındamı çektiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?